Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ÁllatLos Banditos írta:Real Madrid C.F. vs. F.C. Barcelona
A mai meccsre pedig 2-0-ás hazai győzelem a tippem.
jó ez a videoLos Banditos írta:Real Madrid C.F. vs. F.C. Barcelona
A mai meccsre pedig 2-0-ás hazai győzelem a tippem.
Esélyesebb a Madrid, de én azért nem írom le a Sevilla-t sem. Igaz, hogy a Real jó formában van, de náluk sosem lehet tudniGame90 írta:Madrid sztem hozni fogja a meccsét, mostanában sorra nyerik a döntőiket![]()
Sevilla pedig csütörtökön még az Osasunával is játszott. Sztem is az x lenne a legjobb, de sztem 2-1 lesz a Madridnak.
KöszönetSacchi írta:Nem tudom hova írjam, mert általában mindent ebbe a topicba nyomok![]()
Most olvastam el a Di Stéfanos cikket, grat hozzá remekül sikerült.
Én seGame90 írta:Navas betegségéről még nem is hallottamPedig nagyon jó játékos.
Q.va nagy játékos Navas, de nagyon sérülékeny és van vmien betegsége is, de most nem jut eszembe a nevePedro írta:13:22 - Jesús Navas is kimaradt a Sevilla Real Madrid elleni keretéből.
Huh, ez nekem csak most esik le, azért ezzel frankón megnő a Madrid esélye, Navas a csapata egyik legjobbja...
persze...a gaspart úr elintézte...legközelebb majd kapnak búnusz pontokat isozsimiki írta:Nem értitekcsababarca írta:meglepődtem volna ha nem törlik el...![]()
és még ők panaszkodnak..gratEzt is a BARCA intézte el,h ne legyünk annyira gyanúsak,hogy csak mi kapunk segítséget
![]()
![]()
![]()
Mi is.grecki írta: Saviola!
Amennyire utáltam, annyira örülök, hogy belémverte az írás csínját-bínját...
Még mindig a kis széldzsekijeit használja még 40 fokban is. A négy év alatt egyszer láttam simán ingben...![]()