Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Én fél 4-ig fenntvoltamZozzy 5 írta:ÁÁÁÁ szemetek!!Tegnap éjszaka fél 1kor nézem, már egy jó ideje nem írt senki, akkor mondom csak lefekszek, enyém lesz a leguccsó hsz. Azt rohadt sunyik vagytok!!
Nem baj, ma megnyerem
![]()
És Eto'o is ott árulta volna a Barcás mezeket !Zozzy 5 írta:Ja ténylegozsimiki írta:A tegnapi Nap utcsó hsze:
2007.05.05. 23:57:53Game
Viszont a mai nap első hsze: 00.00.15Zozzy
![]()
Nem a hajnali időpontokat kell nézni,az már másik nap![]()
![]()
![]()
Akkor ma mindkettőt megnyerem
![]()
Más: Debrecenben ezen a hétvégén van a Mihály napi vásár. Ma mentünk el egyik haverommal. Volt egy pár feka árús...Akkora arcok voltak, hogy az hihetetlen. Lexarták az egész világot, látszott rajtukMegláttam, hogy az egyiken Kamerunos karkötő volt. Oda akartam menni hozzájuk, hogy benyomjam az Eto'o témát csak nem mertem
Ja ténylegozsimiki írta:A tegnapi Nap utcsó hsze:
2007.05.05. 23:57:53Game
Viszont a mai nap első hsze: 00.00.15Zozzy
![]()
Nem a hajnali időpontokat kell nézni,az már másik nap![]()
![]()
Ki a kispályás?rytuu írta:Nah, akkor az enyém leszkispályások..
Jó éjt!
lm19 miből jósolsz? Kártya, gömb, tenyér?lionelmessi19 írta:Lehet, h mégsem?![]()
De mondjuk Game ugyis minnyá ír egy hsz-t...
Lehet, h mégsem?Los Banditos írta:Jól gondolod.![]()
Néha-néha fent maradsz...Game90 írta:Csak hülyéskedtünk. Bár ki tudjaZozzy 5 írta:De akkor Ő ment nászútra?nem igazán tudtam kivenni a hsz-ekből
Am úgylátom Game, tényleg Te is éjjeli bagoly vagy
![]()
Hát néha fenntszoktam maradni. De általában már 9-10 fele alszok
Csak hülyéskedtünk. Bár ki tudjaZozzy 5 írta:De akkor Ő ment nászútra?nem igazán tudtam kivenni a hsz-ekből
Am úgylátom Game, tényleg Te is éjjeli bagoly vagy
19 lesz asszemZozzy 5 írta:Hány éves már Nuni?
Kiérdemelte már ezt a megtiszteltetéstLos Banditos írta:Miért vagytok ti ennyire jóindulatuak Nunezzel szemben?![]()
És még én nem értettemozsimiki írta:Mááá megen nem értedddd![]()
![]()
Úgy jött le,mintha Tőlem kérdeznéd,hogy Elprattal mi van? (mivel írtam,h barátnőmtől jöttem éppen hazafele....)és erre írtam,hogy Csongorral Engem összekeverni
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
(mivel ugyebár,Csongor a pasija....)
vagy úgy bek.rt,hogy Elprat 3hete meséli neki mi is volt,ki is ő,stb...Game90 írta:Ááálionelmessi19 írta:hosszú "nászút" ? Nem tom...Csongi gondolom bennt fekszik az árokban, részegen, összehányt pólóval
![]()
![]()
Ááálionelmessi19 írta:hosszú "nászút" ? Nem tom...
Mááá megen nem érteddddGame90 írta:Ha már Schumi visszavonult, akkor ő úgy gondolta, hogy átveszi a helyétbarca99 írta:Miki koncentrált, azt hitte, hogy ő Sumi, a nagy esőmenő, így sikeresen ért haza...![]()
![]()
![]()
Miki, úgy az eurobarca team-hez intéztem a kérdéstDe Csongor is eléggé eltűnt, nem mintha hiányozna
Ha már Schumi visszavonult, akkor ő úgy gondolta, hogy átveszi a helyétbarca99 írta:Miki koncentrált, azt hitte, hogy ő Sumi, a nagy esőmenő, így sikeresen ért haza...![]()
Hát igen,ezt Schumi sem csinálhatta volna különbűlbarca99 írta:Miki koncentrált, azt hitte, hogy ő Sumi, a nagy esőmenő, így sikeresen ért haza...![]()