Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ja, csak nem annak kéne ilyen hangnemben beszélnie, aki nem sokat tett az idén a Barca sikereiért. Előbb nézzen magába. Még ha Etoo, vagy Puyol cselekszik így, az rendben van. De Deco, az nevetséges.Cooltiszo írta:Ha ez tényleg így történt akkor csak gratulálni tudok Deconak, mert ennek a csapatnak a szemébe kell olvasni a dolgait, remélem a pályán is mutat majd ebből a hozzáállásból, ha pedig marad akkor jövőre is bizonyítja hogy ez nem egy szaros csapat.
Az elmúlt évek sikereiben neki is hatalmas része volt, miért ne lehente joga így kitörni???barca99 írta:Amikor így kitört, csendben szólni kellett volna neki, hogy majd miután Puyoltól Iniestától vagy Xavitól, Eto'o-tól ilyeneket látsz, neked is lehet jogod ilyenekhez.![]()
Mindenesetre remélem, hogy ez a küzdés megmutatkozik majd az elkövetkezendő fordulókben.
A rugdosósat? Lehet, hogy nem csak a fórumot kellene látogatnom...Zozzy 5 írta:Eurobarcagrecki írta:Zozzy, hol találtad ezt a linket? Mármint a Decósat."A meccs után az öltözőben..."
Hát, legyen akárhogy is, abban tényleg igaza van barca 99nek, hogy ezt a győzni akarást majd a pályán is meg kell mutatnia. Remélem meg is fogja mutatni, és ezzel együtt azt is, hogy van még itt neki jövőjerytuu írta:Sztem ugyanúgy megmondhatja ő is a véleményét, hiszen csapattag, van joga hozzá. Elvégre nem csak az ő hibája, h egyre rosszabbul teljesít a csapat.barca99 írta:Amikor így kitört, csendben szólni kellett volna neki, hogy majd miután Puyoltól Iniestától vagy Xavitól, Eto'o-tól ilyeneket látsz, neked is lehet jogod ilyenekhez.![]()
Mindenesetre remélem, hogy ez a küzdés megmutatkozik majd az elkövetkezendő fordulókben.
Aztán meg kitudja, lehet Eto'o vagy Puyol is ezt mondogatja otthon a barátnőjének...csak a csapat előtt nem.
Sztem ugyanúgy megmondhatja ő is a véleményét, hiszen csapattag, van joga hozzá. Elvégre nem csak az ő hibája, h egyre rosszabbul teljesít a csapat.barca99 írta:Amikor így kitört, csendben szólni kellett volna neki, hogy majd miután Puyoltól Iniestától vagy Xavitól, Eto'o-tól ilyeneket látsz, neked is lehet jogod ilyenekhez.![]()
Végree! Egy motivált ember. Persze a pályán is mutathatott volna többet, de ha tényleg ennyire akarta volna a győzelmet akkor nem szabad őt elengedni a nyáron!Az El Mundo Deportivo úgy tudja, nem voltak éppen idilli állapotok a Betis ellen döntetlenre elbukott bajnoki után a Barcelona öltözőjében, hiszen többen nem tudták megemészteni, hogy milyen fegyelmezetlenséggel bukta el a három pontot a gárda. A legszembetűnőbb Deco esete volt, aki teljesen kiborult az adott körülmények közepette.
A középpályás nem tudott uralkodni az érzései fölött, mindent, amit talált maga körül, földhöz vágott, így például a vizes palackokat, valamint megrugdosta az öltözői berendezéseket, s azt kiáltotta minden csapattársa előtt: „Micsoda egy sz..os csapat vagyunk mi!"
Én nem tartom elképzelhetetlennek, hogy akár 20 millát is adjon érte vkigrecki írta:Szerintem nincs az az ökör, aki kiadna érte jelen formájában 20 millát. Mi 21 milliót fizettünk egy sokkal fiatalabb, lendületesebb, hajtósabb és hatékonyabb paliért. Örülhetünk, ha 10-15-öt kapunk érte...
Ha én egy hétig táppénzen vagyok, és hétfőn felveszem a munkát, nem mondhatom a főnöknek: hogy még gyenge vagyok, adjon egy hét pihenőidőt, arra teljesen rendben leszek. Ha még sérült, akkor áplják, ha gyógyultnak találják, akkor pedig nincs kifogás.Dos Santos írta:Az első félidőben elég sokat dolgozott, de másodikra sztem elfáradt,mivel 2-3 edzésen vett részt sérülése után.