Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Én is nagyon bírom!grecki írta:Nézte valaki tegnap a Bolygó neve Halál című filmet!? Akármennyire is oldszkúl film már, én nagyon bírom! Szerintem egyértelműen ez (a második) rész lett a legjobb a négy közül...
Csak Hunt 29-es...Mardel írta:OFF:grecki írta:Csak Raiders van. Tudom, hogy titokban isteníteda Patriotsot, de olyannal nemtok szolgálni. Egyik spanom fullcapjét talán meg tudom bizniszelni...![]()
Megmaradok Dawkins papánál, esetleg ha lesz egy Huntos, akkor lehet váltok. Használd egészséggel...
Ez az egy le volt mentve nekem:
Nem annyira jó, de ha kell esetleg..
Amúgy meg nem pecc fan vagyok csak egyszerűen ha meglátom tombredit megindul a nyálelválasztásom...látnád csak a szobámat, tele van a posztereivel!![]()
Köszi Game!Game90 írta:www.bballcentral.comkovinho írta:Figyeljetek már! Van olyan oldal ahol aláírás képeket lehet szedni?
Külföldi fórumok!kovinho írta:Figyeljetek már! Van olyan oldal ahol aláírás képeket lehet szedni?
Amiket linkelgettek....
www.bballcentral.comkovinho írta:Figyeljetek már! Van olyan oldal ahol aláírás képeket lehet szedni?
OFF:grecki írta:Csak Raiders van. Tudom, hogy titokban isteníteda Patriotsot, de olyannal nemtok szolgálni. Egyik spanom fullcapjét talán meg tudom bizniszelni...![]()
Megmaradok Dawkins papánál, esetleg ha lesz egy Huntos, akkor lehet váltok. Használd egészséggel...
Így van!! Ezer kössz!kovinho írta:Talán az Ember a Holdon? Ebben van pankrátor:
http://www.tvfilm.hu/tvfilm/index.php?f=leiras&fid=2763
Neked ugyancsak hála, igen már emlékszem Courtney "mamára" is tényleg!grecki írta: Hi!
Először is, nagyon üt a siged...kicsit irigyellek... Adok cserébe egy rendimosszosóklendmezt...![]()
Másodszor, igen, az Ember a Holdon. rohadt jó film, Andy Kauffman élettörténetéről szól... Még a Kurt-gyilkos, alkesz-dzsánki operett-rocksztár ronda pi*a is játszik benne.
Hi!Mardel írta:A 23-as szám c. filmet látta már vki? Én most kezdem majd tölteni, eddig nem is tudtam, hogy Jim Carrey játszik benne! Imádom azt az embert!![]()
Jut eszembe keresem egy filmjét még...azt hiszem Deni Devito-val játszik, és egy élettörténetet ábrázol a film, ilyen drámai-komikus vígjátéknak mondanám, még régebben láttam az m1-en. Ha valaki tudná a címét, és elárulná, azt megköszönném!
üdv
Nem talált, de köszi!Maxi írta:Kábelbarát?!Csak tipp...
Kábelbarát?!Csak tipp...Mardel írta:A 23-as szám c. filmet látta már vki? Én most kezdem majd tölteni, eddig nem is tudtam, hogy Jim Carrey játszik benne! Imádom azt az embert!![]()
Jut eszembe keresem egy filmjét még...azt hiszem Deni Devito-val játszik, és egy élettörténetet ábrázol a film, ilyen drámai-komikus vígjátéknak mondanám, még régebben láttam az m1-en. Ha valaki tudná a címét, és elárulná, azt megköszönném!
üdv
TÉÉÉNYLEG!grecki írta:Miért éppen Alaszka? Erre gondolsz, nem? Fleischman doktor, Maggie (akinek a [auto_cenzúra] ráesett egy műholdozsimiki írta:Olyan is volt régen,hogy Alaszkába jöttem nem![]()
Szegényt dokit kihelyezték oda aszem...de én bírtam
![]()
), stb.
Az is jó volt szvsz.
Miért éppen Alaszka? Erre gondolsz, nem? Fleischman doktor, Maggie (akinek a [auto_cenzúra] ráesett egy műholdozsimiki írta:Olyan is volt régen,hogy Alaszkába jöttem nem![]()
Szegényt dokit kihelyezték oda aszem...de én bírtam
![]()
Carlton táncain majdnem beszartamGame90 írta:Sztem nem volt annyira gáz a szinkron. Láttam már gázabbat is.grecki írta:A magyar szinkron szerintem ultragáz volt...
Carlton mellényeit bírtam...![]()
Más: Csak a német címét tudom (Alle unter einem Dach), szintén fekasorozat.
Én meg Carlton táncát, be is linkeltem.
Ez a sorozat sztem volt valamelyik magyar csatornán is. Vagyis én úgy emlékszek
Sztem nem volt annyira gáz a szinkron. Láttam már gázabbat is.grecki írta:A magyar szinkron szerintem ultragáz volt...
Carlton mellényeit bírtam...![]()
Más: Csak a német címét tudom (Alle unter einem Dach), szintén fekasorozat.
Én néztem. Sztem király sorozatGame90 írta:Valaki nézte ezt a sorozatot: Kaliforniába jöttem (The Fresh Prince of Bel-Air)?
http://www.youtube.com/watch?v=yntAFecYr2A
http://www.youtube.com/watch?v=zS1cLOIx ... ed&search=
Én úgy ahogy néztem, de kapcsolgattam közbengrecki írta:Nézte valaki tegnap a Bolygó neve Halál című filmet!?