Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Én veled együtt az Arsenalért, nem a MUért szorítokGame90 írta:Gilberto nagyon magabiztos voltZozzy 5 írta:Vezet az ArsenalInnen már meglesz a győzelem és a 3. hely.
Gilberto nagyon magabiztos voltZozzy 5 írta:Vezet az Arsenal
Nekem az X tökéletes eredmény,mivel mindkettő csapatot rühellemGame90 írta:Akkor 50-50 % esélyt adtam a győzelemre/vereségreozsimiki írta:Ejhhh tegnap még nem ezt gondoltad![]()
![]()
![]()
![]()
De most már biztos vagyok a győzelemben, ami mellesleg nektek is jó lenne
![]()
Akkor 50-50 % esélyt adtam a győzelemre/vereségreozsimiki írta:Ejhhh tegnap még nem ezt gondoltad![]()
![]()
![]()
![]()
Ejhhh tegnap még nem ezt gondoltadGame90 írta:Nem kell álmodozni, mert valóságos leszkovinho írta:Álmodozni lehet igaz?![]()
![]()
Nem kell álmodozni, mert valóságos leszkovinho írta:Álmodozni lehet igaz?![]()
Los Banditos írta:Nem bánnám ha pontlevonás lenne, de elég esélytelen a dolog.![]()
"Eszedre"ozsimiki írta:Hát szntem ha az "eszedre" hallgaccc,akkor1-1,eddig 1tlen vereségetek van otthon,Chelsea Bl kudarc után van+annak tudatában,h 99%ig elúszott a Bajnokság,szóval szntem nem fognak nyerni....
Hát szntem ha az "eszedre" hallgaccc,akkorGame90 írta:ha az eszemre hallgatok akkor pedig 1-2.
Arsenalról tudok csak infókat:Evilgrim írta:Arsenal-Chelse
Pont 4 olyan csapat játszik amelyiket rühellem, mint a [auto_cenzúra].Evilgrim írta:Foci csemege holnap!Arsenal-Chelse és aztán Real Madrid-Sevilla.Mindenki a tévé elé!