Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát itt a legnagyobb igazságBoixos írta:tök mindegy, h mit hisz a madrid, ha mi rosszul játszunk.
szedjék össze magukat a zsugásaink, és a madrid meg higgyen amit akar.
ha képesek leszünk felnőni a feladathoz, akkor gála11 ide, gála11 oda, a végén mi fogunk örülni.
bár már ott tartanánk...
barátom ez egy súlyos fogalomtévesztés szerény véleményem szerint...Sacchi írta:...
Gálatizenegy = a jelenlegi keretből összerakható, legerősebb gárda. ( legalábbis a nevek szerint... )
Az az 1pont azért nem túl sok ami köztük van,és otthon játszanak velük...mind1, a lényeg,hogy a Bajnoki címhez közüs se legyen,ahogy nincs isZsolti írta:Azt azért nem hiszem..a Sevilla sztem befut másodiknak.
A kicsik ellen még tuti elbuknak pár pontot.
Ha kikapnak a Sevilla ellen,akkor még a harmadik hely is meleg lesz nekik...
Kétségtelenül megérdemelték.Zsolti írta:Tegnap megérdemelten győzött a madrid,meg nem is játszottak szerintem olyan rosszul..volt már ennél jóval rosszabb is!
Így van! Igyekszem szemellenző nélkül leírni ide a véleményt mindig,bár mindig a BARCA mellett,és a Madrid ellen szurkolók legyen az bármi párosítás is,de tegnap egyáltalán nem volt reménytelen játékuk,és megérdemelték a 3 pontot! De abban egyetértek társaimmal,hogy ezzel sem lesznek bajnokok,viszont 2. hely meglehet nekik simán,sok fog múlni a Madrid-Sevilla meccsen! Nekünk ott is az x kellene,MA MEG GYŐZNI KÖTELEZŐ!Zsolti írta:Tegnap megérdemelten győzött a madrid,meg nem is játszottak szerintem olyan rosszul..volt már ennél jóval rosszabb is!
grecki írta:Ja, valószínű ő is olvassa az Eurobarcát, és már a töke televan a sok kritizáló okostojásból...lionelmessi19 írta:Decon már látom ezt!