Bajnoki Mérkőzések #2
Nekem min1, ki kezd, csak gyozzon a csapat! 

-
- Llegenda del Barça
remélem, úgy kavar vmit a rijkaard, h mindenki jól járjon. nem volt vmi acélos a kupameccsen a sevilla, de nem szeretném, h megfázzunk. ellenünk, odahaza mindenki felszívja magát, mint állat. még az a mák, h a santander ellen végre több olyan fal is leomlott, amik eddig akadályoztak minket. beköszönt a dinho, több góllal nyertünk, időnként már tök felszabadultan bugiztak a dolgozók stb.
PUYOL-XAVI-INIESTA
-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
Szerintem is fáradt.Cooltiszo írta:Erősen kétséges Puyol játéka a Sevilla ellen!
Ha nem játszik akkor sztem biztos hátramegy Marquez, és Albertini vagy Gerard lesz a vkp.
Én kezdetném most Sylvinhot Gio helyén, mert múltkor is nagyon jól kente mikor beállt, és mintha Giora ráférne 1 meccs szünet, kicsit fáradtnak tűnik nekem.
- Cooltiszo
- Entrenador del Barça
Erősen kétséges Puyol játéka a Sevilla ellen!
Ha nem játszik akkor sztem biztos hátramegy Marquez, és Albertini vagy Gerard lesz a vkp.
Én kezdetném most Sylvinhot Gio helyén, mert múltkor is nagyon jól kente mikor beállt, és mintha Giora ráférne 1 meccs szünet, kicsit fáradtnak tűnik nekem.
- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Következik:
01.29. Szombat 21.30 Labdarúgás. Sevilla-Barcelona 21. forduló (sport1 csúsztatva, majd valszeg élő!)
4. Sevilla
Otthon: 9 7 2 0 14-4 23p
Idegenben: 11 3 3 5 9-15 12p
Összesen: 20 10 5 5 23-19 35p
Sorozat (utolsó 15meccs): D Gy Gy V D V Gy V Gy D Gy Gy D V Gy
Góllövők:
(8 gól) J.C. Baptista
(3) Carlos
(3) Renato
(1) A. Puerta
(1) Antonito
(1) D. Alves
(1) A. Lopez
(1) A. Ocio
(1) C.R. Aranda
(1) D. Silva
(1) J. Navarro
(1) S. Ramos
Érdekesebb eredmények:
04/10/17 Valencia-Sevilla 1-2
04/10/24 Sevilla-Atletico Madrid 2-1
04/11/21 Sevilla-Espanyol 1-0
04/12/05 Sevilla-Athletic Bilbao 2-0
04/12/19 Sevilla-Real Betis 2-1
04/12/22 Real Madrid-Sevilla 0-1
Összel: 04/09/11 Barcelona-Sevilla 2-0
L. Giuly (35.perc), H. Larsson (77.perc)
A Sevilla roppant veszélyes otthon, és nagy csapatokat vert meg idegenben.
Izgalmas, nehéz meccs lesz...
01.29. Szombat 21.30 Labdarúgás. Sevilla-Barcelona 21. forduló (sport1 csúsztatva, majd valszeg élő!)
4. Sevilla
Otthon: 9 7 2 0 14-4 23p
Idegenben: 11 3 3 5 9-15 12p
Összesen: 20 10 5 5 23-19 35p
Sorozat (utolsó 15meccs): D Gy Gy V D V Gy V Gy D Gy Gy D V Gy
Góllövők:
(8 gól) J.C. Baptista
(3) Carlos
(3) Renato
(1) A. Puerta
(1) Antonito
(1) D. Alves
(1) A. Lopez
(1) A. Ocio
(1) C.R. Aranda
(1) D. Silva
(1) J. Navarro
(1) S. Ramos
Érdekesebb eredmények:
04/10/17 Valencia-Sevilla 1-2

04/10/24 Sevilla-Atletico Madrid 2-1
04/11/21 Sevilla-Espanyol 1-0
04/12/05 Sevilla-Athletic Bilbao 2-0
04/12/19 Sevilla-Real Betis 2-1
04/12/22 Real Madrid-Sevilla 0-1

Összel: 04/09/11 Barcelona-Sevilla 2-0
L. Giuly (35.perc), H. Larsson (77.perc)
A Sevilla roppant veszélyes otthon, és nagy csapatokat vert meg idegenben.

Izgalmas, nehéz meccs lesz...

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára redmiller 2005.01.27. 17:35:35-kor.
By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
Ev elején legyoztuk a Sevillát, s most ugy néz ki, hullámvolgybe vannak. Ez jo elojel. 

-
- Entrenador del Barça
Az [auto_cenzúra]
Sevilla 23 pontos otthon mi 17 idegenben...hmm
Nagyon nehéz lesz,a rinyál meg a numancia-val játszik,és nyer is valszeg,mi meg egyáltalán nem biztos,sőt az iksz valószínűbb
FOREVER BARCA,REMÉLEM NYERÜNK MERT A 7 PONTNAK MÁR NEM KELLENE CSÖKKENNIE

Sevilla 23 pontos otthon mi 17 idegenben...hmm
Nagyon nehéz lesz,a rinyál meg a numancia-val játszik,és nyer is valszeg,mi meg egyáltalán nem biztos,sőt az iksz valószínűbb
FOREVER BARCA,REMÉLEM NYERÜNK MERT A 7 PONTNAK MÁR NEM KELLENE CSÖKKENNIE
red írta:Finomabban!![]()
- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Ez így szokott lenni! Az első félidő csúsztatva lesz, az tuti! A második valszeg élőben.Chris írta:lehet, hogy a sport1 csúsztatva adja a szombati meccsünket, mert 21:30-ra van kiirva, közvetités meg 22:00-kor kezdődik, mert előtte egy másik spanyol meccset adnak.
valaki mondjon pontos infót.
köszi
By red
- Chris
- Capitá del Barça
lehet, hogy a sport1 csúsztatva adja a szombati meccsünket, mert 21:30-ra van kiirva, közvetités meg 22:00-kor kezdődik, mert előtte egy másik spanyol meccset adnak.
köszi
köszi

kop kop kopGrege írta:Ne vicceljünk, azért ők egyáltalán nincsenek olyan formában... Az első csapatuk sem bírt egyenlíteni a Valladolid ellen. Minden meccset kínkeserves mázlival nyernek meg. Lassan már a védőiknak kell rugniuk a gólokat, annyira nem megy nekik...nem látok esélyt rá, hogy utolérjenek minket, hacsak a Barca nem kezd mélyrepülésbe, de mint tudjuk, a Barca nem csinál ilyet![]()
!!!
Persze bőszen lekopgtam az egész hozzászólsáomat!
Egy pozitívum:
A Celtic elleni idegenbeli meccset aki látta, az biztos emlékszik hogy milyen jól játszottunk. Volt ugyan egy hullámvölgy, de főleg az első félidő meg az első húsz perc...
Na szóval pont most láttam az összeállítást és most hosszú idő után megint pályára lehetne küldeni a csapatot abban a felállásban. Ez azért már jó jel. Sőt már minőségi cserékkel a padon.
A Celtic elleni idegenbeli meccset aki látta, az biztos emlékszik hogy milyen jól játszottunk. Volt ugyan egy hullámvölgy, de főleg az első félidő meg az első húsz perc...
Na szóval pont most láttam az összeállítást és most hosszú idő után megint pályára lehetne küldeni a csapatot abban a felállásban. Ez azért már jó jel. Sőt már minőségi cserékkel a padon.
- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Nem tom, de remélem ellenünk sem fog, Maxival és Albertinivel ellentétben!Grege írta:Tényleg, nem tudja vki, hogy Baptista miért nem játszott a Sevillában a hétvégén? Eltiltás, sérülés? Ellenünk már fog játszani?

Tényleg, nem tudja vki, hogy Baptista miért nem játszott a Sevillában a hétvégén? Eltiltás, sérülés? Ellenünk már fog játszani?
-
- Llegenda del Barça
nem muszáj kopogniGrege írta:Ne vicceljünk, azért ők egyáltalán nincsenek olyan formában... Az első csapatuk sem bírt egyenlíteni a Valladolid ellen. Minden meccset kínkeserves mázlival nyernek meg. Lassan már a védőiknak kell rugniuk a gólokat, annyira nem megy nekik...nem látok esélyt rá, hogy utolérjenek minket, hacsak a Barca nem kezd mélyrepülésbe, de mint tudjuk, a Barca nem csinál ilyet![]()
!!!

PUYOL-XAVI-INIESTA
- Barcelinho
- Jugador del Barça
Ámen!Grege írta:Ne vicceljünk, azért ők egyáltalán nincsenek olyan formában... Az első csapatuk sem bírt egyenlíteni a Valladolid ellen. Minden meccset kínkeserves mázlival nyernek meg. Lassan már a védőiknak kell rugniuk a gólokat, annyira nem megy nekik...nem látok esélyt rá, hogy utolérjenek minket, hacsak a Barca nem kezd mélyrepülésbe, de mint tudjuk, a Barca nem csinál ilyet![]()
!!!
Visca el Barca!!!
Ne vicceljünk, azért ők egyáltalán nincsenek olyan formában... Az első csapatuk sem bírt egyenlíteni a Valladolid ellen. Minden meccset kínkeserves mázlival nyernek meg. Lassan már a védőiknak kell rugniuk a gólokat, annyira nem megy nekik...nem látok esélyt rá, hogy utolérjenek minket, hacsak a Barca nem kezd mélyrepülésbe, de mint tudjuk, a Barca nem csinál ilyet
!!!
Persze bőszen lekopgtam az egész hozzászólsáomat
!

Persze bőszen lekopgtam az egész hozzászólsáomat

Nem, ok olyat nem tudnak! Még bírokkal sem! Ha 1 darabig menne is nekik, az El Classicon ugy is megálítsuk oket!Barcelinho írta:Attól parázok, hogy ezek a szerencsétlenek is olyan menetelést produkálnak, mint mi tavaly, bár ez elkerülhetö ha tovább tartjuk ezt a tendenciát.

- Barcelinho
- Jugador del Barça
Attól parázok, hogy ezek a szerencsétlenek is olyan menetelést produkálnak, mint mi tavaly, bár ez elkerülhetö ha tovább tartjuk ezt a tendenciát.
Visca el Barca!!!
Bizony ha nem hibázunk, akkor csak kapálozni tud a margit!saviola83 írta:Azért az érdemes megjegyezni hogy már második meccse áll x-re a real és akkor kiállítanak egy embert és utána persze hogy bezsebelik a meccset.Multko lesgól most tizi.Nagyon azt akarják hogy utolérjenek minket.Bár ameddig mi is nyerünk ez nehéz lesz.De meddig lesz így.Remélem sokáig.
- Barcelinho
- Jugador del Barça
Iuliano az elsö meccsén bemutatkozik.Grat. csak igy tovább.
Visca el Barca!!!
Azért az érdemes megjegyezni hogy már második meccse áll x-re a real és akkor kiállítanak egy embert és utána persze hogy bezsebelik a meccset.Multko lesgól most tizi.Nagyon azt akarják hogy utolérjenek minket.Bár ameddig mi is nyerünk ez nehéz lesz.De meddig lesz így.Remélem sokáig.