Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Majd meglátjuk mit mutat, ha nagy a tét...mondjuk a Chelsea ellen idegenben, vagy a Bl hátralévő, igazán kemény meccsein.Raziel írta:c.ronaldo lett az év legjobb fiatal és a szezon legjobb játékosa,aohgy vártamnem volt nálla jobb ebben az évben ,remélem az aramylabdát is megkapja
![]()
Grat nekiRaziel írta:c.ronaldo lett az év legjobb fiatal és a szezon legjobb játékosa,aohgy vártam![]()
Raziel, úgy érzem lassan inkább egy MU fórumon volna a helyed, nem?Raziel írta:c.ronaldo lett az év legjobb fiatal és a szezon legjobb játékosa,aohgy vártamnem volt nálla jobb ebben az évben ,remélem az aramylabdát is megkapja
![]()
Ha ez biztos,akkor mégjobbJOEY20 írta:Az angol bajnokságba nem az 1más elleni eredmények számítanak hanem a gólkülönbség szóval ha kikapna a Manchester a SBen de a többi meccset hozná ugyanúgy ők lennének a bajnokok
Cole majdnem be is pödörteGame90 írta:Maradt a 0-0Pedig attól féltem, hogy a 93. percben valahogy bevágnak egy gólt
Charlie írta: Milyen érdekes lenne, ha a Bl-ben MU-Chelsea döntő lenne, és azt is, a kupát is, plusz a bajnokságot is behúznák a kékek. 3 helyen adnának pofont a MU-nak![]()
C.
Angliában nem az egész szezon gólkülönbsége számít?ozsimiki írta:Szntem meg nem! Ugyanis úgyanott vagyunk ha 1ponttal megyünk Chelsea előtt,mintha 3al! Ha kikapnánk krumpliföldön így is úgyis bukjuk,mivel jobb lenne egymáselleniük akkorSaviola írta:Ennyi.A Manchester itt bukta be a bajnokságot.Szóval maradékot kell behúzni,amit be is lehet,ott meg egy X és kész!