Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Engem aztán nem fog érdekelni ha a bajnokság végén Puyol kezében látom a kupát. Aztán büszkék lehettek magatokra, h megvertétek a bajnokot. Mondhatom szép, legalább vmire büszkék lehettek.P'robinho írta:igaz h rég vtunk előttetek,de mindannyian kitértek a válasz elől,mert ti se emlékeztek rá,h mikor nyertetek ellenünk utoljára
Na, emléxem... volt két egál, meg nyertetek egyszer 2-0ra,taktikus-olaszos játékkal, azért gratula, de előtte meg vagy 2-szer bucira lettetek verve, de ez mind nem fontos, hanem ami fontos, az a Sevilla elleni meccsetek, drukkoljunk hát együttP'robinho írta:igaz h rég vtunk előttetek,de mindannyian kitértek a válasz elől,mert ti se emlékeztek rá,h mikor nyertetek ellenünk utoljára
a 91.percben történő egyenlités Chelsea effektusPedro írta:Amúgy az az érzésem, hogy nem marad ez így (micsoda egy Nostradamus vagyok;) ), a Real eléggé nekiesett a Sevillának. Mondjuk egyenlítsenek a 91.percben. De ne ám MU-effektus legyen
Én is sajnálom de mikor is voltatok utoljára előttünk a tabellán?P'robinho írta:én azért sajnálom,h a bajnokság ezen szakaszában nincs már el clásico mert ott befognánk titeket.mikor is nyertetek utoljára ellenünk?![]()
HALA MADRID!!!
Boixos írta:sztem most ne a klasszikóval foglalkozzál, hanem azzal, h nehogy megégjetek a sev ellen, vmi gólt találhatnátok ellenük.
nem lehettek ennyire sz.a.rok.
nekünk meg leesik a bajnokság
Hozzám eljutott , elolvastam, tetszett. Nagyon jóReméltem, hogy azért eljut egy-két Madrid szurkolóhoz is