2007.05.15. 13:40:14
Sziasztok!
Nem sokszor szoktam ide írni, mert általában lerendezem magamban a véleményem. Azt hiszem az eredmény reális a bajnoki formát illetően (nem pedig a meccs alapján), egyszerűen ennyit érdemeltünk. Nem csak arról van szó, hogy [auto_cenzúra] a játék, hanem már küzdés sincs. Szerintem nem "összetartó vacsorát" meg mindenféle burzsuj [khm]kal kell csapategységet építeni, hanem plusz edzés, edzőtábor hasonlók. Abban reménykedem, hogy mostmár mindenki pofára esett és nagyon fel akar állni, és végre láthatok egy olyan Barcát, amilyet annak idején megszerettem, akik inkább meghaltak a pályán, mintsemhogy ne próbáljának meg győzni. Alapvetően a következő meccsekre kell koncentrálni, de nem lehet figyelmen kívűl hagyni a jövő idényt már most sem. Alpjában arculatváltásra gondolok, új edző, aki szélesebb látókörű, tekintélyparancsoló és tisztelik a játékosai. Továbbá legyen ésszerűbb igazolási szisztémája (részemről sokféle korosztályra szavazok, hogy legyen csibészség és tapasztalat, legyenek klubhű játékosok, de legyen játékosforgás is), s ne féljen akár sztárok eladni (szerintem pl. Ronaldinho, Puyol is eladható ha tisztességes ajánlatot tesznek értük). Több ember legyen egy posztra, de ne ugyanaz játsza végig az idényt, és nem is úgy, hogy 1-2 meccset hagy ki, hanem kb. 15-öt. Ebbe a hibába esett érzésem szerint Deco, Puyol, Marquez, Valdés (nem szeretném még egy idényt látni a Barcában), esetleg Ronaldinho. Ezquerro pályafutását viszont kettétörtük azzal, hogy idehoztuk, de minek? NEm játszott, igazából fogalmunk sincs, hogy játszhat, milyen formában van, mert kihagyott meccs után, meg 89. percben beállva kaparni valamit senki sem tud. Egyszóval sokkal józanabb hozzáállást látnék szívesen, mely szerintem Rijkaard lecserélésével érhető el, persze nem feledve eddigi eredményeit, de ne akkor kezdjünk tűzoltásba, mikor már az egész ház ég...