Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igen,ezzel majdnem teljesen egyetértek,de Murinhot sose.Boixos írta:sok jó edző van, és nem is kell szimpatikusnak lennie a befutónak.
az a lényeg, h értse a dolgát.
Szerintem is. Én továbbra is azt mondom, nekünk kéne jövőre a csapatának lenniAtesz írta:Sztem ősszel már tuti lesz csapata.barca99 írta:Egyébként a friss Sztár Sportban van egy hosszabb interjú Lippivel. Többen érdeklődnek iránta, mind válogatottak, mind klubcsapatok, ő elsősorban most klubot akar irányítani. Most elsősorban hajókázik, pihenget, majd utánna ír alá vmilyen komolyabb szerződést. Csak arra nem emlékszemm, hogy már a következő idénytől dolgozna, vagy még kihagy egy évet.
Sztem ősszel már tuti lesz csapata.barca99 írta:Egyébként a friss Sztár Sportban van egy hosszabb interjú Lippivel. Többen érdeklődnek iránta, mind válogatottak, mind klubcsapatok, ő elsősorban most klubot akar irányítani. Most elsősorban hajókázik, pihenget, majd utánna ír alá vmilyen komolyabb szerződést. Csak arra nem emlékszemm, hogy már a következő idénytől dolgozna, vagy még kihagy egy évet.
Sztem szép focit játszott a Lippi féle Juve, az Interes időszakára nem emlékszem. De a lényeg, hogy eredményes is volt.barca99 írta:Emberek! Én ismerem rosszul Lippit? Vki, aki követte régen is az Seria A-t (Boixos?), és látott esetleg több Lippi irányított Juve meccset, plíz erősítsen meg/cáfoljon, hogy Lippi nem antifocit játszik a köbön - amellett, hogy ez eredményes volt!
Ez a lényeg, erről pofázunk már egy jó ideje páran, hogy többek között ezért nincsen maradása!Frank Rijkaard írta:Nem akarom a játékosokat vádolni. Ha nincs megfelelő hozzáállásuk, nekem kell a tükörbe néznem. Továbbra is így gondolkozom.
Egyet értek.Boixos írta:nem hülye rijkaard sem, nagyon jól tudja, h merre hány méter, ez látszik az interjuhból. kérdés, h most, amikor igen nagy szükség lenne rá, hozzá tudja-e tenni a dolgokhoz azt a pluszt, ami ilyenkor egy edző feladata lenne.
eddig ez nem annyira jött össze neki, de nagyon szurkolok, h szép legyen a búcsúja!
Régen szinte egy szögletet sem íveltek be, mert a vak is látja, a süket is hallhatta, hogy a Barca fejjátéka a béka segge alatti szinten tanyázik. Motanában viszont csak szökőévente fordul elő, hogy megpróbálkoznának inkább szögletből is a védelem mögé kerülni, esetleg a 16-os környékéről a kapu elé centerezni, kapura lőni.Los Banditos írta:Szerintem kisszöglet variáció még mindig van és Márquez is előre szokott menni.A Mallorca ellen pl. ő fejelte a kapufát.
Helyes, h van önkritikája! Reméljük, tud is változtatni a dolgokon.Ha nincs megfelelő hozzáállásuk, nekem kell a tükörbe néznem.
Igen, de Wenger szerintem most tudatos csapatépítésben van, szal ne írjuk le azt az Arsenal, nem azért nem bivalyerős mert szarok a játékosok. Majd összeszoknak, a többi edzőlehetőséggel egyetértek. Én személy szerint Scolarira, vagy Lippire voksolnék. Vagy Kapálóragrecki írta: Wenger? Hát az Arsenal nem egy bivalyerős csapat már két-három éve...
Meg a kisszöglet variációk is eltűntek...Zozzy 5 írta:Akkor tavaly miért tudták végrehajtani?De egyébként azt biztos te is észrevetted, hogy egy begyakorolt figura nincs
Mióta elment Henk, az is eltűnt, hogy szögletnél érkezett Marquez, megcsúsztatta és gól...Egyszer nem látom Rafát szögleteknél
Hogy csak egyet említsek...
A taktika egyszer sem biztos, hogy nulla! Kérdés, mit hajtanak belőle végre.... Nem sokat, de akkor ez biztos Rijkaard hibája!varga tamás írta:l19: Már ne is haragudj, de olyan érzésem van, mintha te Rijkaard Mo-i képviselője lennél. Akinek egy dolga van: védelmezni TŰZÖN-VÍZEN ÁT, LEGYENEK BÁRMILYEN ROSSZAK IS AZ IDEI EREDMÉNYEI. Frank az idén bizonyította tudását, ami elég siralmas. Nulla taktika, nulla fegyelem, üres lózungok, motiváció teljes hiánya.Szóval az egész társaság idei teljesítménye értékelhetetlen. És a fejétől bűzlik a hal. Hogy jó legyen a levegő, "le kell vágni" a fejet. Remélem érted a lényeget.lionelmessi19 írta:Arra volnék kiváncsi, h rajtam kívül van e valaki, aki még azt szeretné, h Frank maradjon jövőre is. Nem féltétlen, de örülnék ha maradna.
l19: Már ne is haragudj, de olyan érzésem van, mintha te Rijkaard Mo-i képviselője lennél. Akinek egy dolga van: védelmezni TŰZÖN-VÍZEN ÁT, LEGYENEK BÁRMILYEN ROSSZAK IS AZ IDEI EREDMÉNYEI. Frank az idén bizonyította tudását, ami elég siralmas. Nulla taktika, nulla fegyelem, üres lózungok, motiváció teljes hiánya.Szóval az egész társaság idei teljesítménye értékelhetetlen. És a fejétől bűzlik a hal. Hogy jó legyen a levegő, "le kell vágni" a fejet. Remélem érted a lényeget.lionelmessi19 írta:Arra volnék kiváncsi, h rajtam kívül van e valaki, aki még azt szeretné, h Frank maradjon jövőre is. Nem féltétlen, de örülnék ha maradna.
Sajnos én is így érzek lassan: egyszerűen súlytalan - mind mondandóban, mind tettekben. Lehet igaza volt Mourinhonak?Boixos írta:pedig mennie kell, mert ez az ember kevés a barcához.
ronaldinhót, samut v messit még a hülye is be tudja tenni a csapatba, de presashoz és gilihez már rijkaard kell.semmit nem tud emelni a színvonalon, ha holnap elmenne, meg sem érezné a csapat.
mindenképpen új edző kell!