Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jaj ez mekkora már.Game90 írta:Szted?kovinho írta:nem tom hogy a francia milyen formában van![]()
http://www.myp2p.eu/Matches/Match4.htmnoname írta:Sajnos nálam nincs sport1(Románia).
Nem tudja valaki h hol tudnám követni a meccset, mert úgy nézem a eurosport kiesett
Szted?kovinho írta:nem tom hogy a francia milyen formában van
Game90 írta:Akkor lenne fontos meccs, ha x-eltünk volna, vagy max 1 góllal nyertünk volna. Nem hiszem, hogy kikapunk, főleg nem 3 góllal.Ronaldinho #10 írta:Csak kicsit meglepődtem, h Messi nem fog játszani egy fontos meccsen, mert h pihennie kell a döntő miatt... S mivan ha kikapunk?
Akkor lenne fontos meccs, ha x-eltünk volna, vagy max 1 góllal nyertünk volna. Nem hiszem, hogy kikapunk, főleg nem 3 góllal.Ronaldinho #10 írta:Csak kicsit meglepődtem, h Messi nem fog játszani egy fontos meccsen, mert h pihennie kell a döntő miatt... S mivan ha kikapunk?
Ha már pihentetni kell, akkor Puyolnak jár ki leginkább!noname írta:Én ezt a csapatot küldeném ki:Jorquera-Belletti-Puyol-Oli-Silva-Edmilka-Xavi-Iniesta-Giuly-Guddy-Saviola.
Nem a legerősebb csapat, de legalább a többiek kapnak egy kis pihenőt. Ha gyorsan gólt szerez a Getafe, akkor meg bejöhet Roni és esetleg Etoo.
Akár hiszitek,akár nem,amikor látom többektől a kezdő tippeket,vagy már a konkrét csapatot,mindig eszembe jut aynas,hogy Ő hogy szokta,és ezt el is várná...Zozzy 5 írta:Ő precíz akar lenniaynas írta:gyerekek mondtam már, hogy ne ilyen parasztosan nyomjátok.
Valdés, Jorquera,
Puyol, Zambrotta, Belletti, Van Bronckhorst, Oleguer, Sylvinho
Xavi, Edmílson, Iniesta
Eto'o, Gudjohnsen, Ronaldinho, Giuly, Saviola
kimaradt: Deco, Marquez, Motta, Thuram, Messi, Ezquerro![]()