Nos, mint a topik attya, én is bemutatkoznék bővebben:

...íme, amint épp írok valamit az EuroBarcára!
Budapesten születtem 1980.12.04-én, azóta is itt élek, egészen pontosan a X. kerületben.
Bár megannyi tanárom unszolása ellenére tanulmányaimat abbahagytam az érettségi után, sajnos az élet is úgy hozta, hogy muszáj volt elmennem dolgozni (nővéremmel ketten maradtunk...), már több mint 3 éve alkalmazásban állok egy budapesti PR ügynökségnél, mint médiaelemző, nagyon élvezem, bár semmi extra a meló.....
Sportpályafutás:
Általános iskolában amatőr szinten kézilabdáztam, voltam kapus, majd bal szélső, nagyon szerettem, de nem vittem tovább...
Középiskolában már csak a foci játszott fő szerepet nálam, mindig elől álltam, és vártam a gólpasszokat, imádok gólt lőni!!! A mai napig amatőr szinten focizom különböző kispályás bajnokságokban, hol szimpla csapattagként, hol csapatszervező, csapatkapitányként.
Ezenkívül hobbi szerűen ping-pongozom, biliárdozom, és minden egyebet is szívesen kipróbálok, ha adódik rá lehetőség....
Mások sportolói pályafutásának imádata:
Nos magyar lévén minden világversenyen imádok szurkolni a magyaroknak legyen szó bármilyen sportról is, de a magyar focit gyűlölöm, nem is nézem, nem is követem... inkább kézilabda, vízilabda, ilyesmi?!...
Egyéni sportokból max. box, vagy K1, de inkább csak a FOCI!!!! Abból pedig szinte csak BARCA, vagy más hasonló jó csapatok, leginkább a spanyol bajnokságot nézem úgy teljes egészében, és a BL-t!!! Talán még olaszok, esetleg angolok, de más nem érdekel!!!
Hobbi, szabadidő:
Szeretek gépezni, netezni, fórumozni ITT, egyébként meg csak játszom, játszom, játszom a gépen, IMÁDOM!!!
Ezen kívül focizom, és filmeket nézek.... nincs semmi extra hobbim...
Családi állapotom:
Egy kis lakásban élek immáron több mint egy éve, ahová kedvesem, menyasszonyom épp 1 hónapja költözött be mellém, imádom őt, és ő is engem, életünk mint egy romantikus regény........... aminek remélem sosem lesz vége!!!