Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Pontosan. De ez a csőlátás egyéb hozzászólásokban és játékosokkal kapcsolatban is megnyilvánul... Én már ezen nem is csodálkozok.grecki írta:A tipikusan elvakult, csőlátású, minden objektivitást nélkülöző emberek jelentenek ki valamit így.lionelmessi19 írta:Deco jobb futbalista, mint Lampard.
Csak azt mondtam, hogy a technikai tudás nem feltétlenül a cselezést jelenti. Lapard pl sokkal jobb rúgótechnikával rendelkezik.Rivaldo11 írta:Ha szerinted Deco nem technikásabb, mint Lampard, akkor fura elképzeléseid lehetnek a technikai képzettség fogalmáról. AZ ANGOL hangsúlyozom: MEG SEM KÖZELÍTI EBBEN A TEKINTETBEN DECOT. Aki valaha rúgott már labdába, tudnia kell, miről beszélek.grecki írta: Nem feltétlenül neked, hanem azoknak, akik szerint Deco jobb focista, mert ő egy "mágus", mert technikailag képzettebb. Amivel nem feltétlenül értek egyet, mert a technikai képzettség nem feltétlenül a cselezésben testesül meg.
Ez nem jelenti azt, hogy Lampard ne lehetne ugyanolyan hasznára a csapatának. De a képzettségüket ne hasonlítsuk már össze...Lampard 100% -os formájában 50% tehetség, 50% munka. Deconál ez 70-30, vagy 80-20...
zzel azt szeretném érzékeltetni, hogy a nagyobb tehetséggel született, nagyobb tudású játékosok hajlamosabbak a lazsálásra. Ilyenkor a szerényebb képességű, de nagy alázattal játszó játékosok felnőnek hozzá.
Mi van????Rivaldo11 írta:Decot picit divat lett szídni...Egyébként fikarcnyival sem gyengébb, mint a többiek, amikor gyenge a csapat.
LG írta:Tavaly azért nem lehetett megkérdőjelezni, mert pl. Decot választották a BL legjobb középpályásának, és sok szavazáson került be az év csapatába. A klubcsapatában jobb teljesitmény nyujtott, a válogatottrol meg ne is bexéljünkZozzy 5 írta:Ezt már tavaly is megkérdőjeleztem volna, de most meg teljesen el vagyok képedve, hogy ilyeneket jelentünk ki. Deco egész szezonban nem csinál semmit!lionelmessi19 írta:Deco jobb futbalista, mint Lampard.
A jó futbalista kifejezés sokkal többet tesz annál, hogy hány bűrt tud vki kiosztani...![]()
Tavalyelőtt viszont Lámpának volt jobb szezonja, 2004ben meg Deco fantasztikus volt.
Ezzel vagyunk így egy páran. Csak az a gond, hogy a középpályások közül idén messze ő nyújtja a legkevesebbet. És itt a hozzáállás, vállalkozókedv a lényeg, nem pedig a tehetség meg a képzettség. (Bár ha olyan nagyon képzett, akkor hogy tud ennyi labdát elszórni?) Azért is gyengébb idén a játék, mert minden támadást közelről akarunk befejezni és így a betömörűlő védelemmel szemben az átlövések kellenének. Na most szeretném megtudni, hogy az elmúlt huszon-harminc meccsen hány próbálkozása volt Deconak! (És mennyi Lampartnak)VictorValdes19 írta:azé milyen furcsa mikor ide jött a barcába a fatherom utálta és az évek során uyg megkedvelte hogy az egyik kedvenc játékosa lett
Ez igaz, csak ő még fel is hívja magára a figyelmet azzal, hogy reklamál, alattomos és folyton eladja a lasztikat...Rivaldo11 írta:Decot picit divat lett szídni...Egyébként fikarcnyival sem gyengébb, mint a többiek, amikor gyenge a csapat.
nálam már volt egymás után két jó meccseZozzy 5 írta:Így legyenlionelmessi19 írta:Jövőre Deco éve lesz , vág majd 20 bombagólt, Lampard meg tátott szájjal nézi majd a Barca vs. Szovjet bl döntőben, ahogy mesterhármast kapnak tőle...Csak előbb látnám, hogy a javulás halvány jelét is mutatná 1nél több meccsen
ÁMENlionelmessi19 írta:Jövőre Deco éve lesz , vág majd 20 bombagólt, Lampard meg tátott szájjal nézi majd a Barca vs. Szovjet bl döntőben, ahogy mesterhármast kapnak tőle...
Így legyenlionelmessi19 írta:Jövőre Deco éve lesz , vág majd 20 bombagólt, Lampard meg tátott szájjal nézi majd a Barca vs. Szovjet bl döntőben, ahogy mesterhármast kapnak tőle...
Tavaly azért nem lehetett megkérdőjelezni, mert pl. Decot választották a BL legjobb középpályásának, és sok szavazáson került be az év csapatába. A klubcsapatában jobb teljesitmény nyujtott, a válogatottrol meg ne is bexéljünkZozzy 5 írta:Ezt már tavaly is megkérdőjeleztem volna, de most meg teljesen el vagyok képedve, hogy ilyeneket jelentünk ki. Deco egész szezonban nem csinál semmit!lionelmessi19 írta:Deco jobb futbalista, mint Lampard.
A jó futbalista kifejezés sokkal többet tesz annál, hogy hány bűrt tud vki kiosztani...
Ezt már tavaly is megkérdőjeleztem volna, de most meg teljesen el vagyok képedve, hogy ilyeneket jelentünk ki. Deco egész szezonban nem csinál semmit!lionelmessi19 írta:Deco jobb futbalista, mint Lampard.
De egyébként sztem Deco se nyújtaná azt a teljesítményt, amit tudna tehát ami mondjuk tavaly vagy tavalyelőtt nyújtott.Los Banditos írta:lionelmessi19 írta:Deco jobb futbalista, mint Lampard.
Nem mennék bele viszont egy Deco-Lampard cserébe mert, nem biztos hogy az angol tudná azt a teljesítményt nyújtani itt, mint Londonban.
Ha szerinted Deco nem technikásabb, mint Lampard, akkor fura elképzeléseid lehetnek a technikai képzettség fogalmáról. AZ ANGOL hangsúlyozom: MEG SEM KÖZELÍTI EBBEN A TEKINTETBEN DECOT. Aki valaha rúgott már labdába, tudnia kell, miről beszélek.grecki írta: Nem feltétlenül neked, hanem azoknak, akik szerint Deco jobb focista, mert ő egy "mágus", mert technikailag képzettebb. Amivel nem feltétlenül értek egyet, mert a technikai képzettség nem feltétlenül a cselezésben testesül meg.
Szerintem hasonló kaliberű játékosok, de a csapatuknál két teljesen különböző szerepkört töltenek be.lionelmessi19 írta:Deco jobb futbalista, mint Lampard.
Nem feltétlenül neked, hanem azoknak, akik szerint Deco jobb focista, mert ő egy "mágus", mert technikailag képzettebb. Amivel nem feltétlenül értek egyet, mert a technikai képzettség nem feltétlenül a cselezésben testesül meg.Zozzy 5 írta:Ez nekem szólt?grecki írta:Ennyi erővel akkor ő is jobb futballista Lampardnál, mert technikásabb, ugye?