Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azért van rajta elég sok izom is, és ha a felívelt labdát fent meg kell tartania akkor nincs gondban. Aztán más kérdés, hogy néha nem jól osztja elgrecki írta:Gudjohnsen mint erőcsatár? Szerintem Rooney a maga 150 centijével sokkal inkább az, mint az izlandi. Azért mert 180+ centi, még nem erőcsatár szerintem.
Ez a kulcszónoname írta:Guddyt csak akkor lehetne eladni, ha mondjuk jönne Huntelaar, amire kevés az esély, mert különben nem maradna egy erőcsatárunk sem.
Inkább Savi mint GuddyLos Banditos írta:Miért?![]()
Elég sok olyan játékos van, akinek nem sikerült olyan jól az első szezonja egy számára új bajnokságban, de egész jól játszott késöbb.
Amúgy sem olyan rossz eddig szerintem.![]()
Pont erre gondoltam!Los Banditos írta:A Getafe elleni Copa del Rey visszavágó remek alkalom lenne.![]()
De ő nem töltött annyi időt az angol élvonalban szerintem mint mondjuk a mi kis Guddynk, aki máshol szinte nemis játszott csak a Premiershipben.grecki írta:A legjobb példa Kanouté...
Szeirntem simán elküldhetik nyáron, én látok rá esélyt.Game90 írta:Ebben az igazolásban főleg a vezetők a hibásak. Nem szabadott volna Guddyt leigazolniEgy év után meg sztem nem fogják elküldeni őt. Viszont Saviolát nyugodtan elengednék