Leo Messi #2

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.04.20. 17:19:36

JOEY20 írta:Zozzy 5!

Miért neked mi kell ahoz hogy valaki klasszis formában játszon??!!Eto'o és Messi is klasszis formában játszik mióta visszatért!Főleg az utóbbi időben mondjuk a Real elleni meccs óta.Az hogy volt pár meccs ahol nem a posztján játszott és nem lőtt gólt attól még voltak nagyon hasznos megmozdulásai ami nem rajta múlott hogy nem lett gól! :?
Azért ezen elgondolkodnék :wink:
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.04.20. 17:18:19

Game90 írta:Nekem sem a kedvencem Ronaldo, de most jobb játékos, mint Messi. Ha az eddigi teljesítményt nézzük, akkor Ronaldo a legnagyobb várományosa az Aranylabdának.
Így van! Egyértelmű,hogy C,Ronié lesz,főleg ha Bl-t nyer! Szntem abból a csapatból kerül ki a győztese a goldlasztinak,aki megnyeri, milán-->Kaka,M.U.-C.Ronnie,Chelsea-Drogba.Pool-ból nemtudok :!:

Bár ha a bajnokságot+F.A.t behúzzák a vörösök,akkoris C.Ronie nyeri! Teljesen megérdemelten! Messi amikor játszik tényleg jó,és volt 2-3 meccse amikor egyenesen fantasztikus! C.Ronienak meg 10-20 ilyen... (sérülés miatt volt Messinél ennyi,de ez is számít),szóval ne legyünk tényleg elfogultak,idén nem lesz Messi aranylabdás!
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
PCsabi
aka Game90

2007.04.20. 17:15:38

JOEY20 írta:Az angol védők meg azért jóval keményebbek mint a spanyol bajnokságban játszok!Angliában már akkor rugnak mikor még az embernél sincs a labda.
Azért itt is van egy pár favágó, nem csak a kis csapatoknál, pl Javi Navarro :roll: De az igaz, hogy az angoloknál keményebb játék van.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
JOEY20
Jugador del Barça

2007.04.20. 17:13:52

Azt azért hozzá kell tennem hogy C.Ronaldo jóval többet kap egy meccsen mint Messi!Nem vagyok benne biztos hogy egy angol bajnokságba nem neveznék Messit legalább annyira szinészkedőnek mint Ronaldot!Mert azért Messi is tud esni ha arra kerül a sor és C.Ronaldo se esik el minden rugásnál mert ha így lenne többet lenne a földön egy meccsen mint állva!Az angol védők meg azért jóval keményebbek mint a spanyol bajnokságban játszok!Angliában már akkor rugnak mikor még az embernél sincs a labda.Szóval mindent sorjába!Messi számára a jövő év lehet a nagy áttörés!Ronaldo azért 3 évvel idősebb és több tapasztalata is van.Ő is tavalyi idény közepétől kezdett el átlagon felülit nyújtani és Messi is ezt teszi szal van miért bizakodnunk :wink: És ha összekéne hasonlitani a 19 éves Ronaldot és Messit egyértelmüen Messi kerülne ki győztesen!De most még nem :!:
Forca BARCA
PCsabi
aka Game90

2007.04.20. 17:04:51

lionelmessi19 írta:Bár ha belegondolunk , Messi meg spanyol kupa és bajnokság győztes lesz lehet, Copán is bőven van esély, és még az őszi szezon...Ha így játszik továbbra is, akkor soha nem látott harc lesz az aranylbadáért... :)
Messi azért sérült is volt és egy ideig nem volt az igazi. De én valamiért úgy érzem (már most, tudjátok jós vagyok :twisted: ), hogy az első 3-ban sem lesz benne.
Andris
Adminisztrátor

2007.04.20. 17:02:42

Game90 írta:Nekem sem a kedvencem Ronaldo, de most jobb játékos, mint Messi. Ha az eddigi teljesítményt nézzük, akkor Ronaldo a legnagyobb várományosa az Aranylabdának.
Bezony. Ez így van. De még lesz két hónap a szezonból, aztán Messinek Copa, aztán meg Őszi szezon.

Azt mondom ha Ronaldo tartja a formát, és bl-bajnoki győztes lesz, akkor aranylabda. Ha az egyiket elbukja, akkor már közel sem biztos.

Bár ha belegondolunk , Messi meg spanyol kupa és bajnokság győztes lesz lehet, Copán is bőven van esély, és még az őszi szezon...

Ha így játszik továbbra is, akkor soha nem látott harc lesz az aranylbadáért... :)
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Kira
Barça B

2007.04.20. 17:02:27

Még szerencse, hogy nem most oszták ki a díjakat! Bár ha a MU megnyeri a BL-t, akkor szinte biztos, hogy Ronaldo nyeri... :?
*Tot el camp,es un clam-som la gent blaugrana! VISCA EL BARCA!!!*
PCsabi
aka Game90

2007.04.20. 16:59:08

Nekem sem a kedvencem Ronaldo, de most jobb játékos, mint Messi. Ha az eddigi teljesítményt nézzük, akkor Ronaldo a legnagyobb várományosa az Aranylabdának.
Kira
Barça B

2007.04.20. 16:57:42

Atesz írta: Semmi köze nincs a mentalitásnak, ahhoz, hogy ki hogy játszik...
Azért ennyire ne legyünk elfogultak pls. :)
Nyilván nem ez alapján döntenek majd pl. az Aranylabdáról, de nekem, mint egyszerű szurkolónak igenis fontos egy-egy játékos hozzáállása.
Oké, elismerem, az is benne van a véleményemben, hogy Messit nagyon szeretem, C. Ronaldót meg nagyon nem...:)
Andris
Adminisztrátor

2007.04.20. 16:56:31

Fityiszt nektek :P Messi lesz az aranylabdás :D
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Andris
Adminisztrátor

2007.04.20. 16:55:40

Atesz írta:
Semmi köze nincs a mentalitásnak, ahhoz, hogy ki hogy játszik...
Már hogy ne volna? :?

Én pl utálom nézni, h Ronaldo pofátlanul színészkedik, és a legkisebb pöcintéstől is bukfencezik hármat, aztán meg lekezd sírni.
Ezzel ellenben Messi addig megy, amig nem rúgják fel annyira, h kb. a lába eltörik...

De egyébként ki írta, h a mentalitásnak sok köze van a játékhoz? Senki.

Csupán kiemeltünk vmit, amiért Messi jobban megérdemelné az elismerést. :roll:
- József Attila
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.04.20. 16:52:57

lionelmessi19 írta:
Kira írta:
Ezerszer inkább Messi legyen az év játékosa, mint C. Ronaldo. És ezt nem csak azért mondom, mert Barcás. Ha a mentalitást nézzük, ég és föld a két játékos.
Na ez a másik. C.Ronaldo sztem minden szempontot figyelembe véve nem érheti utol Messit. Csak a Fifánál meg a France football-nál nem nagyon nézik a mentalitás, így ott elég szoros a dolog. :)
Azért ez már enyhe elfogultság :wink:
PCsabi
aka Game90

2007.04.20. 16:46:53

C. Ronaldo ebben az évben jobban játszik, mint Messi. Sztem ezt nem lehet vitatni. Messi sérült is volt sajnos :? De lesz egy Copa, ha arra elfog menni, akkor talán az övé is lehet az Aranylabda :roll:
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.04.20. 16:46:23

lionelmessi19 írta:
Kira írta:
Ezerszer inkább Messi legyen az év játékosa, mint C. Ronaldo. És ezt nem csak azért mondom, mert Barcás. Ha a mentalitást nézzük, ég és föld a két játékos.
Na ez a másik. C.Ronaldo sztem minden szempontot figyelembe véve nem érheti utol Messit. Csak a Fifánál meg a France football-nál nem nagyon nézik a mentalitás, így ott elég szoros a dolog. :)
Semmi köze nincs a mentalitásnak, ahhoz, hogy ki hogy játszik...
Kép
Andris
Adminisztrátor

2007.04.20. 16:44:10

Kira írta:
- József Attila
Kira
Barça B

2007.04.20. 16:36:50

lionelmessi19 írta:gyakorlatilag sztem csak a sérülései miatt nem övé az elmult két szezon. :)

Mondjuk tavalyi talán igyis-ugyis Dinhoé lett volna, de idei már (főleg ha játszhatott volna a vb-n is...) Barcában mindenképp az övé lett volna. És lehet, h ha nem sérült volna le, akkor nem C.Ronaldo lenne az eviden év legjobbja.... bár ha Messi így folytatja, még ki tudja mi lesz .... :D
Andris
Adminisztrátor

2007.04.20. 16:28:08

Ha már annyit beszéltem róla:
http://youtube.com/watch?v=34irJQn0eVo
- József Attila
Andris
Adminisztrátor

2007.04.20. 16:22:46

gyakorlatilag sztem csak a sérülései miatt nem övé az elmult két szezon. :)

Mondjuk tavalyi talán igyis-ugyis Dinhoé lett volna, de idei már (főleg ha játszhatott volna a vb-n is...) Barcában mindenképp az övé lett volna. És lehet, h ha nem sérült volna le, akkor nem C.Ronaldo lenne az eviden év legjobbja.... bár ha Messi így folytatja, még ki tudja mi lesz .... :D
- József Attila
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.04.20. 16:19:09

Egyetértek Lio, amiket leírták abba nem akarok belekötni, hiszen én is így gondolom :) Csupán arról van szó, hogy sztem ennél a mostani szezonjánál még lesz sokkal jobb. 8) Eddig még úgy igazán egyik évad sem volt igazán az övé, többek között a sérülések miatt. :roll:
Andris
Adminisztrátor

2007.04.20. 16:13:49

Zozzy, Én úgy látom a dolgot Messivel kapcsolatban, hogy amíg le nem sérült, majd minden meccsen jól játszott (ugye kevés meccse volt, hiszen akkor még rotált is Frank...), Werder elleni utsó pillanatban lőtt gólja nagyon fontos gól volt... Miután visszatért a sérülésből, volt egy-két olyan meccse, amíg visszaszokott (de nem volt rossz), majd az El classicón és azóta minden meccsen kb. a meccs embere, ha végig a saját posztján játszik.

Szerintem ez egy nagyszerű szezon, az igazi berobbanás meg kb. most történik, az el classico óta. Ha két-három hetente napokig arról hallani az egész világ sport-sajtó-orgánumainál, h itt van II. Maradona, meg Messi-ah... meg ilyesmik, akkor nem hogy nem robbant be, hanem nem várt ugrással lett ő c.ronaldo mellett a szezon legjobbja!

Természetesen mivel sérült volt, nem nevezhető ez a szezon az ő nagy befutásának, de sztem kb. pont mostanság kezdődött el valami olyasmi, aminek a végén (nem is olyan sokára talán) Messi lehet a világ legjobbja. Persze ehhez még fel kell venni a harcot C.Ronaldoval is, de közel sem lehetetlen. :roll:
- József Attila
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.04.20. 15:56:48

Igaz, álltalában jól tolja meccseken, de van amikor teljesen észrevétlen. És sajnos ez még mindíg nem egy olyan szezon ahol igazán berobbant volna de a Real elleni meccse és a Getafe elleni gólja már előhírnöke annak, hogy jövőre ettől sokkalta jobb lesz. Messi képességei alapján benne lehet majd a világ 3 legjobb játékosa között, sőt, sztem amikor majd eljön az ideje akkor aranylabdát is fog kapni. A képességei erre hivatottak de ennek még nem jött el az ideje. Szóval én őt a képességei alapján ennél sokkal jobb formára tartom érdemesnek. Ez most nem lefitymálása az eddigi teljesítményének, csupán arról van szó hogy még van mit fejlődnie...
JOEY20
Jugador del Barça

2007.04.20. 15:01:23

Zozzy 5!

Miért neked mi kell ahoz hogy valaki klasszis formában játszon??!!Eto'o és Messi is klasszis formában játszik mióta visszatért!Főleg az utóbbi időben mondjuk a Real elleni meccs óta.Az hogy volt pár meccs ahol nem a posztján játszott és nem lőtt gólt attól még voltak nagyon hasznos megmozdulásai ami nem rajta múlott hogy nem lett gól! :?
Forca BARCA
LG
Az Év fórumozója 2016

2007.04.20. 14:41:31

Nem értek 1et :!: Sztem Messi igen is jo teljesitményt nyujt, miota felépült :!: Voltak gyenge meccsei, de arrol sem ő tehet, h olyan hülye edzőnk van, h nem a saját poxtján játxatja.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.04.20. 13:52:38

Minden tiszteletem Messié. Ez most gyönyörű volt tőle de a szezonban nem muzsikál klasszishoz méltóan. Persze ebbe a mai csapatba ki játszik képességeihez mérten...Talán Puyol. Na szval annyi a lényeg, hogy szép volt, de minden megy tovább, és még bőven van mit fejlődnie még neki is!
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.04.20. 10:38:25

Slither írta:
barca99 írta: Remélem hallotta mindenki Farkas Norbitól: "Talán nem is vagyok rá méltó, hogy egy ilyen gólt közvetítsek..." 8) kb. a 3. replay után mondta.
Én így emlékszem erre: "Talán nem is vagyok rá méltó, hogy egy ilyen játékost közvetítsek..." :roll:
Én kedvelem Farkas Norbit, de azért tényleg rohadt mázlija volt, hogy pont ő közvetített.
Ha Messi befutja azt a karriert, amit neki be kell, akkor az ő hangja fog megmaradni Mo-n a gól alatt. :) Már várom is az arany pillanatokat. 8)
Kép
Lezárt