Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ilyenről még nem is hallottamVito írta:Szegeden meg kapáli, kapálja helyett.
Jó öreg nyelvjárásVito írta:barátnőm családja karcagi és náluk is ez a szokás. mármint a megköszöntés. ezzel ellentétben felént Szögedön a felköszöntés járja.Zozzy 5 írta:Én sem felejtettem el, már tegnap reggel megköszöntöttem
barátnőm családja karcagi és náluk is ez a szokás. mármint a megköszöntés. ezzel ellentétben felént Szögedön a felköszöntés járja.Zozzy 5 írta:Én sem felejtettem el, már tegnap reggel megköszöntöttem
Én megtettem, remélem ti sem felejtettétek el. Mellesleg ez egy nagyon jó zene, az egyik kedvencem.grecki írta:Remélem senki nem felejtett el csókot nyomni édesanyja pirospozsgás orcájára anyák napja alkalmából!
Szóljon egy nóta Game pajti egyik kedvencétől...
Én ma írtam meg a 600. hozzászólásomat ! Köszi mindenkinek ! És még 1000 évig itt leszek ezen az oldalon,mert olyan jóVictorValdes19 írta:köszönöm testviiiiireim hogy megéltem ezt a napot mikor az eurobarcán az 500. hsz-somat irhattamköszönöm mindenkinek
![]()
Jó volt? Azt mondták itthon, h az volt a legjobbRumig írta:Mintha hallottalak volna búcsúbeszédet mondanirytuu írta:Rumig, én is elballagtam, jah és sok szerencsét az érettségihez!![]()
Mintha jöttetek volna velünk szembe a ballagáson...
Egyik segrecki írta:Miki!ozsimiki írta:Hm,akkor én egy másik világba élekbarca99 írta:ÉreCCSégitől ne félj, a középszintűtől még úgy se.![]()
Engem azzal nyugtattak, hogy majd fősulin/egyetemen egy vizsgaidőszakban többet kell majd tanulni, mint az érettségire. És tényleg.![]()
Te vagy a kamuképző fősulira jársz vagy a zsenik gimnáziumát végezhetted ezekszerint...
Én egy számvitel vizsgára háromszor annyit tanulok, mint a négy év alatt összesen. Na jó, kis túlzással, de egy jó kis pénzügyi számvitel vizsga az 2-3 hét minimum...
Mintha hallottalak volna búcsúbeszédet mondanirytuu írta:Rumig, én is elballagtam, jah és sok szerencsét az érettségihez!![]()
Mintha jöttetek volna velünk szembe a ballagáson...
Miki!ozsimiki írta:Hm,akkor én egy másik világba élekbarca99 írta:ÉreCCSégitől ne félj, a középszintűtől még úgy se.![]()
Engem azzal nyugtattak, hogy majd fősulin/egyetemen egy vizsgaidőszakban többet kell majd tanulni, mint az érettségire. És tényleg.![]()
Hm,akkor én egy másik világba élekbarca99 írta:ÉreCCSégitől ne félj, a középszintűtől még úgy se.![]()