Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azt nem a játékosok csinálták, hanem a vezetőségük. Azt viszont a játékosok csinálták, hogy 8 pont levonással is ott lehetnek a 3. helyen!Raziel írta:a Roma olasz seria a második helyezett és tudtommal jobbal áll mint a Milan a bajnokságban,pontlevonás ide vagy oda,azt maguknak csinálták,én egy csaló csapatot a BL-ből is kizártam volna Platini helyében,hogy megtanulják,ha a Juve seria B-s lett akkor a Milannak is ott lett volna a helye ahogy a többi csaló csapatnak is.
Igen, komoly volt de a Romát és a Milant össze sem lehet hasonlítani.Raziel írta:a Roma is komoly ellenfél volt amZozzy 5 írta:Én örülök annak, hogy a Milan továbbjutási esélye igen megnőttek tegnap. Mindenki csak a MU-ról meg CR-ről beszélt, lássuk, egy komolyabb ellenféllel mit kezdenek.
Én am szurkolok is a Milannak!
Ezzel nem tudok egyet érteni. Nem kellene ennyire elfogultnak lenni. Ronaldo tegnap nem csinált semmi, Kaka oda-vissza verte és végre megmutatta, hogy nem kell mindnekinek Ronaldon élveszkedni. Igaz, hogy sok hiányzó volt a MUnál de ez a Milan bármire képes. Van egy betonvédelmük, egy nagyon erős középpályjuk és elől ott van a zseni, Kaka. A MU-nak meg óriási szerencséje van, hogy "nagy" Ronaldo nem játszhat a Milanban.Raziel írta:Zsolti írta:Erről a 3-2-ről tovább jut otthon a CSALÓMILAN!![]()
![]()
![]()
remélem a bl is meglesz nekik!
jó kis meccs volt a Milannak nagy mákja van h nem kapott többet,ha nincs Dida megint nagy minusz lett volna nekik...erről ennyi,az meg h Kaká jobb mint C.Ronaldo,hát ezen a meccsen lehet h jobb volt,bár ha játszik Ferdinand meg Vidic mozdulni sem tudott volna az biztos,GAttuso lehet h nagy érvágás ,de azért nállunk is vannak sérültek bőven,Saha,Vidic,Neville,Ferdinand,Park ji sung...tegnap örülhet a Milan h nem kapott többeta Man Utd pedig idegenben is jó.
a Roma is komoly ellenfél volt amZozzy 5 írta:Én örülök annak, hogy a Milan továbbjutási esélye igen megnőttek tegnap. Mindenki csak a MU-ról meg CR-ről beszélt, lássuk, egy komolyabb ellenféllel mit kezdenek.
Én am szurkolok is a Milannak!
Zsolti írta:Erről a 3-2-ről tovább jut otthon a CSALÓMILAN!![]()
![]()
![]()
Sajnos könnyen megeshetZsolti írta:Erről a 3-2-ről tovább jut otthon a CSALÓMILAN!![]()
![]()
![]()
Ronaldo ráfejelte Didára akiről felpattant hátrafele,tartott a kapúba,ott volt Heinze is,de nem ért bele,de mivel ott volt,Dida csak beljebb paskolta a lasztitGame90 írta:Én sem emlékszek rá pontosan, Ronaldo fejelt, aztán lehet, hogy Heinze hozzáértlionelmessi19 írta:Az biztos. MOndjuk az első gólt nem láttam pont, még [auto_cenzúra] a sopcastal...
Én sem emlékszek rá pontosan, Ronaldo fejelt, aztán lehet, hogy Heinze hozzáértlionelmessi19 írta:Az biztos. MOndjuk az első gólt nem láttam pont, még [auto_cenzúra] a sopcastal...
Az biztos. MOndjuk az első gólt nem láttam pont, még [auto_cenzúra] a sopcastal...Game90 írta:Azért az első gólban bennevolt, de tényleg nem volt jó. Rooney és Kaká jobban játszott ma nála.lionelmessi19 írta:Ronaldo ma über rosszul játszott. Vagy csak nekem túnt fel?
Azért az első gólban bennevolt, de tényleg nem volt jó. Rooney és Kaká jobban játszott ma nála.lionelmessi19 írta:Ronaldo ma über rosszul játszott. Vagy csak nekem túnt fel?
MU ellen életveszélyes beállni bekkelnirytuu írta:a milannak elég csak egy gól, aztán kibekkelik a győzelmet otthon...
Igen, a párharcra gondolokozsimiki írta:= M.U.vagy magára a párharcra gondolsz
![]()