Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Decotól még tényleg messe áll de Diego szintjét már súrolja. Még csak 19 éves, 2-3 év múlva nagyon nagy játékos lehet. De nem is mostanra gondoltam leigazolni.lionelmessi19 írta:Fiúk, ne komolytalankodjunk már... Nasri sehol nincs Decotól, vagy Diegótól...
Nézdd a korukat islionelmessi19 írta:Fiúk, ne komolytalankodjunk már... Nasri sehol nincs Decotól, vagy Diegótól...
Most még sehol sincs. De 2-3 év múlva bármi lehetlionelmessi19 írta:Nasri sehol nincs Decotól, vagy Diegótól...
Nézz meg pár OM meccset!Zsolti írta:Ki az a Nasri?
Életemben nem hallottam még róla...
OM-ben játszik, 19 (?) éves, irányító, francia válogatottban is játszott asszem.Zsolti írta:Ki az a Nasri?
Életemben nem hallottam még róla...
Én is ismerem ezeket a híreket, tényeket...grecki írta:1. Talán itt az Eurobarcán olvastam, hogy elég viharosra (mondhatni ellenségesre, kiabálósra) sikeredett az üzleti vacsora/ebéd, ahol a hosszabbítás körülményeit beszélték volna meg.
2. Ráadásul katalán a barátnője.
3. Gudjohnsennel folyamatosan tartja a kapocslatot, aki csak szépet és jót mesél neki a csapatról.
4. Decóval kapcsolatban nap, mint nap reppennek fel a távozásával kapcsolatos hírek.
Szóval, benne van a pakliban Lampard még bőven.
Nem is feltétlenül neked írtam...grecki írta:Egy szóval nem mondtam, hogy szeretném, ha CR idejönne. Csupán arról volt szó, hogy semelyik racionális ember nem mondana nemet egy CR Deco cserére...lionelmessi19 írta:Hülyeség az egész.
Eladnánk egy szervezőt, vennénk egy szélső támadót.
Másrészt esélytelen.
Harmadrészt egyébként sem cserélném el a kettőt. Decot sokkal nagyobbra tartom. Hiába játszik jobban Ronaldo.
Egy szóval nem mondtam, hogy szeretném, ha CR idejönne. Csupán arról volt szó, hogy semelyik racionális ember nem mondana nemet egy CR Deco cserére...lionelmessi19 írta:Hülyeség az egész.
Eladnánk egy szervezőt, vennénk egy szélső támadót.
Másrészt esélytelen.
Harmadrészt egyébként sem cserélném el a kettőt. Decot sokkal nagyobbra tartom. Hiába játszik jobban Ronaldo.
Sztem Lampardnak esze ágában nincs eljönni a Chelsea-ből, és a club sem akarja eladni.Cooltiszo írta:És mi lesz ha jön Lampard? Onnantól lehet realitása az egésznek, és nem Deco rossz formája miatt jönne Lampard, ez már 1 régóta húzódó ügy, aminek én nagyon örülnék(technikás, hihetetlen hajtós, ami minden csapatban elkell, főleg a mai Barcában, marad itt elég mágus).