Frank Rijkaard #2

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.05.14. 21:21:52

grecki írta:Most értékelődik fel a szerepe. Most mutatkozik majd meg, hogy méltó-e az edzői posztra. Most jött el az ön ideje, Senor Rijkaard. Bizonyítsd be, mutasd meg a játékosknak, mit kell tenni. Hogy még van remény, mert szerintem még benne van a pakliban. Rázd fel őket a csipkerózsika álmukból, gyújtsd meg bennük a pislákoló lángot, éleszd újjá a harciszellemet. És ha mindez kevés lesz az üdvösséghez, sebaj, legalább újra büszkék lehetünk arra, hogy Barcások vagyunk!
Visca el Barca!
Nem akarok vitatkozni egy ilyen hsz-szel, mert akkor meghazuttolnám a saját magamban is meglévő "küzdeni mindörökké" lángot. Csatlakozom,

VISCA el BARCA!
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.05.14. 20:57:09

Most értékelődik fel a szerepe. Most mutatkozik majd meg, hogy méltó-e az edzői posztra. Most jött el az ön ideje, Senor Rijkaard. Bizonyítsd be, mutasd meg a játékosknak, mit kell tenni. Hogy még van remény, mert szerintem még benne van a pakliban. Rázd fel őket a csipkerózsika álmukból, gyújtsd meg bennük a pislákoló lángot, éleszd újjá a harciszellemet. És ha mindez kevés lesz az üdvösséghez, sebaj, legalább újra büszkék lehetünk arra, hogy Barcások vagyunk!
Visca el Barca!
LG
Az Év fórumozója 2016

2007.05.14. 20:03:08

Dos Santos írta:A két edzőt csak példának hoztam fel.Nem láttam őket pályájuk elején,de Wenger és Ferguson is voltak kezdők,biztos hogy ők is követtek el sok hibát,de tanultak belőle és lám, mivé lettek.Hozzájuk képest Rijkaard még mindig zöldfülűnek számít.Mindezek ellenére már fel tud mutatni 2 BAJNOKI CÍMET,1 BAJNOKOK LIGÁJA ELSŐSÉGET,2 SPANYOL SZUPERKUPÁT...
Amihez köze nem volt :wink: Gyerekek, ez nem kérdés, h el kell küldeni, itt az a kérdés ki jöjjön helyette :!: Akkor is, ha bajnokok lexünk.
Boixos
Llegenda del Barça

2007.05.14. 19:58:45

nem a büszkeségre van szüksége a csapatunknak, hanem inkább az alázatra. eddig is eléggé nagyarcúan állt hozzá a dolgokhoz néhány játékosunk, köztük olyanok is, akiknek a meccseket kellene eldönteniük.
büszkeség... a lónak a pélóját! inkább tanulják meg tisztelni azt a klubot, aminek a mezét hordják, és dolgozzanak meg a pénzükért!
PUYOL-XAVI-INIESTA
Mihu
Director del Fútbol

2007.05.14. 19:40:18

Persze... De azért nem hinném hogy egy idény alatt ennyi hibát követtek volna el...még a pályájuk elején sem...
Nem...tehát....ááááhhh...annyira idegesítő amiket csinál...borzalmas....4 mm a hajam de volt jó pár alkalom amikor tehettem volna róla hogy még annyi se legyen :D :D mert ha tudtam volna akkor kitépem még azt a kis hajamat is....a húzásai láttán....
Kép
Dos Santos
Jugador d'estrella

2007.05.14. 19:35:53

A két edzőt csak példának hoztam fel.Nem láttam őket pályájuk elején,de Wenger és Ferguson is voltak kezdők,biztos hogy ők is követtek el sok hibát,de tanultak belőle és lám, mivé lettek.Hozzájuk képest Rijkaard még mindig zöldfülűnek számít.Mindezek ellenére már fel tud mutatni 2 BAJNOKI CÍMET,1 BAJNOKOK LIGÁJA ELSŐSÉGET,2 SPANYOL SZUPERKUPÁT...
A legnagyobb probléma az, amikor a hülyeség akaraterővel párosul.
A vélemény olyan, mint a segglyuk.Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.05.14. 19:02:41

varga tamás írta:A mai nyilatkozatot már kb. tizedszer süti el Rijkaard barátunk. A közös felelősségről, a kitartásról beszél, meg hogy hinni kell, és a büszkeséget nem szabad elveszteni.
A büszkeség már elveszett, hinni pedig a templomban kell. A motiváció, az akarat, a fegyelem nem hit és büszkeség kérdése, hanem hozzáállásé, beidegződésé. Ezeket pedig edzésekekn lehet megszerezni, ill. megerősíteni. De úgy tűnik, nálunk ez nem így működik, nem ez a divat. A felelősség pedig nem lehet közös, mert közös lónak, túros a háta. A felelősség egy emberé: az edzőé, jelen esetben Rijkaardé. Nem a múlton kell merengeni, mert abból nem élünk meg. A jelennel és jövővel kell foglalkozni. A jelen elég ködös és kilátástalan, a jövő pedig a nyáron eldől. Igazad kell adni Cruyffnak, és drasztikus változtatásokat kell eszközölni a csapaton belül, és a kispadon is. Rijkaardnak mennie kell! Bárki, bármit is mond. Az ő ideje ennél a klubnál lejárt. Az idei teljesítményére a Biblia egyik idézetét hoznám: Baltazárnak, Babilon királyának ezt üzente az Úr: 'Mené, mené, Tekél, ufarszin'. Ami annyit tesz: 'megszámláltattál, megmérettettél és híjával <könnyűnek> találtattál'.
A nyilatkozata megint a szokásos. De én már lassan nem is tudok rá haragudni :roll: Mindíg elmondja ugyan azt, pedig a tegnapi képen, mellyel Puyollal szerepel neki is minden az arcára van írva. Érzi a vesztét Ő is...
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.05.14. 18:21:15

A mai nyilatkozatot már kb. tizedszer süti el Rijkaard barátunk. A közös felelősségről, a kitartásról beszél, meg hogy hinni kell, és a büszkeséget nem szabad elveszteni.
A büszkeség már elveszett, hinni pedig a templomban kell. A motiváció, az akarat, a fegyelem nem hit és büszkeség kérdése, hanem hozzáállásé, beidegződésé. Ezeket pedig edzésekekn lehet megszerezni, ill. megerősíteni. De úgy tűnik, nálunk ez nem így működik, nem ez a divat. A felelősség pedig nem lehet közös, mert közös lónak, túros a háta. A felelősség egy emberé: az edzőé, jelen esetben Rijkaardé. Nem a múlton kell merengeni, mert abból nem élünk meg. A jelennel és jövővel kell foglalkozni. A jelen elég ködös és kilátástalan, a jövő pedig a nyáron eldől. Igazad kell adni Cruyffnak, és drasztikus változtatásokat kell eszközölni a csapaton belül, és a kispadon is. Rijkaardnak mennie kell! Bárki, bármit is mond. Az ő ideje ennél a klubnál lejárt. Az idei teljesítményére a Biblia egyik idézetét hoznám: Baltazárnak, Babilon királyának ezt üzente az Úr: 'Mené, mené, Tekél, ufarszin'. Ami annyit tesz: 'megszámláltattál, megmérettettél és híjával <könnyűnek> találtattál'.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.05.14. 16:41:55

Mihu írta:
Dos Santos írta:.Megaztán nem lehet mindig a csúcson maradni,elég ha Wenger vagy Ferguson példáját említem több év is volt hogy nem nyertek semmit, mégse hajtották el őket, és lám meglett az eredménye, idén megint révbe ért a MU.
Azért túlzásokba ne essünk már ;) Rijkaard max a cipőfűzőjét köthetné be Sir Alexnek......ha az edzői tudást nézzük....nem hiába van ott több kevesebb 20 éve az MU-nál.......A legjobb edző a világon...szvsz...
Sir Alex a MU-nál a 20 év alatt 9 bajnoki címet nyert, kb. 5 FA-kupát, egy KEK-et, 1 BL-t, Világkupát. A két edző nincs egy szinten - még akkor se, ha van köztük 20 év.
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.05.14. 15:47:22

[auto_cenzúra] a kondijuk is. Ez is egyértelmű. Nincs kráft bennük... Erről pedig a hülye haknizás, meg az edző felelős. Nem győzöm sorolni mi mindenben lúdas a Köpőlegyünk... :roll:
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.05.14. 14:38:12

Nem csak a cseréktől kezdve űltűnk rá az eredményre, hanem az 5. perctől. Azt pedig erősen kétlem, hogy Rijkaard ilyen szinten "ráülős" lenne Nem...Itt arról van szó, hogy azoktól akiktől a gólokat várnánk azoknak vagy nem megy, vagy lusta disznók. Annál jobban már Rijkaard sem tudná motiválni őket, mint azt Laporta tette. Egyszerűen nem hajlandók. Ez van...
Az én véleményem továbbra is ez. Ordibálhat itt már Rijkaard, úgysem fognak megmozdulni(tisztelet annak az 1-2 embernek). És azt azért nem hiszem, hogy Laporta egy mézes-mázos dumával praktálta volna őket...

Rijkaardnak nyáron mennie kell, mert amilyen taktikai, és fegyelmezési hibákat elkövetett az idény során az megengedhetetlen. De mostmár felesleges minden meccs után Őt elővenni, hogy miért nem hajtotta a csapatot, mert innentől kezdve nem rajta múlik...
Mihu
Director del Fútbol

2007.05.14. 14:24:36

Arról bizonyosan nem Frank tehet hogy Ronaldinho ilyen sz@r idényt fut....Ez az egy dolog ami biztosan nem köthető a nyakába....
Kép
Dos Santos
Jugador d'estrella

2007.05.14. 14:22:31

Félreértés ne essék,én nem akarok meggyőzni senkit,csak próbálok a realitás talaján maradni, és nem mindent Rijkaardra kenni.
A vélemény olyan, mint a segglyuk.Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra.
Csak a Barca!
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2007.05.14. 14:11:27

grecki írta:Igen, csak az általad említett két edző "kicsivel" nagyobb tapasztalattal és szakmai tudással rendelkezik, nem mellesleg több címet tehettek a vitrinbe.
Ami pedig Laportát illeti, ne hiszem, hogy üvöltözve, magából kikelve mondta meg a frankót a játékosoknak. Erre való az edző. Rijkaard ült a padon, néha felállt füttyögni, meg mutogatni. Ezt én is tudom. Ordítani, utasítani, leteremteni kell őket, hopgy azt csinálják, amivel révbe lehet érni. Egész meccsen sugdolózik Eusébióval, meg Neeskenssel. Mert ezekszerint önálló döntések meghozatalára képtelen.

Az eddigi címek meg nagyon úgy tűnik, hogy cseppet sem az ő érdeme volt, hanem az akkor még motivált, sikerre éhes sztároké, akik még akkor is behúzták a meccset, amikor nem játszottak jól. Pontosan az ilyen helyzetekben kell az edzőnek pluszt hozzátennie a csapathoz, hogy a gyenge időszakban taktikai húzásokkal kicsikarja a győzelmet. Na, erre Rijkaard tökéletesen képtelen.

Ennek ellenére már nem lenne célszerű a lemondása, kirúgása, mert négy forduló már nagyon kevés. Jövőre viszont sohaviszlát!
Ez teljes mértékben így van. Ezen vitatkozni sem lehet. Aki ezt nem így látja, az vagy vak, vagy nagyon elfogult rijkaardal szemben.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.05.14. 14:05:45

Játszhatsz döntetlent, nyerhetsz vagy veszíthetsz, de a büszkeségedet nem veszítheted el
A büszkeségünket már réges rég elveszítettük...
Mihu
Director del Fútbol

2007.05.14. 13:55:10

Dos Santos írta:.Megaztán nem lehet mindig a csúcson maradni,elég ha Wenger vagy Ferguson példáját említem több év is volt hogy nem nyertek semmit, mégse hajtották el őket, és lám meglett az eredménye, idén megint révbe ért a MU.
Azért túlzásokba ne essünk már ;) Rijkaard max a cipőfűzőjét köthetné be Sir Alexnek......ha az edzői tudást nézzük....nem hiába van ott több kevesebb 20 éve az MU-nál.......A legjobb edző a világon...szvsz...
Kép
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.05.14. 13:41:58

Igen, csak az általad említett két edző "kicsivel" nagyobb tapasztalattal és szakmai tudással rendelkezik, nem mellesleg több címet tehettek a vitrinbe.
Ami pedig Laportát illeti, ne hiszem, hogy üvöltözve, magából kikelve mondta meg a frankót a játékosoknak. Erre való az edző. Rijkaard ült a padon, néha felállt füttyögni, meg mutogatni. Ezt én is tudom. Ordítani, utasítani, leteremteni kell őket, hopgy azt csinálják, amivel révbe lehet érni. Egész meccsen sugdolózik Eusébióval, meg Neeskenssel. Mert ezekszerint önálló döntések meghozatalára képtelen.

Az eddigi címek meg nagyon úgy tűnik, hogy cseppet sem az ő érdeme volt, hanem az akkor még motivált, sikerre éhes sztároké, akik még akkor is behúzták a meccset, amikor nem játszottak jól. Pontosan az ilyen helyzetekben kell az edzőnek pluszt hozzátennie a csapathoz, hogy a gyenge időszakban taktikai húzásokkal kicsikarja a győzelmet. Na, erre Rijkaard tökéletesen képtelen.

Ennek ellenére már nem lenne célszerű a lemondása, kirúgása, mert négy forduló már nagyon kevés. Jövőre viszont sohaviszlát!
Dos Santos
Jugador d'estrella

2007.05.14. 09:42:43

Én még mindig azon kevesek közé tartozom,akik NEM ELSŐSORBAN Rijkaardban látják a probléma forrását.
Hibázott abban:
-hogy nem bánt keményebben a kulcsjátékosokkal
-sokszor elcserélte magát
-nem jól állította fel a csapatot

A motivációs kérdést viszont másképp látom.Akkor értenék egyet,ha most nyertünk volna a Betis ellen,mer' akkor bebizonyosodott volna, hogy csak Rijkaardot nézik madárnak.Viszont (szinte) semmmi változás nem tőrtént, pedig Laporta meg Txiki személyesen beszélt velük(a meccs előtt).Ha ez nem hatott rájuk akkor mi :?: :?: :roll:

Itt nem az edzővel, hanem a játékosokkal van a baj.Azzal hogy már rég nem a játék, hanem a pénz motiválja őket.Megaztán nem lehet mindig a csúcson maradni,elég ha Wenger vagy Ferguson példáját említem több év is volt hogy nem nyertek semmit, mégse hajtották el őket, és lám meglett az eredménye, idén megint révbe ért a MU.
noname
Llegenda del Barça

2007.05.14. 08:41:31

Henknél azt is fiigyelembe kell venni h tavaly az Ajax szánalmas volt és csoda h bejutottak a BL-be, de idén a mutatott játék alapján a legjobb holland csapat és csak a pechnek köszönhetik h nem lettek bajnokok.
Rijkaard ezzel ellentétben csak a jó játékoskeretének köszönheti h nem UEFA-kupa helyen van a csapat. :roll:
Edzőváltás kell, ez egyre világosabbá válik.
A Fifa egy szégyen
Mihu
Director del Fútbol

2007.05.13. 22:52:21

Zozzy 5 írta:Na igen, csak ők a jóval gyengébb holland bajnokságban szerepelnek :wink: De mind1, ezt inkább nem folytataom, mert úgy tűnhetne, hogy nem ismerem el Henket :roll:
Mondjuk ez is igaz...mondhatni egyenes arányban van a kettő egymással...
Kép
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.05.13. 22:51:05

Mihu írta:
Zozzy 5 írta:Azért az Ajaxnak sem megy olyan "hűdenagyonjól". Rijkaard és Henk egy páros voltak, ketten együtt tudtak vmit. A másik nélkül már anynira nem tűnnek ki(Rijkaard semennyire :roll: )
Ahogy a mondás is tartja....[auto_cenzúra] nem lehet várat építeni....A [auto_cenzúra] értsd úgy hogy az Ajax játékosállománya a Barcáéhoz képest....
Na igen, csak ők a jóval gyengébb holland bajnokságban szerepelnek :wink: De mind1, ezt inkább nem folytataom, mert úgy tűnhetne, hogy nem ismerem el Henket :roll:
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2007.05.13. 22:49:56

Mihu írta: Ahogy a mondás is tartja....[auto_cenzúra] nem lehet várat építeni....A [auto_cenzúra] értsd úgy hogy az Ajax játékosállománya a Barcáéhoz képest....
De az Ajax állománya böven van olyan erős mint az Eindhovené. :wink:
Mihu
Director del Fútbol

2007.05.13. 22:48:25

Zozzy 5 írta:Azért az Ajaxnak sem megy olyan "hűdenagyonjól". Rijkaard és Henk egy páros voltak, ketten együtt tudtak vmit. A másik nélkül már anynira nem tűnnek ki(Rijkaard semennyire :roll: )
Ahogy a mondás is tartja....[auto_cenzúra] nem lehet várat építeni....A [auto_cenzúra] értsd úgy hogy az Ajax játékosállománya a Barcáéhoz képest....
Kép
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.05.13. 22:47:05

Azért az Ajaxnak sem megy olyan "hűdenagyonjól". Rijkaard és Henk egy páros voltak, ketten együtt tudtak vmit. A másik nélkül már anynira nem tűnnek ki(Rijkaard semennyire :roll: )
Mihu
Director del Fútbol

2007.05.13. 22:38:48

Zozzy 5 írta:Pedig sztem ez elég alap :roll: Legalábbis nállam biztos. Én múltkor vérben fürdő orral mentem vissza játszani :roll:
De hagyjuk ezt, OFF vége!
Volt már nekem is olyan csak akkor az edző nem engedte hogy maradjak...
Mármint úgy értem hogy nem látom a játékosainkban azt hogy megszakadnának....enyhén is fogalmaztam
annyira nem off mert szerintem ez kis részben Henk érdeme is hogy ezt "beleverte" a játékosaiba és erre per pillanat Frankie nem képes.... Én szívem szerint simán visszahoznám...az a baj hogy ez az állapot nem tavaly jött el mert akkor Frankiet elküldték volna és Henk lett volna a vezetőedző...mert ő azért ment el az Ajaxhoz hogy vezetőedzőként is kipróbálja magát....FRANKIE MONDJON LE.... :)
Kép
Lezárt