Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Lehet, hogy igazad van! De szerintem többet érdemelt volna!LG írta:Nem az számít, h mien szépen emlékezunk meg, hanem az, h belul mit érzunkScorpio írta:Az a szomorú, hogy a Portugálok szebben emlékeztek meg mint mi magyarok!Rapika írta:Nekem még most is könnyes lesz a szemem,ha rá gondolok...![]()
Nyugodjon békében!
Nem az számít, h mien szépen emlékezunk meg, hanem az, h belul mit érzunkScorpio írta:Az a szomorú, hogy a Portugálok szebben emlékeztek meg mint mi magyarok!Rapika írta:Nekem még most is könnyes lesz a szemem,ha rá gondolok...![]()
Nyugodjon békében!
Szorgalmas, tehetséges játékos volt.... A többiek példát vehetnének róla!Charlie írta:Ma van egy éve hogy elhunyt Fehér Miki!
R.I.P.
C.
Nálunk meg azt mondják hogy Hajrá...Egy apró kis érdekességZsolti írta:Apró érdekesség:A Forzát olaszban,a Forcát Spanyolban mondják.Rapika írta:Ó!Enrique írta: 1. Nem zavar 1általán. Szóltam vna érta...
2. A Forca "C" betűvel van írva spanyolul tudtommal...![]()
3. Ha az "&"-t sárgára (narancsra) tennéd még jobb lenne.
Mindent köszönök!![]()
Már régóta így írtam a Forca Barct és nem szólt senki!
Az &-t be akartam színezni,de nem elég a hely a színezés parancshoz!(max 255 karakter...)
Apró érdekesség:A Forzát olaszban,a Forcát Spanyolban mondják.Rapika írta:Ó!Enrique írta:1. Nem zavar 1általán. Szóltam vna érta...Rapika írta:Enrique!
Remélem nem tavar,hogy lekoppintottam a Forza barca & Luis Enrique feliratot!![]()
De oda vagyok eto'o-ért...
Mindent köszönök!![]()
Már régóta így írtam a Forca Barct és nem szólt senki!
Az &-t be akartam színezni,de nem elég a hely a színezés parancshoz!(max 255 karakter...)
Ó!Enrique írta:1. Nem zavar 1általán. Szóltam vna érta...Rapika írta:Enrique!
Remélem nem tavar,hogy lekoppintottam a Forza barca & Luis Enrique feliratot!![]()
jajaPilfer írta:ha már ennyire belemélyedtetek
FORÇA BARÇA!!!![]()
sztem így helyes
![]()
![]()
katalánul meg ç, bár lehet spanyolul isEnrique írta:1. Nem zavar 1általán. Szóltam vna érta...Rapika írta:Enrique!
1. Nem zavar 1általán. Szóltam vna érta...Rapika írta:Enrique!