Deco #2

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
noname
Llegenda del Barça

2007.05.01. 12:56:20

Zozzy 5 írta:Igen Ronnie góljai nélkül sehol sem lennénk, de amikor igazán nagy szükség volt rá akkor nem volt ott. :roll:
Egyébként sztem ha van pótolhatatlan játékos az Puyol. A védelem nélküle összeomlana, bele sem merek gondolni, hogy hol tartanánk nélküle. :roll:
Ebben van valami...
A Fifa egy szégyen
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.05.01. 12:39:54

Igen Ronnie góljai nélkül sehol sem lennénk, de amikor igazán nagy szükség volt rá akkor nem volt ott. :roll:
Egyébként sztem ha van pótolhatatlan játékos az Puyol. A védelem nélküle összeomlana, bele sem merek gondolni, hogy hol tartanánk nélküle. :roll:
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.05.01. 12:33:19

LG írta:
noname írta:Mindamellett h Roni nincs nagy formában, azért mégis ő lőtte a legtöbb gólunkat. :roll:
De abbol sokat 11ből meg szabadrugásbol, ami nem akkora müvészet.. :roll: Viszont amikor igazán szükség lett volna rá, akkor sehol sem volt. Ettől függetlenül valoban sokat tett ebben az idényben is a csapatért, de megjegyezném, h azért a fizetésért amit kap, ez a minimum :!:
A büntetőt is be kell lőni, mint ahogy a szabadrúgást is. Amihez hozzájön, h R10 nem csatár. Ehhez képest a 17 bajnoki gól önmagáért beszél - sztem. Ezek nélkül a gólok nélkül 'alulról szagolnánk az ellenfeleket'. A mutatott játéka az valóban elmarad a tavalyitól, ezt nem vitatom.
LG
Az Év fórumozója 2016

2007.05.01. 11:22:26

noname írta:Mindamellett h Roni nincs nagy formában, azért mégis ő lőtte a legtöbb gólunkat. :roll:
De abbol sokat 11ből meg szabadrugásbol, ami nem akkora müvészet.. :roll: Viszont amikor igazán szükség lett volna rá, akkor sehol sem volt. Ettől függetlenül valoban sokat tett ebben az idényben is a csapatért, de megjegyezném, h azért a fizetésért amit kap, ez a minimum :!:
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.05.01. 10:16:50

varga tamás írta:Zozzy5: Én csak feltételeztem, hogy Deco a kedvenced, hisz általában a védelmedbe veszed, még akkoris, ha rendszeresen halvány teljesítményt nyújt. De ha tévedtem, és Deco nem tartozik a kedvenceid közé, akkor bocs. De ettől még konstruktívan megítélhetnéd a teljesítményét.
Az meg, hogy mindenki áll a pályán - nem igaz. Eto'o pl. számtalanszor visszalép a labdákért, letámadja akpust stb. És át Messi sem ácsorog, mert akkor nem lőne fontos és szép gólokat. Inkább azt mondanám,hogy a középpályásokra jellemző az idén a kevesebb futás, ami meglátszik az eredményeken.
Én azok elől a hsz-ek előtt veszem védelmembe, amelyek a távozását követelik nyáron. A halvány teljesítményét mindíg elismertem, most csupán annyi történt, hogy szerintem jobban játszott az ez évben megszokottnál. Az eredeti hsz-em is erre vonatkozott, de te álltalánosítottad.
Az meg, hogy hányan állnak a pályán... Igen, fut Eto'o és Messi. Etoo-n sajnos még látszik a sérülés, nincs igazán formában, ezért nem olyan hasznos mint régebben. De ez biztos, hogy idővel változik. Messit elismerem, zseniális. Tehát akkor 1, maximum 2 ember. A középpályán haloványsága pedig nem csak Decon múlik.
Én szerintem mindíg is reálisan gondolkodtam Decoval kapcsolatban, szerintem te vagy egy kicsit elfogult Dinhoval. Szerintem...
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.05.01. 09:53:54

Zozzy5: Én csak feltételeztem, hogy Deco a kedvenced, hisz általában a védelmedbe veszed, még akkoris, ha rendszeresen halvány teljesítményt nyújt. De ha tévedtem, és Deco nem tartozik a kedvenceid közé, akkor bocs. De ettől még konstruktívan megítélhetnéd a teljesítményét.
Az meg, hogy mindenki áll a pályán - nem igaz. Eto'o pl. számtalanszor visszalép a labdákért, letámadja akpust stb. És át Messi sem ácsorog, mert akkor nem lőne fontos és szép gólokat. Inkább azt mondanám,hogy a középpályásokra jellemző az idén a kevesebb futás, ami meglátszik az eredményeken.
noname
Llegenda del Barça

2007.05.01. 09:39:03

Mindamellett h Roni nincs nagy formában, azért mégis ő lőtte a legtöbb gólunkat. :roll:
A Fifa egy szégyen
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.05.01. 09:21:51

LG írta:
varga tamás írta: Mert pótolhatalan ember nincs - R10 kivételével.
Mégis idén akkor játxotunk a legjobban, mikor ő nem játxott. Még a csucsformában játxa ronaldinho is potolhato, nem h ez. Észre kéne venni, h már nem ő a legjobb :!: Messi sokkal inkább potolhatatlan, de még Etoot is elé helyezném. Puyolrol meg nem is bexélek inkább...
LG sokmindenben egyetértünk,de ebben nem :wink:

Most abból az egy meccsből amikor nem játszott,és jól küldtük még ne általánosíts,ha lenne 10 olyan meccs,akkor kb 2 mecccsen játszanának jól,,és 8on ritkaxarul! Nem is beszélve arról,h sehol sem lenne ez a csapat nélküle idén SEM! Messi egy óriási játékos lehet,de megnézném,ha az Ő vállára nehezedne akkora súly mint Dinhoéra,akkor h teljesítene meccsről meccsre....
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
LG
Az Év fórumozója 2016

2007.05.01. 08:18:18

varga tamás írta: Mert pótolhatalan ember nincs - R10 kivételével.
Mégis idén akkor játxotunk a legjobban, mikor ő nem játxott. Még a csucsformában játxa ronaldinho is potolhato, nem h ez. Észre kéne venni, h már nem ő a legjobb :!: Messi sokkal inkább potolhatatlan, de még Etoot is elé helyezném. Puyolrol meg nem is bexélek inkább...
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.05.01. 07:09:33

Varga Tamás!
Azt remélem te sem gondolod komolyan, hogy egy ilyen csapatban, ahol senkinek sem megy, és a legtöbben tényleg csak állnak a pályán(vele együtt) ő majd magától magára talál, lő 2 gólt, adja a bűröket és a meccs embere tud lenni úgy, hogy szinte csak ő van a pályán. Azt elmondom neked, hogy ebben a szezonban már ő sem lesz a régi, ahogy a csapat sem. Elküldheted Deco-t, de akárkit is hozol a helyére, egy ilyen csapatban mint a mostani, ahol Dinho árnyéka önmagának, a középpálya sokszor katasztrófális, a védelemről meg már nem is beszélve mindneki elveszne!
Olyat pedig ne mondj, hogy Deco a kedvencem azért, mert egy szezon után nem küldeném el! És főleg úgy ne, hogy azt sem tudod, ki a kedvencem és a példaképem!
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.04.30. 23:14:32

Zozzy 5 írta:Szerintem mi nem ugyan ahhoz viszonyítunk :wink: Én nem a régi Decohoz mérem a legutóbbi teljesítméynét, hanem azokhoz a meccsekhez ahol aztán tényleg egy nagy 0 volt. Azokhoz a meccsekhez képest tegnap jó volt, és ha tudná folytatni a javulást, előbb utóbb visszatérne ő is. Remélem nyáron ő is kipiheni magát. :roll:
Ez elég érdekes megközelítése Deco teljesítményének. Ez kb. olyan, mintha én a boltban a rohadt, a félig érett és a teljesen érett alma között válogatva azért választanám a félig érett almát, mert az mégsem rohadt. Na, nem. Egy EB-ezüstérmes, VB-4. 2*BL-győztes játékostól ennél én többet várok, és nem csak én. Decónak számtalan gyenge meccse volt ebben az idényben, de hát már nehogy ez legyen a mérvadó. Ez nem viszonyítási alap. Mert tőle nem azt várjuk, hogy legyen egy-két jó meccse, oszt kész. Hane, hogy huzamosan kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtson, közte néhány kiugró produkcióval. És most ne gyere azzal, hogy tavaly így meg úgy. Mert most most van, a csapatnak most van rá szüksége: hogy irányítson, hogy hajtson, hogy küzdjön, és a középpályán szervezzen - irányítson. Nem pedig, hogy kedvetlenül ténferegjen 90 percen keresztül a lefújásra várva. Mert ha csak ennyit tud hozzátenni a csapat játékához, akkor a kispadra vele, aztán az idény végén ajtót lehet neki mutatni. Mert pótolhatalan ember nincs - R10 kivételével.
Szóval, Deco teljesítményét egy kicsit reálisabban kéne megítélned, és nem a sok rossz teljesítményhez kéne viszonyítanod, mert az nem mérce. Mo-on lehet, de a Barcelonában nem. Elhiszem, hogy a kedvenced, de akkor is konstruktívan ítéld meg a teljesítményét.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.04.30. 21:23:08

Game90 írta:Deconak nem csak pihenésre van szüksége sztem. Jó lenne, ha 1-1 meccsen ő is leülne a padra, mert akármilyen rossz teljesítményt nyújt ő tuti, hogy a kezdőben van :?
Ezzel egyetértek. Pihenjen a padon :D
PCsabi
aka Game90

2007.04.30. 20:58:20

Deconak nem csak pihenésre van szüksége sztem. Jó lenne, ha 1-1 meccsen ő is leülne a padra, mert akármilyen rossz teljesítményt nyújt ő tuti, hogy a kezdőben van :?
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.04.30. 20:51:50

Szerintem mi nem ugyan ahhoz viszonyítunk :wink: Én nem a régi Decohoz mérem a legutóbbi teljesítméynét, hanem azokhoz a meccsekhez ahol aztán tényleg egy nagy 0 volt. Azokhoz a meccsekhez képest tegnap jó volt, és ha tudná folytatni a javulást, előbb utóbb visszatérne ő is. Remélem nyáron ő is kipiheni magát. :roll:
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2007.04.30. 18:53:38

Csatlakozom, bár tegnap Xavi és Ini is elég gyatrán játszott. :roll:
el fuero
Entrenador del Barça

2007.04.30. 14:08:23

Zozzy 5 írta:Ma ott volt sztem a leghasznosabb játékosok között. Támadásban vállahatna többet, de az akarással, a küzdéssel, a védekezéssel ma nem volt gond. A javulás útján...Csak nehogy elkiabáljam :roll:
Szerintem is szokásosan hullagyenge volt :?
Forza Lazio!
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.04.30. 00:03:17

varga tamás írta:
Zozzy 5 írta:Ma ott volt sztem a leghasznosabb játékosok között. Támadásban vállahatna többet, de az akarással, a küzdéssel, a védekezéssel ma nem volt gond. A javulás útján...Csak nehogy elkiabáljam :roll:
Sztem csak szted volt a leghasznosabb játékosok között. Egyetlen alkalommal lehetett hallani a nevét, amikor sárga lapot kapott. Ma sem csinált semmit, de azt jól előadta. A haszna kb. annyi, mint egy krumplibogáré. Ennyi, értékelhetetlen, harmatgyenge játék. Mint az idén mindig.
Meg ne sértődj, de nem lepdőtem meg, hogy megint nem találtál semmi pozitívat. :wink: Nehogy elmenj tanárnak mert sorra buknának a diákjaid :wink:
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.04.29. 23:01:59

Sztem csak szted volt a leghasznosabb játékosok között. Egyetlen alkalommal lehetett hallani a nevét, amikor sárga lapot kapott. Ma sem csinált semmit, de azt jól előadta. A haszna kb. annyi, mint egy krumplibogáré. Ennyi, értékelhetetlen, harmatgyenge játék. Mint az idén mindig.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.04.29. 21:42:41

Ma ott volt sztem a leghasznosabb játékosok között. Támadásban vállahatna többet, de az akarással, a küzdéssel, a védekezéssel ma nem volt gond. A javulás útján...Csak nehogy elkiabáljam :roll:
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.04.27. 09:11:25

VictorValdes19 írta:én még adnék neki simán egy évet és ha jövőre is igy teljesit akkor gondolkoznék el csak az eladásán
Remélem ez nem számít OFF-nak, de, ha marad és jövőre is így teljesít, akkor valszeg nem fog kelleni senkinek, legalábbis olyan csapatnak nem, amilyenben szíesen játszana, szal vagy maradjon és játszon úgy, mint tavaly, meg tavaly előtt, vagy igazoljon el a nyáron.
Kép
VictorValdes19
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.04.26. 22:58:52

én még adnék neki simán egy évet és ha jövőre is igy teljesit akkor gondolkoznék el csak az eladásán
" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
Andris
Adminisztrátor

2007.04.26. 21:25:45

Game90 írta:Bocs az Off-ért :wink:

Egyszerűen meglehetne ezt oldani: nem kell egymás hsz-éhez hozzászólni.
Akkor ezt szerintem nyugodt körülmények közt megbeszélhetnénk az off topicban! Én megyek is és írok oda. Remélem h rendberakjuk a dolgokat, mert rossz az h egy szurkolói oldalon vannak azonos csapatnak szurkoló emberek, akik nem bírják egymást.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
PCsabi
aka Game90

2007.04.26. 21:23:14

Bocs az Off-ért :wink:

Egyszerűen meglehetne ezt oldani: nem kell egymás hsz-éhez hozzászólni.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Andris
Adminisztrátor

2007.04.26. 21:17:25

És milyen igaza van LG-nek. Be lehetne ezt már fejezni. Nem veszitek észre magatokat.

Amugy meg szerintem elég szubjektív dolog, h ki kit lát jobbnak, így aztán regélhettek nekem csőlátásról...

Meg h hogy lehet ilyet kijelenteni... nem azért ,de számít az bármit is h én kijelentem? nem. akkor nem értem ezt az egészet. vitázni lehet, érvelni lehet.

De az hogy te hülye vagy mert szerintem inkább a másik játékos a jó... az nem működik egy fórumon. Egyrészt Grecki és Haze, ez engem idegesít, bánt. Másrészt off-olással van tele minden topic ennek kapcsán, és többen jelezték már h unnják rohadtul, ahogy én is.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
LG
Az Év fórumozója 2016

2007.04.26. 15:38:25

grecki írta:
lionelmessi19 írta:Deco jobb futbalista, mint Lampard.
A tipikusan elvakult, csőlátású, minden objektivitást nélkülöző emberek jelentenek ki valamit így.
Sztem meg abba kéne már hagyni a személyeskedést. Idegesitő, h már ideje baxogatjátok 1mást. Azér no :!:
Lezárt