Spanyol Kupa & Szuperkupa

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
Andris
Adminisztrátor

2007.05.12. 23:22:15

De én nem szeretném h a Real madridhoz hasonlítsuk magunkat, teljesen más a két vezetőség személete. Ugyanaz ugysem fog megtörténni velünk, mint velük... :roll:
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
redmiller
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.05.12. 23:17:48

lionelmessi19 írta:
Game90 írta:Sztem is egy munkahely :roll: Nem egy olyan példát lehet mondani, hogy egy játékos/edző gyengébb évet produkált és elkellett mennie.
Nagycsapatoknál ilyen szerintem nem fordul elő sűrűn...
Hogy 1 rossz év után elküldenek egy edzőt, akivel 2 bajnokság, meg 1 bl esett le 3 év alatt.
Nem is....
Csak nézd meg a Realt... Ott sem léptek időben...
By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.05.12. 22:53:15

casuel írta:..Borzasztó olvasni néhány ember nyilatkozatát!Mintha az "Euromadridon" lennék! Ilyenkor látszik hogy ki igazán szúrkoló és ki csak egy divatmajom! Persze, természetessen én sem vagy túlelégedett a csapattal!Felesleges hibást keresni...mert egy-egy embert nem lehet ezért okolni!Viszont ha a kulcsjátékosok közül elküldenek valakit akkor jövőre még itt sem fog tartani a barca! Gondoljunk csak bele..ha elküldik Ronaldinho-t nála jobb embert nemtudnak hozni a posztjára!(ezeket az elnyert címeivel is igazolja)Lampard???Gerard??? folytatom..ha elküldik Decot-t nála jelenleg jobb középpályást aligha találunk!Kaka???Totti???folytatom..Eto'o jelenleg csatárral sem áll úgy egy europai klubb sem mint Barcanak Eto'o. Henry???Drogba???Robinho??? Talán ennyi elég is!És akkor mi a baj? Kitudja!Nem lehet folyamatossan 101%-on teljesíteni akármennyire is szeretné mindenki!Szerencse sem mindig áll oda egy csapathoz!Bízom benne hogy Rijkaard-ék megtalálják a megoldást és újra MAS QUE UN CLUB!!!

Ui.:Z. Iván írásával egyátalán nemértek egyett!És ha lehetne szavazni hogy a cikk lekerüljön az oldalról én az Igenre szavaznék!
Nagyon meggondolatlan, komolytalan, és ne haragudj, de buta vagy...
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2007.05.12. 19:04:01

Nem a többi csapatból kell kiindulni,hanem a Barcából..tavaly zseniális volt a játék,idén hullagyenge..és ez a lényeg,semmi más!
Több ember is okolható emiatt,de legfőképp Rijkaard,aki nem képes már feltüzelni a játékosokat!
Illetve a játékosok hibája is részben,mert sztem egy profi játékosnak az lenne a dolga,hogy megdögöljön a pályán a csapatért,elvileg ezért fizetik,és már hárommiliószor leírtam,de most is leírom,hogy ez hiányzik, nincsenek ott fejben,leültek..az ilyenektől pedig meg kell válni( Deco,Ronaldinho)
És ne jőjjön azzal senki,hogy Ronaldiho pótolhatatlan.senki sem pótolhatatlan! A jelenlegi Ronnie-t simán lehetne pótolni milóegy játékossal,Decot meg kétszer ennyivel,ahogy most játszik..és ez nem fog megváltozni,mert miért változna meg?ez megy már lassan egy éve....
Új eddző kell és új játékosok,új sztárok!
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.05.12. 18:54:38

casuel írta:..Borzasztó olvasni néhány ember nyilatkozatát!Mintha az "Euromadridon" lennék! Ilyenkor látszik hogy ki igazán szúrkoló és ki csak egy divatmajom! Persze, természetessen én sem vagy túlelégedett a csapattal!Felesleges hibást keresni...mert egy-egy embert nem lehet ezért okolni!Viszont ha a kulcsjátékosok közül elküldenek valakit akkor jövőre még itt sem fog tartani a barca! Gondoljunk csak bele..ha elküldik Ronaldinho-t nála jobb embert nemtudnak hozni a posztjára!(ezeket az elnyert címeivel is igazolja)Lampard???Gerard??? folytatom..ha elküldik Decot-t nála jelenleg jobb középpályást aligha találunk!Kaka???Totti???folytatom..Eto'o jelenleg csatárral sem áll úgy egy europai klubb sem mint Barcanak Eto'o. Henry???Drogba???Robinho??? Talán ennyi elég is!És akkor mi a baj? Kitudja!Nem lehet folyamatossan 101%-on teljesíteni akármennyire is szeretné mindenki!Szerencse sem mindig áll oda egy csapathoz!Bízom benne hogy Rijkaard-ék megtalálják a megoldást és újra MAS QUE UN CLUB!!!

Ui.:Z. Iván írásával egyátalán nemértek egyett!És ha lehetne szavazni hogy a cikk lekerüljön az oldalról én az Igenre szavaznék!
Jó napot kívánok!
Én veled egyáltalán "nemértek egyett!" "És ha lehetne szavazni hogy" te lekerülj a fórumról "én az Igenre szavaznék!"
Andris
Adminisztrátor

2007.05.12. 17:23:56

Game90 írta:Sztem is egy munkahely :roll: Nem egy olyan példát lehet mondani, hogy egy játékos/edző gyengébb évet produkált és elkellett mennie.
Nagycsapatoknál ilyen szerintem nem fordul elő sűrűn...
Hogy 1 rossz év után elküldenek egy edzőt, akivel 2 bajnokság, meg 1 bl esett le 3 év alatt.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
PCsabi
aka Game90

2007.05.12. 17:20:31

Sztem is egy munkahely :roll: Nem egy olyan példát lehet mondani, hogy egy játékos/edző gyengébb évet produkált és elkellett mennie.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
casuel
Barça C

2007.05.12. 17:18:33

..Borzasztó olvasni néhány ember nyilatkozatát!Mintha az "Euromadridon" lennék! Ilyenkor látszik hogy ki igazán szúrkoló és ki csak egy divatmajom! Persze, természetessen én sem vagy túlelégedett a csapattal!Felesleges hibást keresni...mert egy-egy embert nem lehet ezért okolni!Viszont ha a kulcsjátékosok közül elküldenek valakit akkor jövőre még itt sem fog tartani a barca! Gondoljunk csak bele..ha elküldik Ronaldinho-t nála jobb embert nemtudnak hozni a posztjára!(ezeket az elnyert címeivel is igazolja)Lampard???Gerard??? folytatom..ha elküldik Decot-t nála jelenleg jobb középpályást aligha találunk!Kaka???Totti???folytatom..Eto'o jelenleg csatárral sem áll úgy egy europai klubb sem mint Barcanak Eto'o. Henry???Drogba???Robinho??? Talán ennyi elég is!És akkor mi a baj? Kitudja!Nem lehet folyamatossan 101%-on teljesíteni akármennyire is szeretné mindenki!Szerencse sem mindig áll oda egy csapathoz!Bízom benne hogy Rijkaard-ék megtalálják a megoldást és újra MAS QUE UN CLUB!!!

Andris
Adminisztrátor

2007.05.12. 16:44:56

Szerintem egész más a két dolog.
Itt van előttünk a Barca problémája.

Ronaldinho, Deco tavaly a két legnagyobb kulcsember voltak. Rijkaard remekül irányított.

Idén nem játszanak jól, Rijkaard többet hibázik.

Egy cégnél nincsen olyan, h valaki zseni, és hip hopp egyszer csak már nem tud teljesíteni. Van aki képes, van aki nem. Aki nem az repül.
Ellenben egy foci csapatnál van olyan, h valakinek gyengébb éve van. És olyan is , h jól megy, és ezután jön a rosszabb év. És olyan is van a cégekkel ellentétben, h valaki képes megújulni.
- József Attila
redmiller
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.05.12. 15:35:35

lionelmessi19 írta:
grecki írta:Ez egy munkahely, ugyanolyan, mint a többi.
Szerintem egészen más.
ez sem más! Ha valaki hosszú ideig képtelen teljesíteni, akkor leírják, elküldik... Mindig a menedzser feladata orvosolni a hibát. Ha ez nem megy, akkor a menedzsert (edzőt) is el kell távolítani...
By red
PCsabi
aka Game90

2007.05.12. 13:41:49

Akkor én ilyen munkahelyet szeretnék 8) :wink:
Még most is legalább 70% esélyt látok Frank maradására.
Sztem is ekörül lehet :roll:
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.05.12. 13:31:38

lionelmessi19 írta:
Szerintem egészen más.
Akkor mesélj, miért is?
Andris
Adminisztrátor

2007.05.12. 13:25:01

Szerintem egészen más.
- József Attila
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.05.12. 13:24:17

Ez egy munkahely, ugyanolyan, mint a többi.
Andris
Adminisztrátor

2007.05.12. 13:19:37

Szerintem egy football csapatot nem teljesen úgy kellene kezelni, mint egy multinacionális céget.

Főleg h egy multi cégnél nincsenek olyan esetek, h valaki húzza a csapatot, aztán egy évre rá nem tud nyujtani. Ilyen Deco, Ronaldinho.
Rijkaardot is megtarthatnánk sztem még jövőre. Bár ha még a bajnokság sem esik le...
- József Attila
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.05.12. 12:49:54

Saviola írta:Az a baj,hogy akinek így kéne gondolni, az szerintem nem egészen így tervez.. :roll:
Én is ettől tartok :roll: Még most is legalább 70% esélyt látok Frank maradására.
Saviola
Júdás 2, az áruló

2007.05.12. 12:43:26

Az a baj,hogy akinek így kéne gondolni, az szerintem nem egészen így tervez.. :roll:
,,Azt hitted, hogy mi történt."
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.05.12. 10:59:59

Kit váltanak le egy multicég osztályán, ha az emberek nem dolgoznak kellőképpen, kellő eredménnyel? Kirúgják az összes embert? Nem, maximum megválnak a leggyengébb láncszemektől (amennyiben van ilyen) és LEVÁLTJÁK A TEAMLEADERT, ESETLEG A MANAGERT. Ennyi, Rijkaardnak nincs maradása! Ezt a pár meccset talán még levezényelheti, de jövőre semmi keresnivalója nincs az FC Barcelona szakmai munkájáért felelős pozícióban!!!
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.05.12. 10:44:09

Ádám, ne idézz ennyit!
Egyébként már rég nem róla folyik a szó, te térsz mindíg vissza rá...
Ádám02
Entrenador del Barça

2007.05.12. 10:27:29

Ez télleg vicces hogy még mindig Ronaldinhonál tartatok...ő ugyanugy hibás a vereségért mint a többi játékos ezt elismerem de szerintem le kéne már szállni erről a témáról!
redmiller
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.05.12. 10:15:24

Zozzy 5 írta:
redmiller írta:
Zozzy 5 írta:Szerintem ha vkit Ronaldinhonak hívnak, akkor annak is elég nagy felelőssége lenne :roll:
Annyiban van, hogy lépnie kellene a labdáért.... Viszont Rijkaard meg pályájra rakja, illetve nem veszi le...
Annél azért többet kéne vállalnia, hogy lép a labdáért :roll: Tehát a vereségben ugyan úgy ő is benne van mint a csapat, és mint Rijkaard.
Jó, de ezt képletesen értettem...
By red
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.05.12. 09:11:19

redmiller írta:
Zozzy 5 írta:Szerintem ha vkit Ronaldinhonak hívnak, akkor annak is elég nagy felelőssége lenne :roll:
Annyiban van, hogy lépnie kellene a labdáért.... Viszont Rijkaard meg pályájra rakja, illetve nem veszi le...
Annél azért többet kéne vállalnia, hogy lép a labdáért :roll: Tehát a vereségben ugyan úgy ő is benne van mint a csapat, és mint Rijkaard.
redmiller
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.05.11. 23:55:56

By red
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.05.11. 23:47:26

Szerintem ha vkit Ronaldinhonak hívnak, akkor annak is elég nagy felelőssége lenne :roll:
redmiller
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.05.11. 23:37:30

Zozzy 5 írta:Hülyeség csak az edzőre, vagy csak a játékosokra fogni ezt az egész mostani szezont. Rijkaard nyomja a baromságait, de nem ő van a pályán...Tegnap is a Barca, azaz a csapat kapott ki. A csapatot pedig a játékosok és Rijkaard alkotja!
Igaz, de a sport egy olyan játék, ahol az edző felelősége a legnagyobb. Végülis ő a főnök...
By red
Válasz küldése