Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Második sorukkal álltak ki, de hát kit érdekelSaviola írta:Ennyit a BL döntős Liverpoolról..![]()
Ja, aszittem nekem mondod...Raziel írta:Senki,nem azt mondtam h azt mondtad,csak megemlitettem.grecki írta:Halló! Ki beszélt arról?Raziel írta:Ball szándékosan megtaposta,egyértelmű piros lap volt,amit nem kapott meg,mert nem látta a bíró.
Senki,nem azt mondtam h azt mondtad,csak megemlitettem.grecki írta:Halló! Ki beszélt arról?Raziel írta:Ball szándékosan megtaposta,egyértelmű piros lap volt,amit nem kapott meg,mert nem látta a bíró.
Most kivételesen én is szurkolok nekik, hogy az utolsó fordulóban nyugodt szívvel átengedhessék a három pontot a West Hamnek...Raziel írta:34.perc vezet a Man Utd,Cristiano Ronaldo goljával.A 2.percben elég szépen megtaposta Ball Ronaldot, simán ki kelett volna állitani![]()
Bezzooony,méghozzá a Valenciával 2001ben,amit később sajnos a Bayern nyertRaziel írta:Pedig régen milyen jó kis csapat voltAlan Smith,Viduka,Kewell stb stb,BL elődöntőt is játszottak ha jol tévedek.
![]()
Már megbüntették őket 5,5 millió fontra, nem tudom, hogy mit akarnak mégRaziel írta:uh na ez durva,a rivális klubbok 10pont levonást akarnak a west ham-től![]()