Joan Laporta

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Kire szavaznál a jelenlegi elnökjelöltek közül?

Laporta
68
66%
Bartomeu
17
17%
Majó
3
3%
Benedito
8
8%
Farré
6
6%
Freixa
1
1%

Szavazatok száma: 103
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.05.15. 12:00:55

lionelmessi19 írta:szerintem Van Basten gyengébb képeségű ezdő, mint Frank... :roll:
Kivételes eset, egyetértek! :wink:
Andris
Adminisztrátor

2007.05.15. 11:11:14

szerintem Van Basten gyengébb képeségű ezdő, mint Frank... :roll:

Egyébként ha jól emlékszem Frank is Cruyff ötlete volt... nem?
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
barca0417
Entrenador del Barça

2007.05.15. 10:52:12

sztem Van Basten nem jó edző. nézzétek meg mit csinált a vb-n a holland válogatottal. Ő képes lenne arra hogy Oleguer lenne az első számú védő Puyol mellett...én nem örülnék ha ő lenne az edző
Kép
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.05.15. 10:36:16

Cruyff Van Bastent ajánlotta be Laportának, :roll:

mert Rijkaard kontraktusában állítólag van egy olyan pont, hogy mindenféle kötelezettség nélkül leléphet.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.05.14. 14:03:44

Dos Santos írta:Tegnap nagyon sajnáltam Laporta-t.Érthetően nagyon csalódott volt,nem is elsősorban az eredmény miatt,a játékosok nem ezt ígérték neki.
Szerintem most tudatosult benne,hogy ennek a keretnek nincs hosszútávú jövője.
Hát igen...Mostanába már a egy jókedéjű, nevetős, hanem egy megdöbbent, szorongó, és láthatóan nagyon dühös embert láthatunk az elnöki székben. Ezek a meccsek legalább arra jók, hogy ráébressze Laportát, ennek a csapatnak vége!
Nyáron kemény és határozott döntéseket várok!
Dos Santos
Jugador d'estrella

2007.05.14. 09:11:21

Tegnap nagyon sajnáltam Laporta-t.Érthetően nagyon csalódott volt,nem is elsősorban az eredmény miatt,a játékosok nem ezt ígérték neki.
Szerintem most tudatosult benne,hogy ennek a keretnek nincs hosszútávú jövője.
A legnagyobb probléma az, amikor a hülyeség akaraterővel párosul.
A vélemény olyan, mint a segglyuk.Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.05.13. 08:56:41

Én is Mikivel értek egyet. Nézzük meg mit csinálnak nyáran, aztán, hogy ez mennyire tett jót a csapatnak, a játéknak, utánna majd meglátjuk, hogy mi legyen...
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.05.13. 01:16:30

varga tamás írta: Azt hiszem ez a hsz a hét legjobb és legegyértelműbb véleménye. Minden mondata ül. A totojázás ideje lejárt, ha nem, akkor a mi időnk járt le. Ha az idén nyáron sem nyúlnak mélyen a zsebükbe, akkor jövőre még szembetűnőbb lesz a botladozás, a káosz; és elindulunk a középszer felé. Ezt nem akarhatjuk, ha pedig Laporta igen, akkor el kell söpörni az útból. Ha ez az ára a megújulásnak, akkor ezt is meg kell tenni. A klub érdekei, a szurkolók kiszolgálása magasabb rendű érdek, minthogy Laporta totojázását nézzük. Nem naponta új öltönyökre és nyakkendőre van szükség, hanem merész húzásokra, és kellő kockázatvállalásra. Ugyanis kockázat nélkül nincs siker.
Talán célszerűbb lenne akkor is jövő ilyenkor a leváltásukat követelned,ha beigazolódik amit sejtetek,mert erre semmi garancia sincs,hogy nyáron nem erősítünk megfelelően,és jövőre nem nyújtunk jobb teljesítményt! Én azt érzem túlzónak,hogy MOST akarják páran lemondatni Őket,nem pedig teszem azt,jövő ilyenkor amikor ténnyé válhat,hogy sikerült E megoldást találni a gondokra,vagy tényleg rossz útón haladunk! Ugyanis ezt 1sikertelen évből még nem lehet biztosra venni! Mindenképpen meg kell várni a nyarat,és min az őszi szezon játékát... :wink:
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
redmiller
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.05.12. 15:37:36

grecki írta:Mint minden profi sport, ez is sajnos, vagy nem sajnos már szinte csak a pénzről szól. Ez egy kőkemény üzletté vált, ahol a gyengék, szegények lemaradnak.

A Barcelona is egy vállalkozás, de ne felejtsük el, hogy ez az egyesület "Több, mint egy klub"! De akkor nem ártana mondjuk ennek meg is felelni, és nem csak a beszámoló eredménysorait mustrálni.

Értem és megértem, hogy a minél nagyobb profit realizálására törekednek, de a pénzügyi stabilitás megteremtése nem működik a sportszakmai sikerek nélkül. Mára a klub eurómilliós nyereséget könyvelhet el minden évben, így csökkenthető a Gaspart-éra sorozatos baklövéseinek, pénzügyi kötelezettségeinek mérséklése. Csakhogy mindezek a kedvező mutatószámok nem kizárólag a klub gazdasági igazgatójának tökéletesen megkomponált üzleti tervének és optimalizált gazdaságpolitikájának köszönhetőek, hanem a zöld gyepen elért sikereknek is!

Magyarul, ha továbbra is a fogukhoz verik a garast, és csak a részvényesek érdekeit lebegtetik a szemük előtt, valamint nem képesek a begyöpösödött sztárok körüli állóvizet megbolygatni, konkurrenciát teremteni, egyszóval szakmai kérdésekben is a sarkukra állni, akkor a pénzügyi sikertörténet is csúfos véget fog érni. Egyik nem létezik a másik nélkül...
Erről van szó! Ha a játékosok bevétele nő, a klubbé csökken, akkor ez előbb-utóbb negatív mutatóba megy át... Ergo, ott leszünk, ahol voltunk...
By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
Boixos
Llegenda del Barça

2007.05.12. 12:14:19

ha komoly eredményeket akarnak elérni hosszútávon, akkor invesztálni kell, ez egyértelmű. lassan két éve nem vettünk nagyformátumú játékost, egyedül messit hozták fel az egybe (okés, zamb leesett, dehát ő sincs a topon mostanában). így nem lehet folyamatosan fenntartani a 2003-2004ben elért szintet, pláne nem úgy, h a többiek nemzeti jövedelmeket mozgatnak meg azért, h megelőzzenek bennünket.
abba kéne hagyni a fogászkodást, mert ha nincs eredmény, akkor a marketingben sem fognak annyira előremenni, mint ahogy szeretnék.
5.-6. helyekért harcoló csapatokra nem annyira szoktak vevők lenni a kívűlállók.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.05.12. 11:50:59

grecki írta:Mint minden profi sport, ez is sajnos, vagy nem sajnos már szinte csak a pénzről szól. Ez egy kőkemény üzletté vált, ahol a gyengék, szegények lemaradnak.

A Barcelona is egy vállalkozás, de ne felejtsük el, hogy ez az egyesület "Több, mint egy klub"! De akkor nem ártana mondjuk ennek meg is felelni, és nem csak a beszámoló eredménysorait mustrálni.

Értem és megértem, hogy a minél nagyobb profit realizálására törekednek, de a pénzügyi stabilitás megteremtése nem működik a sportszakmai sikerek nélkül. Mára a klub eurómilliós nyereséget könyvelhet el minden évben, így csökkenthető a Gaspart-éra sorozatos baklövéseinek, pénzügyi kötelezettségeinek mérséklése. Csakhogy mindezek a kedvező mutatószámok nem kizárólag a klub gazdasági igazgatójának tökéletesen megkomponált üzleti tervének és optimalizált gazdaságpolitikájának köszönhetőek, hanem a zöld gyepen elért sikereknek is!

Magyarul, ha továbbra is a fogukhoz verik a garast, és csak a részvényesek érdekeit lebegtetik a szemük előtt, valamint nem képesek a begyöpösödött sztárok körüli állóvizet megbolygatni, konkurrenciát teremteni, egyszóval szakmai kérdésekben is a sarkukra állni, akkor a pénzügyi sikertörténet is csúfos véget fog érni. Egyik nem létezik a másik nélkül...
Azt hiszem ez a hsz a hét legjobb és legegyértelműbb véleménye. Minden mondata ül. A totojázás ideje lejárt, ha nem, akkor a mi időnk járt le. Ha az idén nyáron sem nyúlnak mélyen a zsebükbe, akkor jövőre még szembetűnőbb lesz a botladozás, a káosz; és elindulunk a középszer felé. Ezt nem akarhatjuk, ha pedig Laporta igen, akkor el kell söpörni az útból. Ha ez az ára a megújulásnak, akkor ezt is meg kell tenni. A klub érdekei, a szurkolók kiszolgálása magasabb rendű érdek, minthogy Laporta totojázását nézzük. Nem naponta új öltönyökre és nyakkendőre van szükség, hanem merész húzásokra, és kellő kockázatvállalásra. Ugyanis kockázat nélkül nincs siker.
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.05.12. 10:46:53

Mint minden profi sport, ez is sajnos, vagy nem sajnos már szinte csak a pénzről szól. Ez egy kőkemény üzletté vált, ahol a gyengék, szegények lemaradnak.

Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.05.12. 09:09:09

redmiller írta:
Zozzy 5 írta: Nyugodj meg, lesznek itt lépések, mégha Frank nem is megy el :roll: :? De a vezetőség leváltása óriási butaság és baklövés lenne szem :roll:
A vezetés dolga rendet tenni, ha nem megy, akkor a lemondás... Utóbbi bekövetkezte esetén rohadt bénák....
Ez igaz...de az ő idejük majd nyáron jön el, tehát még sztem nem kellene a leváltásukat követelni.
redmiller
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.05.11. 23:57:15

Zozzy 5 írta: Nyugodj meg, lesznek itt lépések, mégha Frank nem is megy el :roll: :? De a vezetőség leváltása óriási butaság és baklövés lenne szem :roll:
A vezetés dolga rendet tenni, ha nem megy, akkor a lemondás... Utóbbi bekövetkezte esetén rohadt bénák....
By red
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.05.11. 23:50:52

redmiller írta:
ozsimiki írta:Tamás & Red: értelek Én titeket,hogy a múltból nem lehet megélni,de úgy írtok,mintha több éve ez menne :idea: :shock: Istenem,idén kezdődtek a bajok,és Ti már rögtön küldenétek Laportától kezdve mindenkit el.... jó felfogtam Ti így látjátok,én meg úgy,hogy inkább hozzák helyre a hibáikat! Nem telt el 2-3-4-5 év,hogy csak várunk,várunk és semmi eredmény,ez az idény K.O....következő idényben meg kell próbálni ENNEK A BARCÁNAK (természetesen pár kiegészítő,és 1-2kezdő játékos cseréjével!) helyrehozni amit idén elcseszett...LAPORTÁSTÓL együtt!
Vérfrissítés kell! A múlt tegnap lezárult...
Sajnos ehhez hasonló szitut éltünk meg a kecskeméti kosárlabdában...
Hidd el, ha nem tesznek lépéseket, akkor itt rohadt nagy kaki lesz... Ne kell messzire menni, ld. Real Madrid
Nyugodj meg, lesznek itt lépések, mégha Frank nem is megy el :roll: :? De a vezetőség leváltása óriási butaság és baklövés lenne szem :roll:
redmiller
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.05.11. 23:40:31

ozsimiki írta:Tamás & Red: értelek Én titeket,hogy a múltból nem lehet megélni,de úgy írtok,mintha több éve ez menne :idea: :shock: Istenem,idén kezdődtek a bajok,és Ti már rögtön küldenétek Laportától kezdve mindenkit el.... jó felfogtam Ti így látjátok,én meg úgy,hogy inkább hozzák helyre a hibáikat! Nem telt el 2-3-4-5 év,hogy csak várunk,várunk és semmi eredmény,ez az idény K.O....következő idényben meg kell próbálni ENNEK A BARCÁNAK (természetesen pár kiegészítő,és 1-2kezdő játékos cseréjével!) helyrehozni amit idén elcseszett...LAPORTÁSTÓL együtt!
Vérfrissítés kell! A múlt tegnap lezárult...
Sajnos ehhez hasonló szitut éltünk meg a kecskeméti kosárlabdában...
Hidd el, ha nem tesznek lépéseket, akkor itt rohadt nagy kaki lesz... Ne kell messzire menni, ld. Real Madrid
By red
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.05.11. 22:15:56

Tamás & Red: értelek Én titeket,hogy a múltból nem lehet megélni,de úgy írtok,mintha több éve ez menne :idea: :shock: Istenem,idén kezdődtek a bajok,és Ti már rögtön küldenétek Laportától kezdve mindenkit el.... jó felfogtam Ti így látjátok,én meg úgy,hogy inkább hozzák helyre a hibáikat! Nem telt el 2-3-4-5 év,hogy csak várunk,várunk és semmi eredmény,ez az idény K.O....következő idényben meg kell próbálni ENNEK A BARCÁNAK (természetesen pár kiegészítő,és 1-2kezdő játékos cseréjével!) helyrehozni amit idén elcseszett...LAPORTÁSTÓL együtt!
Kép
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.05.11. 21:29:45

Rijkaardnak nincs már helye itt, de nem hiszem, hogy a vezetőséget is le kellene cserélni. Az nem jelent semmit, hogy most, a bajnokság hajrájában nem jelentették be, hogy Frank, Deco stb. távozik a nyáron. De ez így normális, lélektanilag mégnagyobb gödörbe kerülne a csapat ilyen kijelentések után.
Laportának aligha van szerepe az ez évi katasztrófális szereplésben, az Ő ideje majd nyáron jön el, mikor be kell vásárolni, és el kell küldeni a jelenlegi "fantasztikus" edzőnket. És nem utolsó sorban Ő az, aki miatt ma van pénz arra, hogy nyáron elvégezhessük a szükséges vérfrissítéseket.
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.05.11. 21:00:40

Szerintem az a baj, hogy túlságosan is családias légkört alakítottak ki. Túl kedvesek voltak, annak is megadták a hosszabbítást, aki a teljesítménye miatt nem szolgált rá, csak nem volt elég vér a pucájukban, hogy szomorú búcsut intsenek nekik. (Gio, Sylvinho)
Laporta pedig jobban tenné, ha az öltöny-és nyakkendő-kollekciójának további kiszélesítése mellett a kötelességét is teljesítené. Bizonyos lépéseket akkor is meg kell tenni, ha az a csapat érdekeit szolgálja, viszont személy szerint neki nem fűlik hozzá a foga...Korábbi érdemeit azonban dőreség volna elvitatni.
redmiller
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.05.11. 20:29:47

varga tamás írta:ozsimiki: tudod egy focicsapt - vagy bármilyen csapat - hasonlít egy szerkezethez, amely idővel vásik, kopik. Ezt lehet toldozgatni, foltozgatni, de a kopás, a gyengülés nem kerülhető el. Lehet húzni-halasztani, de nem érdemes, mert annak csúnya vége lehet. 2006 nyarán a vezetőség - sztem - alapvető és súlyos hibát követett el, amikor nem lépett meg bizonyos erősítéseket, és bizonyos játékosoktól nem szabadult meg. Ez utóbbiak közé tartozik - sztem - Oleguer, Giuly, Ezquerro, Syl vagy Gio közül az egyik, akik kiégtek, és nem teljesítettek megfelelően. És elmaradt a megerősítés. És nem feltétlenül Henry-ra gondolok, akinek a neve most is felmerült - megjegyzem idehozatala most már végzetes hiba lenne. Gondolok egy megfelelő vkp-ra, egy Barca-szintet képviselő csatárra, egy jó balhátvédre. Ehelyett idejött ez a szőke veszedelem, de minek, csak a levegőt rontja, meg a csapat renoméját. És kinek a vesszőparipája volt Guddy, Rijkaardé. Akkor, miről beszélünk?
LAporta vezetési stílusában pedig egy alapvető probléma van: a diktatórikus vezetésre való hajlam. Ez hol mutatkozott meg, Amikor kinyomta Sandro Rossellt a felső vezetői karból - na, ez megbocsáthatatlan hiba volt. Mert a jelenlegi jó gazdasági helyzet, pártoló-tagság létszámának növekedése elsősorban Rossellnek volt köszönhető. Szerintem.
Sajnos egyet kell, hogy értsek.
By red
redmiller
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.05.11. 20:28:29

ozsimiki írta: Tamás! Próbálok nem sértően írni,hisz Te se írsz egyik fórumtársadról sem sértően....

Azért mert a múlt nyarat,ezt a szezont (Frank,játékosok,stb..) elcsesztük,nehogymár rögtön lemondjon az egész vezetőség,edző,fél csapat,stb..... Laportát inkább kellene dicsérni,mindazért amit tett eddig is a Barcáért,mint szidni! Írod,hogy nem a zsé érdekel,hanem a csapat játéka,tavaly,tavalyelőtt ki a lópikula volt az elnök :?: :wink: Ki húzta ki a gödörből a Barcát :?: :arrow: ezt is figyelembe kellene venned,mielőtt ilyen stílusú hszt beírsz....
Lehet csak én vok hülye,és én nem akarom 1sikertelen,vagy olykor hibákat hozó év után lecserélni az egész jelenlegi Barcát :?: :roll: :idea: :?
Van benne igazság, amit írsz...
De! A múltból nem lehet megélni! Nálunk is - kosárlabdában - elnézték, hogy szenved a csapat. Tavaly a kupagyőzelem mentette meg az edzőt, pedig már akkor is szenvedtünk... Idén megvárták, míg kiestünk a nyolcból... A kosárlabda társadalom meg rajtunk röhögött...
Nem lehet tökölni! Ez munkahely! Ha valaki nem az elvárásoknak megfelelően teljesít - akár milyen szimpatikus is -, akkor meg kell büntetni, vagy fel kell állítani... Ez van. Idén eddig mindent elbukott a csapat és - számomra ismerősnek tűnő - rossz uton haladunk.... :(
By red
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.05.11. 20:28:21

ozsimiki: tudod egy focicsapt - vagy bármilyen csapat - hasonlít egy szerkezethez, amely idővel vásik, kopik. Ezt lehet toldozgatni, foltozgatni, de a kopás, a gyengülés nem kerülhető el. Lehet húzni-halasztani, de nem érdemes, mert annak csúnya vége lehet. 2006 nyarán a vezetőség - sztem - alapvető és súlyos hibát követett el, amikor nem lépett meg bizonyos erősítéseket, és bizonyos játékosoktól nem szabadult meg. Ez utóbbiak közé tartozik - sztem - Oleguer, Giuly, Ezquerro, Syl vagy Gio közül az egyik, akik kiégtek, és nem teljesítettek megfelelően. És elmaradt a megerősítés. És nem feltétlenül Henry-ra gondolok, akinek a neve most is felmerült - megjegyzem idehozatala most már végzetes hiba lenne. Gondolok egy megfelelő vkp-ra, egy Barca-szintet képviselő csatárra, egy jó balhátvédre. Ehelyett idejött ez a szőke veszedelem, de minek, csak a levegőt rontja, meg a csapat renoméját. És kinek a vesszőparipája volt Guddy, Rijkaardé. Akkor, miről beszélünk?
LAporta vezetési stílusában pedig egy alapvető probléma van: a diktatórikus vezetésre való hajlam. Ez hol mutatkozott meg, Amikor kinyomta Sandro Rossellt a felső vezetői karból - na, ez megbocsáthatatlan hiba volt. Mert a jelenlegi jó gazdasági helyzet, pártoló-tagság létszámának növekedése elsősorban Rossellnek volt köszönhető. Szerintem.
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.05.11. 20:05:00

varga tamás írta:Komolyan mondom tele van már a tököm ezekkel a semmitérő, blabla-szerű, általánosságokat tartalmazó nyilatkozatokkal. Laportának azzal kellett volna kezdenie, hogy bocsánatot kér, majd közli Rijkaard kirúgását, majd végül maga is lemond. EZ SZÉGYEN, GYALÁZAT! Olyan gyalázat, amire nincs magyarázat, nincs mentség, és ami mellett nem szabadna szó nélkül elmenni. De, hát Laporta egy nyuszi, egy erélytelen alak, akinek a vezetési vénája nulla. A hülyeség taglaláésa, szaporítása megy, de a munka nem. A múlt nyári felkészülés és csapaterősítés egy hatalmas nagy bukta volt, egyetlen jó igazolás az Zambrotta volt, a többiek gyatrák. Laporta lassan Gaspart szintjére süllyed. Remélem a sociók nem várjk meg, és frankkel együtt elkergetik, még a városból is. Mert engem nem a gazdasági mutatók érdekelnek, hanem a csapat teljesítménye, ami az idén értékelhetetlen, nulla, gyalázatos. Csdak sajnos a játékosok erre magasan tesznek. Ez a szomorú.
Tamás! Próbálok nem sértően írni,hisz Te se írsz egyik fórumtársadról sem sértően....

Azért mert a múlt nyarat,ezt a szezont (Frank,játékosok,stb..) elcsesztük,nehogymár rögtön lemondjon az egész vezetőség,edző,fél csapat,stb..... Laportát inkább kellene dicsérni,mindazért amit tett eddig is a Barcáért,mint szidni! Írod,hogy nem a zsé érdekel,hanem a csapat játéka,tavaly,tavalyelőtt ki a lópikula volt az elnök :?: :wink: Ki húzta ki a gödörből a Barcát :?: :arrow: ezt is figyelembe kellene venned,mielőtt ilyen stílusú hszt beírsz....
Lehet csak én vok hülye,és én nem akarom 1sikertelen,vagy olykor hibákat hozó év után lecserélni az egész jelenlegi Barcát :?: :roll: :idea: :?
Kép
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.05.11. 20:00:35

Komolyan mondom tele van már a tököm ezekkel a semmitérő, blabla-szerű, általánosságokat tartalmazó nyilatkozatokkal. Laportának azzal kellett volna kezdenie, hogy bocsánatot kér, majd közli Rijkaard kirúgását, majd végül maga is lemond. EZ SZÉGYEN, GYALÁZAT! Olyan gyalázat, amire nincs magyarázat, nincs mentség, és ami mellett nem szabadna szó nélkül elmenni. De, hát Laporta egy nyuszi, egy erélytelen alak, akinek a vezetési vénája nulla. A hülyeség taglaláésa, szaporítása megy, de a munka nem. A múlt nyári felkészülés és csapaterősítés egy hatalmas nagy bukta volt, egyetlen jó igazolás az Zambrotta volt, a többiek gyatrák. Laporta lassan Gaspart szintjére süllyed. Remélem a sociók nem várjk meg, és frankkel együtt elkergetik, még a városból is. Mert engem nem a gazdasági mutatók érdekelnek, hanem a csapat teljesítménye, ami az idén értékelhetetlen, nulla, gyalázatos. Csdak sajnos a játékosok erre magasan tesznek. Ez a szomorú.
Krojf
Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)

2007.05.11. 17:28:43

Komáim!
el fuero koma szerint nemcsak egy túrára megy a csapat az előszezonban.
Szerintem ne menjen egyre sem! A csapat jelenleg nem gálaképes,
szinte bármikor verhető, akár nagyobb különbséggel is, így a megoldás
a nyári igazolások beépítése a csapatba és a taktikai rend kiépítése,
valamint elegendő állóképességi és gyorsasági alapozás!
Hogy Rijkaarddal, avagy nélküle, az ezen topik névadójának dolga,
de jövőre olyan csapatot kell csinálni, hogy az F. C. Barcelona
nevének említése is elég legyen az ellenfelek betojatásához!
Határozottkodott itt Nektek Krojf komátok.
Lezárt