Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
ebben tökéletesen igazad van, de a csapat fizikai és mentális állapotáért rijkaard a felelős. a mai meccs alapján (is) az elvégzett munkája egyenlő a nullával. takarodjon a f.szba haza, talán a sparta rotterdamnál még visszafogadják.Rivaldo11 írta:Nem azért, de nem gondoljátok, hogy 5:2-ES ELŐNYRŐL EGY BARCELONÁNAK EDZŐ NÉLKÜL IS TOVÁBB KELL JUTNIA? Persze nem védem én sem, sőt...Csak a játékosok büszkesége még megmenthetne minket ilyen meccseken, de úgy látszik, a csapat lesz*rja, hogy mi történik a pályán...
Aki fefossa mi van a pályán, az nem való oda, egy igazi sportoló mindig győzni akar!Zsolti írta:és az kinek a hibája hogy a játékosok lexarják,hogy mi megy a pályán??? nem az eddzőjé véletlenségből???![]()
Van benne valami...........Rivaldo11 írta:Nem azért, de nem gondoljátok, hogy 5:2-ES ELŐNYRŐL EGY BARCELONÁNAK EDZŐ NÉLKÜL IS TOVÁBB KELL JUTNIA? Persze nem védem én sem, sőt...Csak a játékosok büszkesége még megmenthetne minket ilyen meccseken, de úgy látszik, a csapat lesz*rja, hogy mi történik a pályán...
Úgy se fog...Tomi írta:Kiváncsi vagyok, hogy Frank egyből a meccs után vagy csak késöbb jelenti be lemondását. Mert ilyen vereség után le kell mondani! Nem tudta motiválni a csapatot és otthonhagyta Messit!
Úgy hogy ne lepődjünk meg, ha esetleg elfogadja a cselszki hívását, vagy az arsenalét. Ott majd megkapja a lehetőséget, mi meg verhetjük a fejünket a falba, hogy kineveltünk egy újabb zsenit, de az eredményeit nem mi aratjuk le, hanem az ellenfelek, lásd Cesc Fabregas, Luis Garcia stb. De akkor én verem a frankie fejét a földbe. Ráadásul az a botlábú Gyula a hírek szerint a juvéba tart, de Dos Santosnak nem jut hely a kupavisszavágón.grecki írta:Úgy látszik, hogy nem telhet el egyetlen hónap sem, hogy ne kelljen ostoroznom a jó öreg Rijkaardot...
Ha ez tényleg igaz, hogy nem szerepel Giovani a Getaféba utazó keretben, akkor én tényleg kitérek a hitemből. Ennél jobb lehetőséget nem is kaphatna a hollandusunk, hogy éles bevetése kipróbálhassa a csiszolatlan gyémántunkat. Már csak azért is, mert a lassan 18 esztendős gyerkőcnek gondolom kezd elege lenni a folyamatos zakókból és abból, hogy a felnőttek között egyáltalán nem számítanak rá. Nem, nem, inkább a botlábú Giuly szerencsétlenkedjen jó szokásához híven.
Ezt én sem tudom megérteni, de már nem lepődök meggrecki írta:Úgy látszik, hogy nem telhet el egyetlen hónap sem, hogy ne kelljen ostoroznom a jó öreg Rijkaardot...
Ha ez tényleg igaz, hogy nem szerepel Giovani a Getaféba utazó keretben, akkor én tényleg kitérek a hitemből. Ennél jobb lehetőséget nem is kaphatna a hollandusunk, hogy éles bevetése kipróbálhassa a csiszolatlan gyémántunkat. Már csak azért is, mert a lassan 18 esztendős gyerkőcnek gondolom kezd elege lenni a folyamatos zakókból és abból, hogy a felnőttek között egyáltalán nem számítanak rá. Nem, nem, inkább a botlábú Giuly szerencsétlenkedjen jó szokásához híven.
ma 100 csapatból 98 beáll védekezni előny megszerzése után. Én speciel örülök h a Barca a kettőből egy...Game90 írta:Csak 1-0-ás vezetésnél, 5-10 perccel a vége előtt 10ből 9 edző meglépne min. 1 cserét. Rijkaard a kivételek közé tartozik.
Időhúzás céljából, az uccsó percekben tényleg hasznos lett volna egy-két csere.Taibi írta:De mégis kit hoztatok volna be Rijkaard helyében és ki helyére?
A padon csak támadó volt meg szélső védő....( és persze Jorquera)
Ronaldinho akármilyen [auto_cenzúra], nem cseréli le szinte soha, Eto'o és Messi pedig jól nyomta, hiba lett volna őket leszedni szerintem.
Szerintem senki nem örült neki mikor behozta, de én egyetértettem vele, mert Zambrotta és Gio is nagyon gyengék voltak, mást meg nem tudott volna becserélni. Ez a döntése jó volt, viszont a másik kettő csere elmaradása óriási kérdőjel számomra ...varga tamás írta:Oleguertől megkímélhetett volna minket.
Sztem Oleguer jó volt tegnap.varga tamás írta:Egyet cserélt, na aztán abban sem volt sok köszönet. Oleguertől megkímélhetett volna minket.