A nap jelenete
Joan Garcia sacrificed Gerard Martin to make the save pic.twitter.com/OAE1f1tIlp
— Berneese (@theberneese) January 3, 2026
Nem is....lionelmessi19 írta:Nagycsapatoknál ilyen szerintem nem fordul elő sűrűn...Game90 írta:Sztem is egy munkahelyNem egy olyan példát lehet mondani, hogy egy játékos/edző gyengébb évet produkált és elkellett mennie.
Hogy 1 rossz év után elküldenek egy edzőt, akivel 2 bajnokság, meg 1 bl esett le 3 év alatt.
Nagyon meggondolatlan, komolytalan, és ne haragudj, de buta vagy...casuel írta:..Borzasztó olvasni néhány ember nyilatkozatát!Mintha az "Euromadridon" lennék! Ilyenkor látszik hogy ki igazán szúrkoló és ki csak egy divatmajom! Persze, természetessen én sem vagy túlelégedett a csapattal!Felesleges hibást keresni...mert egy-egy embert nem lehet ezért okolni!Viszont ha a kulcsjátékosok közül elküldenek valakit akkor jövőre még itt sem fog tartani a barca! Gondoljunk csak bele..ha elküldik Ronaldinho-t nála jobb embert nemtudnak hozni a posztjára!(ezeket az elnyert címeivel is igazolja)Lampard???Gerard??? folytatom..ha elküldik Decot-t nála jelenleg jobb középpályást aligha találunk!Kaka???Totti???folytatom..Eto'o jelenleg csatárral sem áll úgy egy europai klubb sem mint Barcanak Eto'o. Henry???Drogba???Robinho??? Talán ennyi elég is!És akkor mi a baj? Kitudja!Nem lehet folyamatossan 101%-on teljesíteni akármennyire is szeretné mindenki!Szerencse sem mindig áll oda egy csapathoz!Bízom benne hogy Rijkaard-ék megtalálják a megoldást és újra MAS QUE UN CLUB!!!
Ui.:Z. Iván írásával egyátalán nemértek egyett!És ha lehetne szavazni hogy a cikk lekerüljön az oldalról én az Igenre szavaznék!
Jó napot kívánok!casuel írta:..Borzasztó olvasni néhány ember nyilatkozatát!Mintha az "Euromadridon" lennék! Ilyenkor látszik hogy ki igazán szúrkoló és ki csak egy divatmajom! Persze, természetessen én sem vagy túlelégedett a csapattal!Felesleges hibást keresni...mert egy-egy embert nem lehet ezért okolni!Viszont ha a kulcsjátékosok közül elküldenek valakit akkor jövőre még itt sem fog tartani a barca! Gondoljunk csak bele..ha elküldik Ronaldinho-t nála jobb embert nemtudnak hozni a posztjára!(ezeket az elnyert címeivel is igazolja)Lampard???Gerard??? folytatom..ha elküldik Decot-t nála jelenleg jobb középpályást aligha találunk!Kaka???Totti???folytatom..Eto'o jelenleg csatárral sem áll úgy egy europai klubb sem mint Barcanak Eto'o. Henry???Drogba???Robinho??? Talán ennyi elég is!És akkor mi a baj? Kitudja!Nem lehet folyamatossan 101%-on teljesíteni akármennyire is szeretné mindenki!Szerencse sem mindig áll oda egy csapathoz!Bízom benne hogy Rijkaard-ék megtalálják a megoldást és újra MAS QUE UN CLUB!!!
Ui.:Z. Iván írásával egyátalán nemértek egyett!És ha lehetne szavazni hogy a cikk lekerüljön az oldalról én az Igenre szavaznék!
Nagycsapatoknál ilyen szerintem nem fordul elő sűrűn...Game90 írta:Sztem is egy munkahelyNem egy olyan példát lehet mondani, hogy egy játékos/edző gyengébb évet produkált és elkellett mennie.
ez sem más! Ha valaki hosszú ideig képtelen teljesíteni, akkor leírják, elküldik... Mindig a menedzser feladata orvosolni a hibát. Ha ez nem megy, akkor a menedzsert (edzőt) is el kell távolítani...lionelmessi19 írta:Szerintem egészen más.grecki írta:Ez egy munkahely, ugyanolyan, mint a többi.
Akkor én ilyen munkahelyet szeretnékgrecki írta:Ez egy munkahely, ugyanolyan, mint a többi.
Sztem is ekörül lehetMég most is legalább 70% esélyt látok Frank maradására.
Jó, de ezt képletesen értettem...Zozzy 5 írta:Annél azért többet kéne vállalnia, hogy lép a labdáértredmiller írta:Annyiban van, hogy lépnie kellene a labdáért.... Viszont Rijkaard meg pályájra rakja, illetve nem veszi le...Zozzy 5 írta:Szerintem ha vkit Ronaldinhonak hívnak, akkor annak is elég nagy felelőssége lenneTehát a vereségben ugyan úgy ő is benne van mint a csapat, és mint Rijkaard.
Annél azért többet kéne vállalnia, hogy lép a labdáértredmiller írta:Annyiban van, hogy lépnie kellene a labdáért.... Viszont Rijkaard meg pályájra rakja, illetve nem veszi le...Zozzy 5 írta:Szerintem ha vkit Ronaldinhonak hívnak, akkor annak is elég nagy felelőssége lenne
Annyiban van, hogy lépnie kellene a labdáért.... Viszont Rijkaard meg pályájra rakja, illetve nem veszi le...Zozzy 5 írta:Szerintem ha vkit Ronaldinhonak hívnak, akkor annak is elég nagy felelőssége lenne
Igaz, de a sport egy olyan játék, ahol az edző felelősége a legnagyobb. Végülis ő a főnök...Zozzy 5 írta:Hülyeség csak az edzőre, vagy csak a játékosokra fogni ezt az egész mostani szezont. Rijkaard nyomja a baromságait, de nem ő van a pályán...Tegnap is a Barca, azaz a csapat kapott ki. A csapatot pedig a játékosok és Rijkaard alkotja!