Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jó, nem is így értettem. De sztem érted te...ozsimiki írta:Én mindig kihúzom magam,hogy magyar és Barcás vagyokZozzy 5 írta:Nagy vidi a Kubalás, jó volt megnézniIlyenkor azért kihúzom magam, hogy magyar és barcás vagyok
![]()
Ez se rosz vidi:
http://www.youtube.com/watch?v=Q8amY2Xa ... ed&search=![]()
Én mindig kihúzom magam,hogy magyar és Barcás vagyokZozzy 5 írta:Nagy vidi a Kubalás, jó volt megnézniIlyenkor azért kihúzom magam, hogy magyar és barcás vagyok
![]()
Ez se rosz vidi:
http://www.youtube.com/watch?v=Q8amY2Xa ... ed&search=
thanxvarga tamás írta:Az 1993/94-es szezon real-fcb rangadón így állt fel a Barcelona:VictorValdes19 írta:ugye én elég fiatal vok szóval a dream team-ből csak stoichkovot,romáriot,koemant meg zubizarettat ismerem valaki letudná irni a dream team kezdő csapatát
Zubizarreta - Ferrer, Ronald Koeman, Sergi Barjuan, Jon Andoni Goicoetxea, Miguel Angel Nadal, José Maria Bakero (Ivan Iglesias), Guillermo Amor, Romario, Sztoicskov (Michael Laudrud. A meccset 5-0-ra nyertük, Romario triplájával, Koeman és Ivan Iglesias egy-egy góljával. Ez a felállás nagyjából megegyezett az alapcsapatnak. De rendszeres játéklehetőséget kapott Pep Guardiola, Julio Salinas, Txiki Beguiristain és Eusebio Sacristan Mena (a mai harmadik számú edző); a cserekapus Carlos Busquets Barroso volt.
Remélem kielégítő segítséget nyújtottam.
Az 1993/94-es szezon real-fcb rangadón így állt fel a Barcelona:VictorValdes19 írta:ugye én elég fiatal vok szóval a dream team-ből csak stoichkovot,romáriot,koemant meg zubizarettat ismerem valaki letudná irni a dream team kezdő csapatát
nem vagyok meggyőződve, h az a felvétel bárhol is fellelhető, illetve h nézhető minőségű...BarcaJanko írta:A főoldalon a Bioscaval készített interjúban szó van 1 gólról amit Kubala lőtt, az nincs meg valakinek?
Lehetvarga tamás írta:Sztem pedig azért, mert lassan betölti a 37. életévét, és már nem érez magában annyi erőt, hogy három porondon is helyt tudjon állni teljes erőbedobással. (1970. októberben született)
Sztem pedig azért, mert lassan betölti a 37. életévét, és már nem érez magában annyi erőt, hogy három porondon is helyt tudjon állni teljes erőbedobással. (1970. októberben született)Game90 írta:Gondolom csak a pénz miatt szerződik odavarga tamás írta:Cocu ezzel búcsúzott Eindhoventől, hogy Ausztráliában fejezze be hosszú, és eredményes pályafutását.![]()
Grat Cocunek & a volt edzőknek.
Csatlakozom hozzád!varga tamás írta:Nem néztem meg minden topicot, lehet, hogyx máshol megemlékeztek már róla. Vasárnap Hitckock-i dramaturgia után bajnok lett a PSV Hollandiában, amelyet Ronald Koeman dirigál. Megelőzve az Ten Cate által irányított Ajaxot, és a van Gaal által trenírozott Alkmaart. Őszintén gratulűlok Koemannak a bajnoki címhez. És nagy örömmel tisztelgek Philip Cocu nagysága előtt, aki az 5. gólt lőtte, ami kellett a holland bajnoki címhez. Koeman és Cocu a Barca történetének kiemelkedő alakjai, Isten éltesse őket! Cocu ezzel búcsúzott Eindhoventől, hogy Ausztráliában fejezze be hosszú, és eredményes pályafutását. Mi, Barca-drukkerek pedig köszönjük nekik a sok-sok örömet. Kívánjuk, hogy életük szép, eredményes és egészségben eltelt legyen. Legyenek boldogok, és sikeresek a jövőben is.
Gondolom csak a pénz miatt szerződik odavarga tamás írta:Cocu ezzel búcsúzott Eindhoventől, hogy Ausztráliában fejezze be hosszú, és eredményes pályafutását.
michael jordan is ott figyel a chicago-i csarnok előtt, de ennek ellenére sem tartom ezt jó dolognak. sztem nem muszáj a tisztelethez a szobrot csinálni.varga tamás írta:Eusebio is élő ember, mégis van szobra. Vagy Paavo Nurmi a finnek legendás atlétája is életében kaott szobrot Helsinkiben. Szóval, nem lenne példa nélküli.
Csak mondjuk ők saját országukban kaptak szobrot, most meg arról van szó, hogy Cruffnak legyen-e Barcelonában szobra. Ha rajtam múlna a dolog, akkor már rég megkapta volna.varga tamás írta: Eusebio is élő ember, mégis van szobra. Vagy Paavo Nurmi a finnek legendás atlétája is életében kaott szobrot Helsinkiben. Szóval, nem lenne példa nélküli.