2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Én 1-től 4-ig szoktam osztályozni, akárcsak az ElMundo.Game90 írta:Jó, én 5-ig osztályozokAmolyan Game-es osztályozási rendszer szerint
Szóval nálam belefér a 3as.
lm19esen: 2,5Game90 írta:Jó, én 5-ig osztályozokAmolyan Game-es osztályozási rendszer szerint
Szóval nálam belefér a 3as.
Második mondattal egyetértek, elsővel viszont már több "gondom" van.Game90 írta:Sztem simán megérdemelné a 3-ast, nem volt annyira rossz.
Ha Deco visszatér, akkor Xavi lehetne "védekező kp", mert Motta/Edmilson nem a legjobb ott
Szntem is jó egy 3sra! Ahogy elmúlt meccseken mindig is!Game90 írta:Sztem simán megérdemelné a 3-ast, nem volt annyira rossz.
Igen ebben igazad van, amit írtam, azt úgy értettem, hogy nem sztárolják őt. (szerencsére)Zsolti írta:azért ez nem teljesen igaz..ő lát az egyik legjobban a pályán,meg ő passzol a legobban(talán az egész világon).
Ámen!:)Bodi írta:Nem véletlenül a legnagyobb kedvencem!
Lehet,hogy nem a legnagyobb bűvész a pályán,de ennél sokkal fontosabb a klubhűsége,nem a pénzért játszik itt.
Egyébként meg a játékát is csak pozitív jelzőkkel illethetjük,nagyon fontos tagja a csapatnak!
Őt soha nem lehet eladni,innen fog visszavonulni!
"Katalán az, aki Katalóniában él és dolgozik..."LG írta:Messi nem katalán, de lehet látni, h imádja a klubbot. Ugyhogy sztem ő is igazi ikon lehet, és lex is.