Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
http://www.lfp.es/lionelmessi19 írta:Valaki be tudná rakni azt, h nekünk, a madridnak, és a Sevillának mien meccsek lesznek még? Előre köszönöm, kicsit számolgatnék...
nem semmi optimizmus, ha a játékosok is így gondolkoznak akkor buktuk is a bajnokságotRivaldo11 írta:Senki ne csüggedjen, mert ugyan fájó a mai zakó, de holnap új hét kezdődik. Most már a köv. két meccsre kell fókuszálni, és hozni!
Lehet nem bízni a bajnoki címben. De ettől még megnyerjük. Én maximálisan hiszem, és biztos vagyok benne. A mai meccs elsősorban az igen gyatra helyzetkihasználáson múlt. A futballban nincs "ha", de HA valamelyik ziccerünk bemegy, a meccs nem így alakul, nyerünk, és most felhőtlenül örülnénk, pedig még onnan is el lehetne veszíteni a bajnoki címet, mint ahogyan innen is meg lehet nyerni, és meg is nyerjük!
A lényeg ott volt, h ha elvesztette ő vagy a közelében vki más, akkor odament és küzdött érte. Onnan már ha visszapattan rá és csak ugy az övé, az is az ő érdme sztem.Zsolti írta:ja,mert véletlenül visszapattantak rá..lionelmessi19 írta: Sok jó passsza volt, amit illett volna befelyezni, és sok labdát is visszaszerzett.
Idegenbeli meccseinken a Kis madrid mellett már nincs nehéz ellenfelünk, ugyanakkor otthon se. Otthoniakat behúzzuk, AM nem tom, idegenbeli maradékot is illene.Game90 írta:Könnyebb meccseink lennének. De ha kitudunk kapni a Villarrealtóllionelmessi19 írta:Ez siralmas, még ha könnyebb meccseink is lesznek szinte már végig...Idegenbeli meccseink + az AM ellen nehéz lesz.
Nagyon remélem.Rivaldo11 írta:A riválisaink a mi botlásaink nélkül nem lehetnek bajnokok. Most nem tudom megmondani, hogy jövő héten mi lesz, de nem hinném, hogy a sevilla, meg a madrid ne vesztene legalább még 5 pontot a hátralévő meccseken.
Ez nekünk elég is lesz.
Könnyebb meccseink lennének. De ha kitudunk kapni a Villarrealtóllionelmessi19 írta:Ez siralmas, még ha könnyebb meccseink is lesznek szinte már végig...
Magához képest egész évben 0 volt, szóval már nem is erről van szó. Szerintem a 3 csatár közül ő volt az, aki kicsit is hasznos volt.Saviola írta:Melyik meccsen?A második félidőben egy jó megmozdulást nem tudsz mutatni tőle..nehogy már ez egy Ronaldinhotól jó legyen,hogy adott két jó passzt.Hagyjuk már..lionelmessi19 írta: Ronaldinho hajtása és labdái még elfogadhatóak voltak
Kövezlek : Nekünk áll.varga tamás írta:Rivaldo11 azt írja, h papíron könnyebb meccseink vannak. Csak az a baj, hogy mi a papíron gyengébb meccseinket elbukjuk, míg a margit a nehezebbet meg megnyeri. Kövezzetek meg: de nem nekünk áll mostantól a bajnokság. Csak aztán nehogy a margit nyerjen, akkor inkább a sevilla.
Melyik meccsen?A második félidőben egy jó megmozdulást nem tudsz mutatni tőle..nehogy már ez egy Ronaldinhotól jó legyen,hogy adott két jó passzt.Hagyjuk már..lionelmessi19 írta: Ronaldinho hajtása és labdái még elfogadhatóak voltak
Pedig úgy nem lehet gólt lőnilionelmessi19 írta:Egyszerűen nem mozognak a csatárok
Igen, de maradunk az élen. Nem tud érdekelni, hány ponttal leszünk bajnokok. Csak maga a tény.Zsolti írta:jaa előny megint két fordulóig,amíg nem megyünk egy középszar csapathoz idegenbe...Rivaldo11 írta:...előnyünk lesz, amit az azt követő hazai derbin meg is fejelünk.
(ha nem így lesz, én fejelem meg a ruhásszekrényt)
Még mindig miénk a fő esély a bajnoki címre, ezt nem feledjük
Így van. Ez jutott nekem is eszembe. Az elején volt vagy 5 helyzet, amit be lehetett, kellett volna rugni. Samunak, Dinhonak stb.-stb.antiimperialista írta:Be kellett volna rúgni a helyzeteket. Akkor még ilyen nulla játékkal is nyertünk volna...
Amikor igazán nagy volt a baj, hoztuk a meccseket, most is így lesz.Saviola írta:Rivaldo11 írta:..Nem tudom, miért ment volna el egy olyan csapat számára a bajnokság, aki vezeti a tabellát, és papíron könnyebb meccsei vannak?
Jövő héten nyerünk, és megint minden ok. lesz.![]()
![]()
Nem tudom honna van ez az optimizmus..aztán mégis miből nyerünk ? A mai szánalmat látva fél csapatot küldeném a rákba..nyerunk?
jaa előny megint két fordulóig,amíg nem megyünk egy középszar csapathoz idegenbe...Rivaldo11 írta:...előnyünk lesz, amit az azt követő hazai derbin meg is fejelünk.
(ha nem így lesz, én fejelem meg a ruhásszekrényt)
Még mindig miénk a fő esély a bajnoki címre, ezt nem feledjük