Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem is fáradt.Cooltiszo írta:Erősen kétséges Puyol játéka a Sevilla ellen!
Ha nem játszik akkor sztem biztos hátramegy Marquez, és Albertini vagy Gerard lesz a vkp.
Én kezdetném most Sylvinhot Gio helyén, mert múltkor is nagyon jól kente mikor beállt, és mintha Giora ráférne 1 meccs szünet, kicsit fáradtnak tűnik nekem.
red írta:Finomabban!![]()
Ez így szokott lenni! Az első félidő csúsztatva lesz, az tuti! A második valszeg élőben.Chris írta:lehet, hogy a sport1 csúsztatva adja a szombati meccsünket, mert 21:30-ra van kiirva, közvetités meg 22:00-kor kezdődik, mert előtte egy másik spanyol meccset adnak.
valaki mondjon pontos infót.
köszi
kop kop kopGrege írta:Ne vicceljünk, azért ők egyáltalán nincsenek olyan formában... Az első csapatuk sem bírt egyenlíteni a Valladolid ellen. Minden meccset kínkeserves mázlival nyernek meg. Lassan már a védőiknak kell rugniuk a gólokat, annyira nem megy nekik...nem látok esélyt rá, hogy utolérjenek minket, hacsak a Barca nem kezd mélyrepülésbe, de mint tudjuk, a Barca nem csinál ilyet![]()
!!!
Persze bőszen lekopgtam az egész hozzászólsáomat!
Nem tom, de remélem ellenünk sem fog, Maxival és Albertinivel ellentétben!Grege írta:Tényleg, nem tudja vki, hogy Baptista miért nem játszott a Sevillában a hétvégén? Eltiltás, sérülés? Ellenünk már fog játszani?
nem muszáj kopogniGrege írta:Ne vicceljünk, azért ők egyáltalán nincsenek olyan formában... Az első csapatuk sem bírt egyenlíteni a Valladolid ellen. Minden meccset kínkeserves mázlival nyernek meg. Lassan már a védőiknak kell rugniuk a gólokat, annyira nem megy nekik...nem látok esélyt rá, hogy utolérjenek minket, hacsak a Barca nem kezd mélyrepülésbe, de mint tudjuk, a Barca nem csinál ilyet![]()
!!!
Ámen!Grege írta:Ne vicceljünk, azért ők egyáltalán nincsenek olyan formában... Az első csapatuk sem bírt egyenlíteni a Valladolid ellen. Minden meccset kínkeserves mázlival nyernek meg. Lassan már a védőiknak kell rugniuk a gólokat, annyira nem megy nekik...nem látok esélyt rá, hogy utolérjenek minket, hacsak a Barca nem kezd mélyrepülésbe, de mint tudjuk, a Barca nem csinál ilyet![]()
!!!
Nem, ok olyat nem tudnak! Még bírokkal sem! Ha 1 darabig menne is nekik, az El Classicon ugy is megálítsuk oket!Barcelinho írta:Attól parázok, hogy ezek a szerencsétlenek is olyan menetelést produkálnak, mint mi tavaly, bár ez elkerülhetö ha tovább tartjuk ezt a tendenciát.
Bizony ha nem hibázunk, akkor csak kapálozni tud a margit!saviola83 írta:Azért az érdemes megjegyezni hogy már második meccse áll x-re a real és akkor kiállítanak egy embert és utána persze hogy bezsebelik a meccset.Multko lesgól most tizi.Nagyon azt akarják hogy utolérjenek minket.Bár ameddig mi is nyerünk ez nehéz lesz.De meddig lesz így.Remélem sokáig.