Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Mindenkinek van egy álma, a margóé a bajnoki cím....Game90 írta:Mostanában nagyon nyerik a döntőiket, csak nehogy beérjenek nevető harmadikként![]()
Majd holnap elolvassa.Zozzy 5 írta: Hagyjad Lio, sztem már lefeküdt aludni
Ezt mindneki elismeri, de a madridnál most sem hazuttolják meg öngamukat. Megint nagyon beleélik magukat ezért sokkal jobban fájhat majd a koppanás nekik.lionelmessi19 írta:Bodi, azért még mi is pofára eshetünk...![]()
csak kisebb rá az esély.
Ha akkoriban megkéred az ovónénit, hogy kapcsolja be a kiscsoportban a tv-t, tudhatnád, hogy 1996 őszét követően négy évig nem nyertetek ellenünk. Most nekünk az utolsó három nem jött össze.P'robinho írta:igaz h rég vtunk előttetek,de mindannyian kitértek a válasz elől,mert ti se emlékeztek rá,h mikor nyertetek ellenünk utoljára
Tombol az inteligencia margóéknál.el fuero írta:Úgy ahogy mondod. Majd meglátjuk....P'robinho írta:majd meglátjuk h mi lesz.de nem irogatnátok ieneket, ha nem félnétek tőlünkde nyugi,mi megyünk cibelesre és majd gondolunk rátok 12 pd távlatból
.oks?
Csak nehogy aztán "egyszer hopp-másszor kopp" legyen a vége
Hagyjad Lio, sztem már lefeküdt aludnilionelmessi19 írta:P'Robinho, ilyenre nincsen szükség. Hsz-t töröltem. Ne is nagyon reagáljon senki pls.
Ha ide jössz beszélgetni (nem is baj ha kicsit aktívabb lesz a topic... ) akkor kérlek számíts rá, h ellenséges lesz a hangulat. Ez nem a legyünk jó barátok topic, nem kell meglepődni, megsértődni... de legfőképp ilyen dolgokat írni.
IgazLos Banditos írta:Hagyjátok már szegényt!Most azt hiszi, hogy ő a legnagyobb király, mert idejött és "osztotta" a Barçát.![]()
De ne bántsuk szegény, had legyen örömük még az ilyen nyomorultaknak is.![]()
Ezzel egyetértek, de amit ez a kis $eggdugasz csinál az nem vmi vicceslionelmessi19 írta:Jó meccs volt. Voltak szép gólok, izgalmak.
Sajnos nem jött össze az x.
Viszont a Sevilla 4 pontra van, szerintem nekik ennyi volt az első hely.
Madrid viszont kicsit ijesztően hajrázik...
Illik gratulálni, mert végig hajtották, és 3 pont... sajnos.
Sevilla azért elég fáradtan mozgott...
Guti kislány majd' akkora labdákat adott ma mint Dinho szokott...
Remélem még buknak azért idén... különben nagyon nagyon szoros lesz. És az nem nekünk jó...
Köszönjük, hogy velünk tartottál az egész meccs alattP'robinho írta:na aludjatok jól kis bárkások,csak be ne kakiljatok este a félelemtől.JÖN A MADRID ÉS BEDARÁL MINDENKIT!!!
Sztem olyan 10 éves lehet a gyerekPedro írta:"Megyünk a Cibelesre" imádom ezt a mondatot, nemrég hozták be odaát a hírszerkesztők, eddig azt se tudta a madridisták 90%-a, hogy mi az a CibelesP'robinho írta:majd meglátjuk h mi lesz.de nem irogatnátok ieneket, ha nem félnétek tőlünkde nyugi,mi megyünk cibelesre és majd gondolunk rátok 12 pd távlatból
.oks?
![]()
Ja, és brrrrrrrr, tényleg félünk! És mi is gondolunk rátok! És köszönjük, hogy belénk láttál! És ne hergeld a jónépetNa, és már "bárkázik" is, kimutatta a kicsike a fogacskája fehérjét...
úgy mint ronaldinho-t?Zozzy 5 írta:P'robinho írta:na aludjatok jól kis bárkások,csak be ne kakiljatok este a félelemtől.JÖN A MADRID ÉS BEDARÁL MINDENKIT!!!![]()
![]()
![]()
"Megyünk a Cibelesre" imádom ezt a mondatot, nemrég hozták be odaát a hírszerkesztők, eddig azt se tudta a madridisták 90%-a, hogy mi az a CibelesP'robinho írta:majd meglátjuk h mi lesz.de nem irogatnátok ieneket, ha nem félnétek tőlünkde nyugi,mi megyünk cibelesre és majd gondolunk rátok 12 pd távlatból
.oks?
jah bocs ha ti a 2. helyet ott ünneplitekP'robinho írta:majd meglátjuk h mi lesz.de nem irogatnátok ieneket, ha nem félnétek tőlünkde nyugi,mi megyünk cibelesre és majd gondolunk rátok 12 pd távlatból
.oks?