Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Kizárt, hogy ő lenne ott az isten. A felsoroltak egyértelműen jobbak nála. Defoe viszont sanszos, hogy elmegy.Csak a Barca! írta:Az már ne a mi gondunk legyen. Aztán meg ki tudja, lehet ő lenne ott az isten.el fuero írta:Csak nem tudom mennyi esélye lenne Berba, Keane, Defoe, Taarabt csatársor mögött?
Az már ne a mi gondunk legyen. Aztán meg ki tudja, lehet ő lenne ott az isten.el fuero írta:Csak nem tudom mennyi esélye lenne Berba, Keane, Defoe, Taarabt csatársor mögött?
Hehe én is azt olvsatam előszőr.Game90 írta:A londoni klub mintegy 30 millió eurót készül kiadni...már azt hittem, hogy Guddyért
![]()
Ha adnak érte 10 milliót, akkor visszamehet Angliába.
Csak Mourinho alatt volt középpályás.antiimperialista írta:Úgy csatár, mint Gera. Az ék mögött tud (?) játszani. A Chelsea-ben meg középpályás volt.Atesz írta:Miért ne lenne csatár???![]()
Egyébként kiváncsi vagyok ki jönne a helyére.
Úgy csatár, mint Gera. Az ék mögött tud (?) játszani. A Chelsea-ben meg középpályás volt.Atesz írta:Miért ne lenne csatár???![]()
Egyébként kiváncsi vagyok ki jönne a helyére.
Miért ne lenne csatár???antiimperialista írta:Szerintem nem a kihagyott ziccerek száma a mérvadó. Mostanában Eto'o is rengeteg nagy helyzetet puskáz el![]()
Saviola sokkal jobb játékos, mint Gudjohnsen. Az izlandi ráadásul nem is csatár. Óriási ökörség volt leigazolni, főleg arra a posztra.
Szerintem marha jól járnánk, ha 10et visszakapnánk érte...Game90 írta:A londoni klub mintegy 30 millió eurót készül kiadni...már azt hittem, hogy Guddyért
![]()
Ha adnak érte 10 milliót, akkor visszamehet Angliába.
jó elolvastam.ozsimiki írta:
Másik hszem is olvasdd el![]()
Amúgy Savigól sem egy 100%os ziccert hagyott ki már...pl Getafe ellen(mielőtt vki belekötne,nem miatta estünk ki természetesen!)
Másik hszem is olvasdd elRonaldinho #10 írta:ozsimiki írta: Eto'o-t jobban pótólja mint S.GÓL szntem...
miii? áá... Guddy idegesítően ordító ziccereket hagyott ki soxor, mint gyula kb... Savola? Ő húzta a Barcát a siker felé tavaly ősz környékén, amikor Eto'o lesérült...
szvsz guddy menjen, Savi maradjon.
ozsimiki írta: Eto'o-t jobban pótólja mint S.GÓL szntem...
Ezt sosem vitattamlionelmessi19 írta: Viszont tény, h alapvetően Saviola jobb játékos, főleg a spanyol bajnokságban...
Szerintem meg változó, h melyik pótolja jobban. Attól függ, h milyen védekezésű csapat ellen játszunk.ozsimiki írta:Ádám: köszi,h felvídítottálJól jött így 01.00 tájékán
![]()
![]()
Guddynak tényleg nem vált be annyira mint szerettük volna,ezek ellenére jövőre megtartanám még! Eto'o-t jobban pótólja mint S.GÓL szntem...
Jól van, látom képben vagyÁdám02 írta:Én amikor igazoltuk már akkor nem akartam... nem fekszik neki ez a spanyol foci de ezt már az első évében lehetett tudni.Akkor már el kellet volna neki mennie első évben!lionelmessi19 írta:Tőlem aztán mehet ő is. Egyszerűen mozdulni is képtelen ebben a bajnokságban. pápá
úúristenÁdám02 írta:Én amikor igazoltuk már akkor nem akartam... nem fekszik neki ez a spanyol foci de ezt már az első évében lehetett tudni.Akkor már el kellet volna neki mennie első évben!
Te aztán régóta lehet Barca szurkoló.Ádám02 írta:Én amikor igazoltuk már akkor nem akartam... nem fekszik neki ez a spanyol foci de ezt már az első évében lehetett tudni.Akkor már el kellet volna neki mennie első évben!lionelmessi19 írta:Tőlem aztán mehet ő is. Egyszerűen mozdulni is képtelen ebben a bajnokságban. pápá
Miről beszélsz? Ez az első éve a Barcában!Ádám02 írta: Én amikor igazoltuk már akkor nem akartam... nem fekszik neki ez a spanyol foci de ezt már az első évében lehetett tudni.Akkor már el kellet volna neki mennie első évben!
Én amikor igazoltuk már akkor nem akartam... nem fekszik neki ez a spanyol foci de ezt már az első évében lehetett tudni.Akkor már el kellet volna neki mennie első évben!lionelmessi19 írta:Tőlem aztán mehet ő is. Egyszerűen mozdulni is képtelen ebben a bajnokságban. pápá