Barça Igazolások 2007-08

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.04.23. 16:16:48

Vito írta: ezt nem mondta senki.
Mit?
Lehet, hogy én vagyok a retardált, hogy nem értem... :oops:
Vito
Llegenda del Barça

2007.04.23. 16:12:52

grecki írta:Eladni szerintem sem kell senkit, csak nem ártana egy kis konkurrenciát generálni, nehogy azt higgyék, minden hullagyenge meccsük után a kezdőben találják magukat. Egészséges versenyhelyzet elé kell állítani őket, ezért kellenek az igazolások - nem csak a védelembe.
És szerintem nem is feltétlenül cserejátékost kell igazolni, hanem olyat, aki harcolhat bármelyik játékosunkkal a kezdő tagságért...
ezt nem mondta senki. a támadóhármas mellé: Dos, Zigic, Megmégvalaki, az összes többit elküldeni a fakóból.
akárhogy is lesz, az év végén, mindenféleképpen kellene tartani egy kollektív fejmosást.
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.04.23. 16:08:38

Eladni szerintem sem kell senkit, csak nem ártana egy kis konkurrenciát generálni, nehogy azt higgyék, minden hullagyenge meccsük után a kezdőben találják magukat. Egészséges versenyhelyzet elé kell állítani őket, ezért kellenek az igazolások - nem csak a védelembe.
És szerintem nem is feltétlenül cserejátékost kell igazolni, hanem olyat, aki harcolhat bármelyik játékosunkkal a kezdő tagságért...
Andris
Adminisztrátor

2007.04.23. 16:07:24

Vito írta:és még annyi, hogy nálam az idei CR meg sem közelíti a csúcsformában lévő Ronnie szintjét.
cselezni tud, gyors, de biztos élnek az emlékezetedben a Chelsea, Milan, Madrid elleni gólok...

olyat CR-től még nem láttam.
Olyat nem fogunk egyhamar senkitől sem látni, a tavalyi szezon Ronaldinhoját utolérni nem nagyon lehet, Ronaldo sztem kevés ehhez. Akiből kinézek valami hasonlót, az egyenlőre csak Messi ma. Ronaldo már sztem csúcson pörög, ez a max, amit tud. Messiben még rengeteg lehetőség van sztem...
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Andris
Adminisztrátor

2007.04.23. 16:05:48

Vitoval egyet értek teljesen!

A támadó játékosainknak köszönhetjük az eddig elért dolgokat főként, velük türelmesebbnek kell lenni!

A védelmet meg minnél előbb, és minnél jobban megbontani, és újra építeni!
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Vito
Llegenda del Barça

2007.04.23. 16:04:32

és még annyi, hogy nálam az idei CR meg sem közelíti a csúcsformában lévő Ronnie szintjét.
cselezni tud, gyors, de biztos élnek az emlékezetedben a Chelsea, Milan, Madrid elleni gólok...

olyat CR-től még nem láttam.
Vito
Llegenda del Barça

2007.04.23. 16:02:26

Cooltiszo írta:Ez a remek csatár és kp sor mit is bizonyított idén? Mert hogy tavaly mi volt már nem sok mindenkit érdekel, nem vaunk real, a jelenben kell élni, idén akkor rúgunk több gólt ha minden helyzetünk bemegy, amiből 1 meccsen van vagy 3, a régi barcának 13 volt, abból rúgtak 2t 3t, idén nem sok különbség van aközött mikor nyerünk vagy kikapunk, nagyjából a helyzetkihasználás, korántsincs minden rendben.
az elmúlt 2-3 év sikerét a leginkább a támadóhármasnak köszönhetjük!
jelen helyzetben enyhén szólva kockázatos lenne megválni R10-től, vagy akár Samutól. -ilyen játékosok nem teremnek minden bokorban.
ugyan ki a fenét vehetnénk meg R10 árából?
egy játékos van most a piacon, aki talán elérheti a csúcsformában lévő R10 szintjét, az pedig CR. egyrészt most hosszabbítottak, másrészt pedig nagyon sok pénzt tennék rá, hogy egy ilyen sikeres szezon után NEM akarná otthagyni a MU-t. -mint tavaly Henry.
szóval nálam biztos a helyük.
az pedig a vezetőség és R10 feladata, hogy újra felhozzák a formáját az elmúlt évek szintjére.

egy dolgot kell tudomásul venni:
a futballtörténelemben még nem volt olyan játékos, aki 3-4 évig, szünet nélkül egyenletes teljesítményt tudjon nyújtani.

a védelem tekintetében képességbeli hiányosságok vannak, az persze más tészta.
Cooltiszo
Entrenador del Barça

2007.04.23. 15:54:08

Ez a remek csatár és kp sor mit is bizonyított idén? Mert hogy tavaly mi volt már nem sok mindenkit érdekel, nem vaunk real, a jelenben kell élni, idén akkor rúgunk több gólt ha minden helyzetünk bemegy, amiből 1 meccsen van vagy 3, a régi barcának 13 volt, abból rúgtak 2t 3t, idén nem sok különbség van aközött mikor nyerünk vagy kikapunk, nagyjából a helyzetkihasználás, korántsincs minden rendben.
PCsabi
aka Game90

2007.04.23. 15:54:00

lionelmessi19 írta:Igazából két dolgot tudok elképzelni a jövő évet illetően, az egyik:
Puyol, Thuram, Újközépsővédő, Zambrotta
vkp: van ugye Sisoko, Albelda, és még ?
jobb szélső védő: Alves, Miguel, Diogo és még?
Puyol már nem hinném, hogy szélsőt fog játszani.

Mint védekező kp felmerült Yaya Touré neve is.

Ha már jobboldali védőt igazolunk, akkor én Eboué mellett vagyok. Nem lenne őt nehezebb megszerezni, mint Alvest.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára PCsabi 2007.04.23. 15:54:32-kor.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Andris
Adminisztrátor

2007.04.23. 15:07:11

Zozzy 5 írta:Felesleges tovább ragozni, hogy kellenek az új emberek. Tegnap is csak az jött ki amit már régóta mondogatunk. Nyáron nagy változásokat várok!
De csak védekező posztokon! Ezt érdemes hozzátenni. Mert a csatársor és a kp sor is remek. (általában...)
- József Attila
Andris
Adminisztrátor

2007.04.23. 15:06:18

Atesz írta:Én Thuramot még hagynám a következő évre, utána mehet ahova akar.
Én azt hiszem pont ezt írtam... :)
- József Attila
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.04.23. 14:30:20

Felesleges tovább ragozni, hogy kellenek az új emberek. Tegnap is csak az jött ki amit már régóta mondogatunk. Nyáron nagy változásokat várok!
Cooltiszo
Entrenador del Barça

2007.04.23. 09:51:52

Most olvastam egyik fórumon és mennyire igaz: vehetünk mi akármilyen sztár védősort ha a félpályától 2en védekeznek a kapunkig uanúgy meg lesznek [auto_cenzúra]. Ezt a problámát nem elég 3 személyi cserével elintézni, meg kell bontani a magot, kell a versenyszellem, mert most játszhat akárhogy Deco minden második meccsen legalább kezdő lesz,Ronnie mindig....

És bizony csatárt is kell venni, mert nem ártana ha a 70. percben be tudnánk állítani egy olyan csatárt aki nem Lipcsei Peti híres gyorsaságával büszkélkedik, és eleve minőségi változást hoz, és ne mindenki a száját húzza mikor behozzák, hogy na még ez is jön?!
Cooltiszo
Entrenador del Barça

2007.04.23. 09:44:58

Vitoval értek egyet, robbantani kell, alapjaiban kicsit felpezsdíteni a csapatot.
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.04.23. 09:43:29

Saviola mozgékonysága lehet jól jött volna, pl Messi helyén. Mert te is írtad valamelyik topicban, hogy egész meccsen csak álldogált...
Kép
Vito
Llegenda del Barça

2007.04.23. 09:39:42

Puyol sosem fog visszamenni a szélre.
egy védőnél, kapitánynál a középsővédő az igazi poszt. ott válhat legendává egy játékos. túl jó ő, ahhoz, hogy kitegyék a védelem tengelyéből.

én viszont (nagy csendben) azt várom, hogy a hangzatos spórolási dumák ellenére a nyáron robbant a Barca a piacon és nagy változások lesznek.
felesleges leírni, hogy kit akarok elküldeni és kit nem,
egyrészt, mert ezt mindenki megteszi hetente minimum kétszer,
másrészt pedig úgysem ezen múlik.
bízom Laportaék éleslátásában.
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.04.23. 09:26:54

Én Chivura szavaznék, ha választhatnék, hiszen rohadt jól játszik, bal odlalon is bevethető, és középen is, remekül védekezik, jól lövi a szabadrúgásokat is.
És még magyarul is beszél. :lol: 8)

lionelmessi19, ezzel csak annyi a gond, hogy sztem egy ilyen kalap fos idény után nem fog kelleni senkinek Gio, max a hollandoknak, aki kb. nem tudom mennyit fizetnének érte. Sylvinhot nem tudom hova lehetne elpaterolni.
Bélát talán fel lehetne ajánlani a Milannak, úgy is annyira le akarták igazolni. :lol:
Én Thuramot még hagynám a következő évre, utána mehet ahova akar.
Marquezzel nem tudom mi a bré lesz...
Edmilson mehet a francba, kb. magyar bajnokság szinten játszik idén meg sérülékeny is, Motta favágó, és ráadásul ő is sérülékeny, valaki vkp-nek biztosan kell, kérdés, hogy kicsoda. Albeldának még mindig örülnék, bár nem tudom, hogy azóta, hogy áll a kapcsolata a Valenciával, és azt, hogy még mindig képben van-e a vezetőségnél...
Ja meg jobb oldalra se ártana valaki még.

Remélem azért mozgalmas nyár elé néz a csapat igazolások szempontjából, és azt is remélem, hogy Saviola marad (bár nem reménykedem benne), na meg azt, hogy Ronnie kihagyja a Copa Americát, hogy eleget pihenhessen a nyáron.

FORZA BARCA!!! 8)
Kép
Andris
Adminisztrátor

2007.04.23. 00:58:44

A támadó részleggel türelmes vagyok, mint tudjátok. Ronaldinhoval, DEcoval, Messivel pláne, Samuval is. Iniesta és Xavi meg ált. azért nagyon jók...

De a védelem az egész csapatban......... a legrosszabb, tudom ezzel nem mondok ujat.
Mindig büszkék voltunk rá, hogy bár a támadó foci megy ki a divatból, a Barcelona szinte már az egyetlen olyan bástya, amely stabilan támadó szellemű. Erre most is büszkék lehetünk, hiszen bár akadozik a gépezet elöl is, úgy veszítlyük el a mecseinket, hogy szinte végig támadunk.
De mindez nem jelenti azt, hogy a védelem nem lehet jó. Igen is építhetnénk jó kis védelmet hátul, hogy ha van egy gyengébb időszak a támadósornál, akkor ne kelljen attól rettegni, h sok támadás közepette még mi kapjuk a gólokat! Merthogy most ez van. Támadunk, támadunk, és egyszerűen kontrából lefutnak minket, simán átjátszanak. És ez nem csak tegnap volt így, mert h nem volt vkp, már nagyon rég óta így van. Tavaly is már ez volt ,csak akkor többet rúgtunk, mint kaptunk.

Igazolások kellenek, most már kicsit jobban kirajzolódik, hogy milyen mértékben. Laportát mindenki láthatta tegnap, milyen ábrázattal, érzelmekkel ülte végig a meccset. Ugyan olyanokkal, mint mi a TV előtt.
Remélem végre megjön az esze, és elkezd igazolni. Nem kell olyan fenemód mindig spórolni, ha van miből, akkor lehet költeni. Ráadásul ha költenénk sokat, még akkor sem lenne semmi kül. a pénzügyi mutatókban, kicsit visszaesne a növekedés (!)...

Szóval, ha védelemről van szó, akkor vannak ezek az embereink:

-Zambrotta
-Puyol
-Thuram
-Oleguer
-Marquez
-Motta
-Edmilson
-Sylvinho
-Gio
-Belletti

Igazság szerint alig van, akinek maradnia kellene, ha tényleg biztos védelmet akarunk. Márpedig azt akarunk , és akkor mennie kell ugye: Gionak, sajnos, de ez van, már kevés. Belletti, sérülékeny, öreg már, nem tudjuk használni, hiába rúgott egy gólt, amit soha nem felejtünk...
Oleguernek is menni kéne, mondjuk ő nem fog. Tudjuk mért. De padra mondjuk még elmegy vhogy, hisz tud belső és szélső védőt is játszani végső esetben. Aztán Sylvinho. Már lassú. Tegnap sokat cselezgetett, de már nem volt elég gyors. Ronaldinhoval már nem tud úgy játszani.. mint régen. Beadásairól nem is érdemes szót ejteni. Motta kérdése érdekes. Én birom őt, szimpatikus, de csak ezért vkit megtartani nem lehet. Nagy igéret volt, de nem vált be. A csapat legsérülékenyebb tagja, ráadásul önbizalomhiányal. El, vagy legalább is kölcsönbe kéne adnunk. Edmilka már öreg. Nem bírja a tempót, ráadásul sérülékeny. Gyakorlatilag ha figyelitek, van két vkp-nk akik sérülékenyek. :? Nem inkább nekik kéne darálni az ellenfelet??? Hát bizony de! Edmilka is mehet szerintem.

Nos, ki is maradt a védelemből??? Marquez, Puyol, Thuram, Zambrotta
4 ember, 5 posztra. Ez állati kevés. Zambi kivételével elküldtem mindenkit, de sztem nem is kellenek. Padra inkább marad Oleguer, egy B-s, és kezdőbe veszünk vkit. Zambit mindenképp a bal oldalra kell rakni, tahát jobb oldali bekk kell. Puyol evidens h jó, és marad. Thuram már öreg, mindnképp kell egy középső védő, mert 34 évesen a Francia már nem garancia semmire. Marquez nagyon gyengén játszik a tavalyi emberfelettihez képest. De univerzális, vkp-t és középső védőt is tud játszani, uh azért ő jó...

Igazából két dolgot tudok elképzelni a jövő évet illetően, az egyik:

Puyol, Thuram, Újközépsővédő, Zambrotta
Albelda (esetleg más)

Padon: Oleguer, B-s szélső, újszélső igazolás, Marquez

vagy pedig

újjobbekk, Puyol, újközépsővédő, Zambrotta
Albelda (vagy más)

padon: Oleguer, B-s szélső, Thuram, Marquez

Ezek így már erősek lennének bőven. És sztem ezek az ujjítások kellenek is egy igazán stabil Barca védelemhez.

Végül kicsit arról, hogy kik is lehetnének az újak?

vkp: van ugye Sisoko, Albelda, és még ?

jobb szélső védő: Alves, Miguel, Diogo és még?

középső védő: Alex, Andrade, G.Milito Chivu
Nem tudom még mien variációk vannak.
Én talán G.Militot, vagy ha adná a Chelsea-PSV páros, akkor Alexet favorizálnám... Andrade annyira nem jo, Chivura sok esély nincs

vkp-ra mindenképp Albelda, ugyis van Marquez is, meg ugysem játszunk mindig vkp-vel...

Szélső védő kérdése necces, Alves drága, Miguelt nehéz lenne megszerezni, Diogo a Madridé asszem...

Mindenesetre zsebünkbe kell nyúlni, mint mondtam, uh aki elérhető, bár sok pénzért, viszont tényleg jó igazolás is lenne, az Alves!

És akkor tehát kéremszépen: igazolnám végül Alexet/G.Milito-t, aztán Alvest, majd pedig Albeldát. Mondjuk a három A betűset megszerezni nagy húzás volna. És nagyon drága.

Kiváncsi leszek, mi lesz nyáron. Nem örülnék, ha megint csak alibi igazolás lenne, mint tavaly Guddy, esetleg Thuram, akit megvettük 1 vagy két évre...

Bocsánatot kérek hogy hosszú lett, de asszem minden gondolatomat leírtam a témával kapcsolatban... még jó h tudok gépírni, különben 10 perc helyett ez volna vagy 1 óra...
Minden tiszteletem azé, aki végigolvassa :D
- József Attila
laci18
Jugador d'estrella

2007.04.23. 00:19:28

Kíváncsi vagyok ezt a vereséget hogy magyarázza meg Rijkard, és hogy Marquezt miért nem vitte magával... ha nem tud most se semmi érdemes választ a dni akkor szerintem az egyik legégetőbb dolog egy új edző után nézni.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.04.22. 14:10:23

A "Quaresma" poszton nálunk dos Santos jövője a legfontosabb.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.04.22. 14:07:23

Nem tarom valószínűnek h Chivu-t szélre igazolnák. A vezetőségnek úgy igazából belső védőként keltette fel a figyelmét. :roll:
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2007.04.22. 14:05:36

Quarsema nam jönne el padozni az tuti, a kezdőbe meg nem nagyon férne be! max Ronaldinho helyett,ha ilyen selejten játszik jövőre is..Navas meg nagyon drága lenne szerintem,ahogy Quaresma is..padra nem szabad ennyiért igazolni játékost.
Ebből a pénzből amennyit ezek érnek tudnánk venni két [auto_cenzúra] védőt.egyet középre,egyet jobboldalra!
DUGO_11
Barça B

2007.04.22. 14:02:45

_______Elnésztem______Bocs______

Még egy ember-t hoznák, egy olyat aki mind a két szélen meg tudni élni, balon is jobbon is...Quaresma nagyon jo lenne, de szerintem Robben is jo llenne ha nem lenne ilyen sérulékeny...
És gondolkosztam még Jesus Navason...a Sevillábol...jo játékos mind a két szélen bevetheto...fiatal..és nem lenne szerinem drága...!!!
Mit Szoltok?!
DUGO_11
Barça B

2007.04.22. 13:56:28

Szerény Véleményem___Nyára___

Menyen:
-Gio
-Belletti
-Oleguer-nagyon akkarom de nem fog...:(((
-Edmilson
-Saviola-jobb neki ha elmegye, de sajnálom
-Giuly
-Marquez-hez meg anyit rendes ajánlatért menyen...Szerintem...ha nem jon Chivu maradjon...

Remélen jonnek:
-Chivu
-Abidal
-Sissoko-nak nagyon orulnék
-és fel jon Dos Santos+

Szerintem ez igy elég....Tokéletesen...!!!
Andris
Adminisztrátor

2007.04.22. 13:29:33

Game90 írta:
lionelmessi19 írta:Bizony, ha már megerősítjük a védelmet, akkor ne csak egy emberrel. Kell szélső (lehetőleg bal)
Sztem inkább jobb legyen :wink:
Szerintem is :oops: :)
- József Attila
Lezárt