Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
ezt nem mondta senki. a támadóhármas mellé: Dos, Zigic, Megmégvalaki, az összes többit elküldeni a fakóból.grecki írta:Eladni szerintem sem kell senkit, csak nem ártana egy kis konkurrenciát generálni, nehogy azt higgyék, minden hullagyenge meccsük után a kezdőben találják magukat. Egészséges versenyhelyzet elé kell állítani őket, ezért kellenek az igazolások - nem csak a védelembe.
És szerintem nem is feltétlenül cserejátékost kell igazolni, hanem olyat, aki harcolhat bármelyik játékosunkkal a kezdő tagságért...
Olyat nem fogunk egyhamar senkitől sem látni, a tavalyi szezon Ronaldinhoját utolérni nem nagyon lehet, Ronaldo sztem kevés ehhez. Akiből kinézek valami hasonlót, az egyenlőre csak Messi ma. Ronaldo már sztem csúcson pörög, ez a max, amit tud. Messiben még rengeteg lehetőség van sztem...Vito írta:és még annyi, hogy nálam az idei CR meg sem közelíti a csúcsformában lévő Ronnie szintjét.
cselezni tud, gyors, de biztos élnek az emlékezetedben a Chelsea, Milan, Madrid elleni gólok...
olyat CR-től még nem láttam.
az elmúlt 2-3 év sikerét a leginkább a támadóhármasnak köszönhetjük!Cooltiszo írta:Ez a remek csatár és kp sor mit is bizonyított idén? Mert hogy tavaly mi volt már nem sok mindenkit érdekel, nem vaunk real, a jelenben kell élni, idén akkor rúgunk több gólt ha minden helyzetünk bemegy, amiből 1 meccsen van vagy 3, a régi barcának 13 volt, abból rúgtak 2t 3t, idén nem sok különbség van aközött mikor nyerünk vagy kikapunk, nagyjából a helyzetkihasználás, korántsincs minden rendben.
Puyol már nem hinném, hogy szélsőt fog játszani.lionelmessi19 írta:Igazából két dolgot tudok elképzelni a jövő évet illetően, az egyik:
Puyol, Thuram, Újközépsővédő, Zambrotta
vkp: van ugye Sisoko, Albelda, és még ?
jobb szélső védő: Alves, Miguel, Diogo és még?
De csak védekező posztokon! Ezt érdemes hozzátenni. Mert a csatársor és a kp sor is remek. (általában...)Zozzy 5 írta:Felesleges tovább ragozni, hogy kellenek az új emberek. Tegnap is csak az jött ki amit már régóta mondogatunk. Nyáron nagy változásokat várok!
Én azt hiszem pont ezt írtam...Atesz írta:Én Thuramot még hagynám a következő évre, utána mehet ahova akar.
Szerintem isGame90 írta:Sztem inkább jobb legyenlionelmessi19 írta:Bizony, ha már megerősítjük a védelmet, akkor ne csak egy emberrel. Kell szélső (lehetőleg bal)