varga tamás írta:Komolyan mondom tele van már a tököm ezekkel a semmitérő, blabla-szerű, általánosságokat tartalmazó nyilatkozatokkal. Laportának azzal kellett volna kezdenie, hogy bocsánatot kér, majd közli Rijkaard kirúgását, majd végül maga is lemond. EZ SZÉGYEN, GYALÁZAT! Olyan gyalázat, amire nincs magyarázat, nincs mentség, és ami mellett nem szabadna szó nélkül elmenni. De, hát Laporta egy nyuszi, egy erélytelen alak, akinek a vezetési vénája nulla. A hülyeség taglaláésa, szaporítása megy, de a munka nem. A múlt nyári felkészülés és csapaterősítés egy hatalmas nagy bukta volt, egyetlen jó igazolás az Zambrotta volt, a többiek gyatrák. Laporta lassan Gaspart szintjére süllyed. Remélem a sociók nem várjk meg, és frankkel együtt elkergetik, még a városból is. Mert engem nem a gazdasági mutatók érdekelnek, hanem a csapat teljesítménye, ami az idén értékelhetetlen, nulla, gyalázatos. Csdak sajnos a játékosok erre magasan tesznek. Ez a szomorú.
Tamás! Próbálok nem sértően írni,hisz Te se írsz egyik fórumtársadról sem sértően....
Azért mert a múlt nyarat,ezt a szezont (Frank,játékosok,stb..) elcsesztük,nehogymár rögtön lemondjon az egész vezetőség,edző,fél csapat,stb..... Laportát inkább kellene dicsérni,mindazért amit tett eddig is a Barcáért,mint szidni! Írod,hogy nem a zsé érdekel,hanem a csapat játéka,tavaly,tavalyelőtt ki a lópikula volt az elnök

Ki húzta ki a gödörből a Barcát

ezt is figyelembe kellene venned,mielőtt ilyen stílusú hszt beírsz....
Lehet csak én vok hülye,és én nem akarom 1sikertelen,vagy olykor hibákat hozó év után lecserélni az egész jelenlegi Barcát