Zozzy, Én úgy látom a dolgot Messivel kapcsolatban, hogy amíg le nem sérült, majd minden meccsen jól játszott (ugye kevés meccse volt, hiszen akkor még rotált is Frank...), Werder elleni utsó pillanatban lőtt gólja nagyon fontos gól volt... Miután visszatért a sérülésből, volt egy-két olyan meccse, amíg visszaszokott (de nem volt rossz), majd az El classicón és azóta minden meccsen kb. a meccs embere, ha végig a saját posztján játszik.
Szerintem ez egy nagyszerű szezon, az igazi berobbanás meg kb. most történik, az el classico óta. Ha két-három hetente napokig arról hallani az egész világ sport-sajtó-orgánumainál, h itt van II. Maradona, meg Messi-ah... meg ilyesmik, akkor nem hogy nem robbant be, hanem nem várt ugrással lett ő c.ronaldo mellett a szezon legjobbja!
Természetesen mivel sérült volt, nem nevezhető ez a szezon az ő nagy befutásának, de sztem kb. pont mostanság kezdődött el valami olyasmi, aminek a végén (nem is olyan sokára talán) Messi lehet a világ legjobbja. Persze ehhez még fel kell venni a harcot C.Ronaldoval is, de közel sem lehetetlen.

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila