Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
az lehet ,de ez a kalsszisábol nem von le semmit.Game90 írta:Ő már fiatalabb korában sem volt szerény emberRaziel írta:Azért 22évesen a Man uTd kezdőként játszani és ilyen formában,bárkinek megnőne az egoja.
egyetértek LG-vel c ronaldo és figo egy undoritó játékosok pfuuujLG írta:Nehogy még szegény c ronaldot sajnáld, meg rugdossák szegény. Sztem rokona lehet figonak, mert mindenki kretén, és hatalmas szinész.
Meg sokan irják, h ronaldinhonak azért nem m1, mert mekkapja a labdát aztán minnyá fölrugják...Hát nekem inkább ugy tünik, h nem igen van kedve futni, oxt inkább hentereg 1 sort... Ezért szimpi gyerek a Kaka. Ő nem igen szinészkedik, inkább azzal foglalkozik, h tovább tudja vinni a labdát. Összetenném 2 kezem, ha nálunk lenne, mert az 2 dolog miatt is jo:
Mert a kedvenc csapatomat erősiteni, meg nem abba a fostos milánba lenne.
Ő már fiatalabb korában sem volt szerény emberRaziel írta:Azért 22évesen a Man uTd kezdőként játszani és ilyen formában,bárkinek megnőne az egoja.
Az komoly volt...Én nagyra értékelem a tudását, de akkor majd' felrúgtam a tv-t...Game90 írta:Sztem ezt egy játékos se tegye már megRaziel írta:azt meg h fintorog a nézőkre istenem...megteheti.Amikor asszem a MU - Valamilyen világválogatott (
) meccs volt, lőtt egy hatalmas szabigólt. Azt az undorító nézést sohasem felejtem el
Van. De pl. Messinek vagy Kakának is lenne, ők mégis megmardtak szerény gyerekeknek.Raziel írta:van mire egoistána lennie én azt gondolom...
VanRaziel írta:van mire egoistána lennie én azt gondolom...
Nálam akkor megint elsüllyedt teljesen. Már kezdtem megbarátkozni a gondolattal, még nálunk is kiköthet, de aztán jött ez az undorító egosta ocsmány gólöröm, és KRAKKK.Game90 írta:Sztem ezt egy játékos se tegye már megRaziel írta:azt meg h fintorog a nézőkre istenem...megteheti.Amikor asszem a MU - Valamilyen világválogatott (
) meccs volt, lőtt egy hatalmas szabigólt. Azt az undorító nézést sohasem felejtem el
Sztem ezt egy játékos se tegye már megRaziel írta:azt meg h fintorog a nézőkre istenem...megteheti.
kaká jó játékos tényleg és énis örülnék neki...de ha nézel Man Utd meccset azért olaszország nem angliaLG írta:Nehogy még szegény c ronaldot sajnáld, meg rugdossák szegény. Sztem rokona lehet figonak, mert mindenki kretén, és hatalmas szinész.
Meg sokan irják, h ronaldinhonak azért nem m1, mert mekkapja a labdát aztán minnyá fölrugják...Hát nekem inkább ugy tünik, h nem igen van kedve futni, oxt inkább hentereg 1 sort... Ezért szimpi gyerek a Kaka. Ő nem igen szinészkedik, inkább azzal foglalkozik, h tovább tudja vinni a labdát. Összetenném 2 kezem, ha nálunk lenne, mert az 2 dolog miatt is jo:
Mert a kedvenc csapatomat erősiteni, meg nem abba a fostos milánba lenne.
persze, biztos így van. de nekem mindig az jut az eszembe róla, amikor tavaly asszem rúgott egy gólt az arzenálnak a hájböriben, és utána beleröhögött a szurkolók képébe. ilyen k.ö.csög nekem nem hiányozna, még ha meccsenként 10 gólt is rúg ollózva. de ez csak egy magánvélemény természetesen.ozsimiki írta:Valószínű! De akármennyire is lehet őt utálni, el lehet ismerni,hogy sokat vesztett volna vele a foci,ha nem láthatjuk jópár meccsen!Boixos írta:az igaz. viszont ha színészkedést megfelelően díjaznák, akkor például az avatarodban szereplő versenyző a szezon nagy részét a lelátón töltené.
yes my friendozsimiki írta:Valószínű! De akármennyire is lehet őt utálni, el lehet ismerni,hogy sokat vesztett volna vele a foci,ha nem láthatjuk jópár meccsen!Boixos írta:az igaz. viszont ha színészkedést megfelelően díjaznák, akkor például az avatarodban szereplő versenyző a szezon nagy részét a lelátón töltené.
Valószínű! De akármennyire is lehet őt utálni, el lehet ismerni,hogy sokat vesztett volna vele a foci,ha nem láthatjuk jópár meccsen!Boixos írta:az igaz. viszont ha színészkedést megfelelően díjaznák, akkor például az avatarodban szereplő versenyző a szezon nagy részét a lelátón töltené.
sztem meg csak egy jó játékos ennyi....ha igy folytatja övé lesz ebben az évben az aranylabda,és ezen nem is lepődnék meg,ha a csapatával is nyer mindent(kupa,bajnokság,BL).Boixos írta:kb hatszáz szabadot rúgnak róla meccsenként, ha a fele komoly lenne, akkor két évig ki sem jönne az ortopédiáról. de az is lehet, h ő a terminátor hét, vagy a robotzsaru, azért bírja annyira az aprítást.
sok mást is kellene büntetni nem csak a szinészkedést...Boixos írta:nem szabadna figyelembe venni, h ki mekkora sztár, éppen ezzel élnek vissza sokan, ez pedig egy gané dolog. nagyon nem tetszett, amikor ronaldinho is ezt művelte, de úgy néz ki mostanra kezdi elfelejteni. jobb ha ő is inkább a futballtudásával hülyíti az ellenfeleket.