Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha magához, vagy a többi kezdő támadónkhoz hasonlítjuk, akkor rosszul nyomja, de a kiemelt rész szerintem egyáltalán nem állja meg a helyét. Giuly tényleg nem csinált idén semmit, Deco azért sok fontos gólt, gólpaszt adott idén, és azonfelül is egész más kategória volt mint Giuly.Cooltiszo írta:Idén semmivel nem nyújt többet mint az általad is átadólistára tett Giuly például, értem én hogy egyik kedvenced, de ő azért nem pótolhatatlan, sőt a mostani Deconál szinte csak jobbat tudnánk venni.
Azt hiszem hogy nála csak Ronaldinho a gázosabb(aki azért csak rúgott 17 gólt, bár az össz szezonja katasztrofális) a sztárjaink közül, nem hiszem hogy Messinél, Eto'onál ne lehetne látni az akarást, Xavi és Iniestára sem lehet olyan szintű panasz mint rá, itt ki is merültek a sztárjaink, a kiegészítők meg tényleg mehetnék szintén jó messzireredmiller írta:Elfogult vagyok Decoval, ezért nem mondok semmit...
Viszont vannak nála gázosabb sztárocskák és kiegészítők is...
Hasonlóan érzem én is. Vele sem mentünk volna többre tegnap, én is elküldeném őt (+ még egy pár embert).Cooltiszo írta:Nem játszott az elmúlt meccsen, de a csapat bebizonyította hogy ide küzdés, akarat és miegymás kell jövőre az eredményekhez, kétlem hogy benne ezek megvannak, úgyhogy én megköszönném neki az eddigi munkáját...
Aha,ahogy Lio írta,a Privát üzenetet a honlap szervere tárolja,itt tudod megnéznivarga tamás írta:Köszi, de a freemailre kb. 3 hete lehetetlenség belépni, üzeneteimet nem tudom elolvasni.lionelmessi19 írta:Ment egy pü!varga tamás írta:A 'már megszoktam' beszúrás nem volt fair. Menj át a BAjnoki mérkőzések topicba, , aztán láss csodát!
Azt nem tudom, hogy lehetne megoldani, hogy a taglista profilomban az új e-mail címemet be tudjam írni. Mindenesetre ideírom: www.augususz31@gmail.com. Ide írjatok privát üzenetet, ha lehet.
Köszi, de a freemailre kb. 3 hete lehetetlenség belépni, üzeneteimet nem tudom elolvasni.lionelmessi19 írta:Ment egy pü!varga tamás írta:A 'már megszoktam' beszúrás nem volt fair. Menj át a BAjnoki mérkőzések topicba, , aztán láss csodát!
Deco egyik beceneve?Los Banditos írta:Szerintem ma egész jól megvoltunk nélküle, de a követlkező meccseken (amikor felépül) továbbra is lehetne az Iniesta-Xavi-Deciűo középpálya sor.![]()
Nyáron mindeképpen igazolni kellene egy jó munkabírású VKP-t.![]()
Ment egy pü!varga tamás írta:A 'már megszoktam' beszúrás nem volt fair. Menj át a BAjnoki mérkőzések topicba, , aztán láss csodát!
A 'már megszoktam' beszúrás nem volt fair. Menj át a BAjnoki mérkőzések topicba, , aztán láss csodát!lionelmessi19 írta:Nem haragszom, már hozzászoktamvarga tamás írta: Ne haragudj, kedves l19, nem tudok Veled egyet érteni. Sztem egyáltalán nem hiányzott a középpályáról. Edmilsonnal meg felesleges összevetni, mert nem ugyanaz a feladatkörük, nem ugyanazért vannak a csapatba állítva. Edmilson egy klasszikus védekező középpályás, Dec inkább irányító feladatokat lát el - már ha ellátja. Az idén ebből kva keveset láttunk.
Amúgy én is remélerm, hogy mihamarabb felépül!![]()
Nekem azért érződött a hiánya, de hát más szemmel nézzük a meccset mindannyian... különböző szemszögek.
Amugy nem vetettem össze Edmilsonnal, úgy értettem a dolgot, h szerepkörüktől eltekintve, végeredményt illetően, szerintem Deco egy hasznosabb ember a csapatban, mint Edmilka.
Nem haragszom, már hozzászoktamvarga tamás írta: Ne haragudj, kedves l19, nem tudok Veled egyet érteni. Sztem egyáltalán nem hiányzott a középpályáról. Edmilsonnal meg felesleges összevetni, mert nem ugyanaz a feladatkörük, nem ugyanazért vannak a csapatba állítva. Edmilson egy klasszikus védekező középpályás, Dec inkább irányító feladatokat lát el - már ha ellátja. Az idén ebből kva keveset láttunk.
Amúgy én is remélerm, hogy mihamarabb felépül!
Ne haragudj, kedves l19, nem tudok Veled egyet érteni. Sztem egyáltalán nem hiányzott a középpályáról. Edmilsonnal meg felesleges összevetni, mert nem ugyanaz a feladatkörük, nem ugyanazért vannak a csapatba állítva. Edmilson egy klasszikus védekező középpályás, Dec inkább irányító feladatokat lát el - már ha ellátja. Az idén ebből kva keveset láttunk.lionelmessi19 írta:Akárki akármit mond, én éreztem kissé a hiányát a kp-n...
Szerintem hiányzik azért ő még, kicsit más szerepköre van, mint Xavinak és Ininek...
Edmilkánál biztos többet értünk volna vele.
Mégegszer: Jobbulást neki!
Jót fog neki egy kis pihenés, remélemKrojf írta:Komáim!
Az Eurosport2-n láttam képeket arról, ahogyan Deco barátunk fájdalmasan
elterül a La Masia gyepén és ahogyan a gyúrókománk lesegíti a
gyakorlóterepről. Egy kicsit ordított, de annyira valóban nem tűnik
súlyosnak az eset.
Aztán épüljön fel mihamarabb!
Kívánja ezt Krojf komátok.