Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ozsimiki írta: Tavalyi duplázásnál nemhinném,hogy többet :wink: Tudom,volt Henk,meg motivált sztárok(akik ősztől majd kellemes meglepetést fognak okozni nagyon sokunknak)..
Tavalyi duplázásnál nemhinném,hogy többet :wink: Tudom,volt Henk,meg motivált sztárok(akik ősztől majd kellemes meglepetést fognak okozni nagyon sokunknak)..Boixos írta:én azért nem repednék meg az örömtől, ha maradna a frenki, pedig elég valószínű, h ez lesz a vége... hoznak (és felhoznak) majd olyan zsugásokat, akik majd megint megdobják a brigádot, és így kihúzzák a szarból rijkaardot. ami természetesen nem feltétlenül "probléma", de azért megnézném a csapatot, h mit tudnának egy normális edzővel művelni.
Én akkor is igennel szavaztam volna. (bár most még nem szavaztamLG írta:Hát 1 ilyen meccs után ez nem olyan meglepő. Monyuk a zaragoza elleni meccs után texik fel a kérdést, talán egész más lenne a helyzet.
Hát 1 ilyen meccs után ez nem olyan meglepő. Monyuk a zaragoza elleni meccs után texik fel a kérdést, talán egész más lenne a helyzet.lionelmessi19 írta:Nocsak! Rijkaard maradása opció meglehetősen nagy előnnyel vezet.
Úgy tűnik, van olyan helyzet is, amikor a többség ért velem egyet.
Nekem sem kellene ide Van Basten...LG írta:Ha jol tudom nem, mert a Válogatott az első csapata edzőként
Szerintem Van Basten jóval Rijkaard alatt van, mint edző. Egyáltalán nyert már vmit?LG írta:Van Bastent nem is emlitette senki. Be is baxna....Elismerem, h oriási játékos volt, meg a 3 Aranylabda is magáért bexél, de ezdőnek nagy 0![]()
Koemannak viszont tetxik az eddigi munkássága, és ő Barcás.
Perxe Scolari pályája magáért bexél, és én is nagyon örülnék neki, de az EB-ig tuti marad a portugáloknál, utánna meg lehet befejezi, vagy visszam1 a brazilokhoz, de nem hinném, h leülne a Barca kispadjára
Ki az az Évi?Zozzy 5 írta:Rijkaard tegnap végre normálisan fel tudta állítani a csapatot és semmi hibát nem követett el. Megtalálta az éppen ideális embert minden posztra. Remélem meg tudja tartani ezt a "formáját" és akkor nem kellene megválni tőle nyáron. Persze ígyis úgyis marad, de szintekkel jobb lenne ha a tavalyi Frank maradna, nem pedig az ez évi.
Van Bastent még korábban hozták szóba a Barcával a firkászok...LG írta:Van Bastent nem is emlitette senki. Be is baxna....Elismerem, h oriási játékos volt, meg a 3 Aranylabda is magáért bexél, de ezdőnek nagy 0![]()
Koemannak viszont tetxik az eddigi munkássága, és ő Barcás.
Perxe Scolari pályája magáért bexél, és én is nagyon örülnék neki, de az EB-ig tuti marad a portugáloknál, utánna meg lehet befejezi, vagy visszam1 a brazilokhoz, de nem hinném, h leülne a Barca kispadjára
Azt hiszem, hogy ezek az adatok is önmagukért beszélnek...Game90 írta:Scolari