Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azért ezen elgondolkodnék :wink:JOEY20 írta:Zozzy 5!
Miért neked mi kell ahoz hogy valaki klasszis formában játszon??!!Eto'o és Messi is klasszis formában játszik mióta visszatért!Főleg az utóbbi időben mondjuk a Real elleni meccs óta.Az hogy volt pár meccs ahol nem a posztján játszott és nem lőtt gólt attól még voltak nagyon hasznos megmozdulásai ami nem rajta múlott hogy nem lett gól!
Így van! Egyértelmű,hogy C,Ronié lesz,főleg ha Bl-t nyer! Szntem abból a csapatból kerül ki a győztese a goldlasztinak,aki megnyeri, milán-->Kaka,M.U.-C.Ronnie,Chelsea-Drogba.Pool-ból nemtudokGame90 írta:Nekem sem a kedvencem Ronaldo, de most jobb játékos, mint Messi. Ha az eddigi teljesítményt nézzük, akkor Ronaldo a legnagyobb várományosa az Aranylabdának.
Azért itt is van egy pár favágó, nem csak a kis csapatoknál, pl Javi NavarroJOEY20 írta:Az angol védők meg azért jóval keményebbek mint a spanyol bajnokságban játszok!Angliában már akkor rugnak mikor még az embernél sincs a labda.
Messi azért sérült is volt és egy ideig nem volt az igazi. De én valamiért úgy érzem (már most, tudjátok jós vagyoklionelmessi19 írta:Bár ha belegondolunk , Messi meg spanyol kupa és bajnokság győztes lesz lehet, Copán is bőven van esély, és még az őszi szezon...Ha így játszik továbbra is, akkor soha nem látott harc lesz az aranylbadáért...
Bezony. Ez így van. De még lesz két hónap a szezonból, aztán Messinek Copa, aztán meg Őszi szezon.Game90 írta:Nekem sem a kedvencem Ronaldo, de most jobb játékos, mint Messi. Ha az eddigi teljesítményt nézzük, akkor Ronaldo a legnagyobb várományosa az Aranylabdának.
Még szerencse, hogy nem most oszták ki a díjakat! Bár ha a MU megnyeri a BL-t, akkor szinte biztos, hogy Ronaldo nyeri...Game90 írta:Nekem sem a kedvencem Ronaldo, de most jobb játékos, mint Messi. Ha az eddigi teljesítményt nézzük, akkor Ronaldo a legnagyobb várományosa az Aranylabdának.
Nyilván nem ez alapján döntenek majd pl. az Aranylabdáról, de nekem, mint egyszerű szurkolónak igenis fontos egy-egy játékos hozzáállása.Atesz írta: Semmi köze nincs a mentalitásnak, ahhoz, hogy ki hogy játszik...
Azért ennyire ne legyünk elfogultak pls.
Már hogy ne volna?Atesz írta:
Semmi köze nincs a mentalitásnak, ahhoz, hogy ki hogy játszik...
Azért ennyire ne legyünk elfogultak pls.
Azért ez már enyhe elfogultságlionelmessi19 írta:Na ez a másik. C.Ronaldo sztem minden szempontot figyelembe véve nem érheti utol Messit. Csak a Fifánál meg a France football-nál nem nagyon nézik a mentalitás, így ott elég szoros a dolog.Kira írta:
Ezerszer inkább Messi legyen az év játékosa, mint C. Ronaldo. És ezt nem csak azért mondom, mert Barcás. Ha a mentalitást nézzük, ég és föld a két játékos.
Semmi köze nincs a mentalitásnak, ahhoz, hogy ki hogy játszik...lionelmessi19 írta:Na ez a másik. C.Ronaldo sztem minden szempontot figyelembe véve nem érheti utol Messit. Csak a Fifánál meg a France football-nál nem nagyon nézik a mentalitás, így ott elég szoros a dolog.Kira írta:
Ezerszer inkább Messi legyen az év játékosa, mint C. Ronaldo. És ezt nem csak azért mondom, mert Barcás. Ha a mentalitást nézzük, ég és föld a két játékos.
Na ez a másik. C.Ronaldo sztem minden szempontot figyelembe véve nem érheti utol Messit. Csak a Fifánál meg a France football-nál nem nagyon nézik a mentalitás, így ott elég szoros a dolog.Kira írta:
Ezerszer inkább Messi legyen az év játékosa, mint C. Ronaldo. És ezt nem csak azért mondom, mert Barcás. Ha a mentalitást nézzük, ég és föld a két játékos.lionelmessi19 írta:gyakorlatilag sztem csak a sérülései miatt nem övé az elmult két szezon.
Mondjuk tavalyi talán igyis-ugyis Dinhoé lett volna, de idei már (főleg ha játszhatott volna a vb-n is...) Barcában mindenképp az övé lett volna. És lehet, h ha nem sérült volna le, akkor nem C.Ronaldo lenne az eviden év legjobbja.... bár ha Messi így folytatja, még ki tudja mi lesz ....
Én kedvelem Farkas Norbit, de azért tényleg rohadt mázlija volt, hogy pont ő közvetített.Slither írta:Én így emlékszem erre: "Talán nem is vagyok rá méltó, hogy egy ilyen játékost közvetítsek..."barca99 írta: Remélem hallotta mindenki Farkas Norbitól: "Talán nem is vagyok rá méltó, hogy egy ilyen gólt közvetítsek..."kb. a 3. replay után mondta.