Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Azta
LG írta:Mert ő 1 őszinte ember, aki nem sablonosan nyilatkozik, hanem mindig azt mondja, ami a száján van. Sajnos ilyen a mai tetves rohadt világ, amiben nem szeretik az őszinte embereket. Én meg pont ezért tixtelem murinnyot, és akik szépeket nyilatkoznak, de csak haluskiznak, azok meg mennyenek a halál faxára.
Jó,lehet,h szereted őt,és h sokszor őszinte,de ha nem utálnád a MU-t akkor nem helyeselnél,volt jópár meccs csak mostanában amikor sok jogos cuccot nem fújtak be a M.U.nak! Ez tény!LG írta:Mert ő 1 őszinte ember, aki nem sablonosan nyilatkozik, hanem mindig azt mondja, ami a száján van. Sajnos ilyen a mai tetves rohadt világ, amiben nem szeretik az őszinte embereket. Én meg pont ezért tixtelem murinnyot, és akik szépeket nyilatkoznak, de csak haluskiznak, azok meg mennyenek a halál faxára.
sztem meg akkoris csak szimplán irigy,h a nagy milliárdos csapatának nem jön össze semmi,ebben a szezonban,csak a utolsó percben mentek tovább megint a blben,pedig a valencia sokkal jobb volt.Murinho csak feltünősködik állandoan,nem bir csenben maradni,Wengert,Fergusont,vagy Rijkaardot mikor hallod ilyenket nyilatkozni? vagy h minden héten legyen rolla min 1 cimlap és mindig héten vele foglalkozzanak...utálom.LG írta:Murinnyonak megint sokmindenben igaza vanÉn is felfigyeltem rá, irtam is h a munak nagyon fujnak a birok, nem csak idén, mindig is igy volt ez.
Erre panaszkodott már Wenger is
Meg C ronaldo télleg 1 kis...
Kár értük, nagyon szimpatikus 1 bagázs volt még pár évvel ezelőtt. Szétkapkodták a játékosaikat, aztán elindultak a süllyesztőbe. Tudomásom szerint, hatalmas adósságuk is van.Los Banditos írta:Sinte már biztos, hogy a Leeds jövőre a harmadosztályban fog szerepelni.![]()
http://www.youtube.com/watch?v=7SVKrJ5SSik
Az még rendben van, hogy lövi a gólokat, de mennyi helyzetet hagy kiozsimiki írta:Hát azért amikor lehetőséget kap,nem olyan rosszGólmutatója sem vészes,igaz sok helyzet marad kihasználatlanúl,de ha lő is párat,megbocsátható...
Hát azért amikor lehetőséget kap,nem olyan rosszGame90 írta:Arsenalban egy nagy 0 idáigSlither írta:Miért is lenne jó, ha visszamenne Madridba?De állítólag maradni fog
![]()