Kizárt, hogy ő lenne ott az isten. A felsoroltak egyértelműen jobbak nála. Defoe viszont sanszos, hogy elmegy.Csak a Barca! írta:Az már ne a mi gondunk legyen. Aztán meg ki tudja, lehet ő lenne ott az isten.el fuero írta:Csak nem tudom mennyi esélye lenne Berba, Keane, Defoe, Taarabt csatársor mögött?
Eidur Gudjohnsen
-
- Director del Fútbol
- Csak a Barca!
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Az már ne a mi gondunk legyen. Aztán meg ki tudja, lehet ő lenne ott az isten.el fuero írta:Csak nem tudom mennyi esélye lenne Berba, Keane, Defoe, Taarabt csatársor mögött?

- Csak a Barca!
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Hehe én is azt olvsatam előszőr.Game90 írta:A londoni klub mintegy 30 millió eurót készül kiadni...már azt hittem, hogy Guddyért
![]()
Ha adnak érte 10 milliót, akkor visszamehet Angliába.

- Atesz
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Csak Mourinho alatt volt középpályás.antiimperialista írta:Úgy csatár, mint Gera. Az ék mögött tud (?) játszani. A Chelsea-ben meg középpályás volt.Atesz írta:Miért ne lenne csatár???![]()
Egyébként kiváncsi vagyok ki jönne a helyére.
Az lehet, hogy nem befejezőcsatár, de attól még az.

-
- Director del Fútbol
Úgy csatár, mint Gera. Az ék mögött tud (?) játszani. A Chelsea-ben meg középpályás volt.Atesz írta:Miért ne lenne csatár???![]()
- Atesz
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Miért ne lenne csatár???antiimperialista írta:Szerintem nem a kihagyott ziccerek száma a mérvadó. Mostanában Eto'o is rengeteg nagy helyzetet puskáz el![]()
Saviola sokkal jobb játékos, mint Gudjohnsen. Az izlandi ráadásul nem is csatár. Óriási ökörség volt leigazolni, főleg arra a posztra.

-
- Director del Fútbol
Szerintem nem a kihagyott ziccerek száma a mérvadó. Mostanában Eto'o is rengeteg nagy helyzetet puskáz el
Saviola sokkal jobb játékos, mint Gudjohnsen. Az izlandi ráadásul nem is csatár. Óriási ökörség volt leigazolni, főleg arra a posztra.

- Andris
- Adminisztrátor
Szerintem marha jól járnánk, ha 10et visszakapnánk érte...Game90 írta:A londoni klub mintegy 30 millió eurót készül kiadni...már azt hittem, hogy Guddyért
![]()

Ha tényleg komolyan érdeklődnek, sztem oda kell adni nekik.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
-
- aka Game90
A londoni klub mintegy 30 millió eurót készül kiadni...
már azt hittem, hogy Guddyért

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
- Balika Gaucho
- Jugador d'estrella
Szerintem meg nem így van!
Saviola lehet 6-ot lőtt a kupában , de a bajokságban sokkal többet kellett volna lőnie.
Saviola egyik kedvencem , kevesebbet játszik , de ő tényleg jobb a spanyol bajnokságba , csak hát nem tudta idén bizonyítani
Szerintem Guddy jó vétel volt cserecsatárnak , az más kérdés hogy ennyi pénzért már komolyabb erősítésre is gondolhattak volna.
Saviola lehet 6-ot lőtt a kupában , de a bajokságban sokkal többet kellett volna lőnie.
Saviola egyik kedvencem , kevesebbet játszik , de ő tényleg jobb a spanyol bajnokságba , csak hát nem tudta idén bizonyítani

Szerintem Guddy jó vétel volt cserecsatárnak , az más kérdés hogy ennyi pénzért már komolyabb erősítésre is gondolhattak volna.
Mes que un Dream Team !
Valdes – Alves, Puyol, Piqué, Abidal – Touré Yaya (Sergi Busquets), Xavi, Iniesta (Bojan) Messi, Eto’o, Henry (Keita) Josep Guardiola
Valdes – Alves, Puyol, Piqué, Abidal – Touré Yaya (Sergi Busquets), Xavi, Iniesta (Bojan) Messi, Eto’o, Henry (Keita) Josep Guardiola
- Ronaldinho #10
- Capitá del Barça
jó elolvastam.ozsimiki írta:
Másik hszem is olvasdd el![]()
Amúgy Savigól sem egy 100%os ziccert hagyott ki már...pl Getafe ellen(mielőtt vki belekötne,nem miatta estünk ki természetesen!)
Guddy TÖBB ziccert hagyott ki mint Savi. Na most erre varjál gombot

mellesleg mondjuk azért mert első éve Barcában... De egy jó játékos nem hagyhatja ki SOXOR a ziccereket....

Gyógyulj meg Samu! Gyógyulj meg Puyol!
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Másik hszem is olvasdd elRonaldinho #10 írta:ozsimiki írta: Eto'o-t jobban pótólja mint S.GÓL szntem...
miii? áá... Guddy idegesítően ordító ziccereket hagyott ki soxor, mint gyula kb... Savola? Ő húzta a Barcát a siker felé tavaly ősz környékén, amikor Eto'o lesérült...
szvsz guddy menjen, Savi maradjon.

Amúgy Savigól sem egy 100%os ziccert hagyott ki már...pl Getafe ellen

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- Ronaldinho #10
- Capitá del Barça
ozsimiki írta: Eto'o-t jobban pótólja mint S.GÓL szntem...
miii? áá... Guddy idegesítően ordító ziccereket hagyott ki soxor, mint gyula kb... Savola? Ő húzta a Barcát a siker felé tavaly ősz környékén, amikor Eto'o lesérült...
szvsz guddy menjen, Savi maradjon.

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Ezt sosem vitattamlionelmessi19 írta: Viszont tény, h alapvetően Saviola jobb játékos, főleg a spanyol bajnokságban...

- Andris
- Adminisztrátor
Szerintem meg változó, h melyik pótolja jobban. Attól függ, h milyen védekezésű csapat ellen játszunk.ozsimiki írta:Ádám: köszi,h felvídítottálJól jött így 01.00 tájékán
![]()
![]()
Guddynak tényleg nem vált be annyira mint szerettük volna,ezek ellenére jövőre megtartanám még! Eto'o-t jobban pótólja mint S.GÓL szntem...
Viszont tény, h alapvetően Saviola jobb játékos, főleg a spanyol bajnokságban...

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Ádám: köszi,h felvídítottál
Jól jött így 01.00 tájékán
Guddynak tényleg nem vált be annyira mint szerettük volna,ezek ellenére jövőre megtartanám még! Eto'o-t jobban pótólja mint S.GÓL szntem...

-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Ádámtól már megszokhattuk.
Remélem azért még jövőre számolnak vele és tud majd bizonytani de,:
http://www.eurobarca.hu/index.php?menu=hir&id=6290

Remélem azért még jövőre számolnak vele és tud majd bizonytani de,:
http://www.eurobarca.hu/index.php?menu=hir&id=6290
in to exile
-
- Llegenda del Barça
Jól van, látom képben vagyÁdám02 írta:Én amikor igazoltuk már akkor nem akartam... nem fekszik neki ez a spanyol foci de ezt már az első évében lehetett tudni.Akkor már el kellet volna neki mennie első évben!lionelmessi19 írta:Tőlem aztán mehet ő is. Egyszerűen mozdulni is képtelen ebben a bajnokságban. pápá

- Ronaldinho #10
- Capitá del Barça
úúristenÁdám02 írta:Én amikor igazoltuk már akkor nem akartam... nem fekszik neki ez a spanyol foci de ezt már az első évében lehetett tudni.Akkor már el kellet volna neki mennie első évben!

ez az első éve Barcában öcsém... Lehet h nyáron elmegy. Ki tudja...

- Atesz
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Te aztán régóta lehet Barca szurkoló.Ádám02 írta:Én amikor igazoltuk már akkor nem akartam... nem fekszik neki ez a spanyol foci de ezt már az első évében lehetett tudni.Akkor már el kellet volna neki mennie első évben!lionelmessi19 írta:Tőlem aztán mehet ő is. Egyszerűen mozdulni is képtelen ebben a bajnokságban. pápá

- Slither
- Almighty Admin
- Kapcsolat:
Miről beszélsz? Ez az első éve a Barcában!Ádám02 írta: Én amikor igazoltuk már akkor nem akartam... nem fekszik neki ez a spanyol foci de ezt már az első évében lehetett tudni.Akkor már el kellet volna neki mennie első évben!
- Ádám02
- Entrenador del Barça
Én amikor igazoltuk már akkor nem akartam... nem fekszik neki ez a spanyol foci de ezt már az első évében lehetett tudni.Akkor már el kellet volna neki mennie első évben!lionelmessi19 írta:Tőlem aztán mehet ő is. Egyszerűen mozdulni is képtelen ebben a bajnokságban. pápá