Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én csak egy valamit nem értek. Ha már kölcsön adnak valakit, mert már nálunk nem számítanak rá, akkor miért nem játszhat ellenük?Budapest, május 8., 20.20 Szóbeli megállapodást kötött egymással a Debrecen és a Honvéd tulajdonosa.
Igor Bogdanovic és Sandro Tomic télen érkeztek Debrecenből Kispestre. A kapust végleg megvásárolták a kispestiek, ezért ő pályára léphet a kupadöntőben. A csatár viszont - akárcsak a két csapat tavaszi, Honvéd-győzelemmel zárult bajnokiját - kénytelen lesz kihagyni, mivel Szima Gábor, a Loki, valamint George F. Hemingway, a Honvéd elnöke abban állapodott meg egymással, hogy a csatár nem játszik a két gárda egymás elleni meccsein. Ezt egyébként a debreceniek kérvényezték…
- Most már második alkalommal nem léphetek pályára a DVSC ellen, mióta eljöttem a csapattól, mivel a két tulajdonos már korábban megegyezett erről - mondta Bogdanovic. - Egyébként egy holland klub érdeklődik irántam, jöttek volna megnézni, miként teljesítek a kupadöntőn... Furcsa érzés újra kívülről nézni a két csapat összecsapását, annyit elárulhatok, hogy mindkét együttes a szívem csücske. Négy év óta játszom Magyarországon, ez lett volna az első kupadöntőm itt. Sajnálom, hogy nem játszhatok.
köszLos Banditos írta:Jelenleg ugyanannyi pontja van a Fradinak és a Nyíregyházának, de a gólkülönbség dönt, ami a zöld-fehéreknek jobb.
Egyébként a keleti-csoportból csak egy csapat jut fel az NB1-be.![]()
Na, ezt is megéltük. Raziel nem kezdte el fikázni a fradit. Köszönjük a gratulációt.Raziel írta:grat.nyíregy mit játszott?Los Banditos írta:Karcag - Ferencváros 1-2
![]()
Nyíregyháza-Kazinbarcika 2-0Raziel írta:grat.nyíregy mit játszott?
legalább ebbe állitottunk világrekordottEvilgrim írta:Világrekord a magyar bajnokságban
Az egyébként teljesen érdektelen és roppant gyenge meccseket hozó labdarúgó Borsodi Liga 27. fordulójában valószínűleg új világrekord született. A Pécs kapusát a kezdést követően fél perc alatt kiállították. Az MTK megint előnyből veszített, a Honvéd pedig őrzi tavaszi hazai veretlenségét.
http://index.hu/sport/foci/enbeegy0505/
Balika Gaucho írta:![]()
![]()
Sopron 1 - 0 Vasas
![]()
![]()