Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát azért jó ez a 2 idegenben lőtt gól a Milannak (sajnos..), és az MU sem olyan jó idegenbenozsimiki írta:= M.U.Game90 írta:Jó kis meccs voltMilan előnyben van, a visszavágón viszont bármi megtörténhet.
Holnap sem lesz kis meccsvagy magára a párharcra gondolsz
![]()
= M.U.Game90 írta:Jó kis meccs voltMilan előnyben van, a visszavágón viszont bármi megtörténhet.
Holnap sem lesz kis meccs
Game90 írta:Rooney nem kis gólt vágott
Hát ha úgy lenne vége,akkor ok! De De BAJ lenne! Bocsi a milánosoktól de hányingerrel ülnék le,ha ezekután döntőben lennének,úgy,h ki kellett volna zárni pár évecskére őketLG írta:Nem baj gyerekek, megismétlődik a 2005-s döntő és remélem a vége is az lex. És akkor villoghatunk, h csak a cimvédő vert ki minket, az is csak idegenben rugott gollal![]()
![]()
először is:én a mai meccsről beszéltemozsimiki írta: Tiszteletben tartva,hogy te Őket favorizálod kérdem: egyáltalán nem zavar,hogy nem is szabadott volna elkezdeniük az idei (és még jó dbig!) Blt![]()
![]()
Vagy el van felejtve a dolgaik
![]()
![]()
Parmából igazolták őt, olasz válogatottban is játszott asszem. Maldini sztem megsérült.Los Banditos írta:Amúgy ennek a Bonerának nem túl ismerős a neve, de Maldini is hamar fárad.
Gattusotól kapott egy párszorLos Banditos írta:Csak én nem látom a félelmetes Ronaldo-cseleket?Szerbusz, Kaká simán jobb nála.
![]()
Tiszteletben tartva,hogy te Őket favorizálod kérdem: egyáltalán nem zavar,hogy nem is szabadott volna elkezdeniük az idei (és még jó dbig!) Blthuevos írta:szerencsés??csababarca írta:nem hiszem el hogy ez a szerencsés milan bejut a döntőbe....elég szégyen.
mondjuk várható volt ilyen védelemmel...pfff
miért?
szerintem ez nem a Manu védelmén múlik (bár ez az Evra...), a támadószekcióját finoman szólva is megfogta eddig a Milan, igen komoly, érett focit nyomnak a milánóiak
remélem így marad a továbbiakban is
forza italia!
szerencsés??csababarca írta:nem hiszem el hogy ez a szerencsés milan bejut a döntőbe....elég szégyen.
mondjuk várható volt ilyen védelemmel...pfff