2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
és Henry szerződtetése?, bocsi, csak én már a jövőre gondolok...lionelmessi19 írta:Nem sok a valószínűsége, pletyka szinten már többször is felmerült.csiles írta:Emberek! Ti tudtok arról, hogy Xabi Alonso a Barcába menne? Forrásom nincs, én is csak hallottam...., megerősítést vagy cáfolást várok.... Habár ez még édeskevés, el is kéne őt engedni...
De úgyis nálunk fog. Én azt mondom inkább mások nem érdemlik meg, h nálunk játszanak.Mihu írta:Hát amit Puyol tesz a csapatért az felfoghatatlan...és akkor vannak olyan barmok akik azt mondják hogy rajta is elment azért egy pár meccs.....de könyörgöm....ha ezt mondják is akkor azért mondják mert nem jól helyezkedett? Valószínű azért volt mert akkor is más poszton volt mert a csapattársa [auto_cenzúra] visszajönni védekezni....mindenhol ő sem lehet ott....pedig ő szívét lelkét kiteszi a csapatért....nem is tudom hogy miért játszik még itt....nem érdemeljük meg hogy nálunk játszon![]()
![]()
Szegény PuyolLos Banditos írta:
Nem sok a valószínűsége, pletyka szinten már többször is felmerült.csiles írta:Emberek! Ti tudtok arról, hogy Xabi Alonso a Barcába menne? Forrásom nincs, én is csak hallottam...., megerősítést vagy cáfolást várok.... Habár ez még édeskevés, el is kéne őt engedni...
Az a baj, hogy mi kitartunk - én is, még ha átkozottul mérges és elkeseredett is vagyok -, de sajnos a játékosok nem így állnak a dologhoz. Kedves l19 és Puyol: én is hasonlóan érzem magam, a düh, a szenvedés, a méreg és a szeretet, a klub iránti mérhetetlen szeretet könnyeivel küszködök. Mert attól, h elragadtattam magam, és kifakadtam a Klub a mindenem az életem egyik értelme. És az is marad halálomig. Puyolt mérhetetlenül sajnálom, ha valaki, hát ő nem ezt érdemelné. Puyol: SZERETÜNK!Slither írta:Hiába tartunk ki a csapat mellett, ez a bajnokság már nem rajtunk múlik. (Ezután a meccs után nem hinném hogy az Aleticotol nem kapunk egy 3-ast.)lionelmessi19 írta: Soha semmi nem biztos, ki kell tartanunk a csapat mellett!!!!!
Azok sztem nem fogják magukat összeszarni, hogy most elsők, sőt!Rivaldo11 írta: Komolyra fordítva: Senki se feledje, hogy a madrid új szituációba került, innen már nekik kell hátrafelé tekintgetni. Hibázni fognak, és mi ott leszünk...Ha nyerünk jövő héten-ami létérdés-akkor várhatjuk a Zaragiza meccset, ahol bizony bármi elképzelhető...úgyhogy nincs itt eldőlve még semmi!
Most megláttam Puyol arcát, és én is így vagyok vele.Boixos írta:áhhh, a fallosz ki van... puyt sajnálom, mert ő megdöglik minden meccsen a barcáért, de a többiek - egy-két kivételtől eltekintve - elmehetnek a pixába.
én itt arról beszélek, ha már az elnök szavai sem ad motivációt, akkor mi??lionelmessi19 írta:Miről beszélsz?csiles írta:a bronzérem megvan![]()
Te vagy az a mindent összehazudó, ugye? Jól emlékszem?
Állati túlzásokba esel egy rossz meccs után...
lionelmessi19 írta:Miről beszélsz?csiles írta:a bronzérem megvan![]()
Te vagy az a mindent összehazudó, ugye? Jól emlékszem?
Nekem Thurammal semmi bajom nincsXavinho írta:VÉGE VAN ! Akár tetszik egyeseknek,akár nem, vége van annak a korszaknak,h gálaelőadásokkal nyerünk bajnokságot(ha egyáltalán nyerünk).
Akármi is lesz a végén, nyáron változtatni kell. Remélem,h ezt majd Laporta is belátja és elküld egyeseket,akik nem képesek küzdeni.Én elküldeném:
RIJKAARD-ot,Márquezt,Oleguert,Thuramot,Edmilsont,Gudjohnsent,Ezquerrot és RONALDINHOT. R10 ugyanis akármit is hisznek egyesek,soha nem lesz olyan,mint régen! Elég ha ehhez megnézünk pár korábbi aranylabdást. 1. Owen-aranylabdája óta többet sérült,mint egészséges. 2. Ronaldo-2002-2003-óta csak szenved és esetleg még egy közepes éve van a Milán-nál. 3.Nedved- aranylabda óta a nevét sem hallottam,most olasz másodosztály 4. Shevcsenko- Cselszkinél szenved és túl akarnak rajta adni
szóval én ezért válnék meg Dinnyétől.
hát ha kettejük közül választani kéne én szemrebbenés nélkül az utóbbit mondanámMessi90 írta:Csak RONALDINHO meg ETO'O ne menjen el...
[elnézést].Mihu írta:Elég gáz a helyzet....Puyol mint a kisgyerek akitől elvették a kedvenc játékát....Los Banditos írta:Nézzétek meg a Marcán a képet.Most fakadtam sírva...
![]()
Miről beszélsz?csiles írta:a bronzérem megvan