Ronaldinho Gaúcho #3

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Ádám02
Entrenador del Barça

2007.05.17. 16:53:29

Game90 írta:Attól még, hogy nem hívő valaki lehet a világ legjobb játékosa :roll: :roll:
És az is nem csak lehet :wink:
PCsabi
aka Game90

2007.05.17. 16:47:19

Attól még, hogy nem hívő valaki lehet a világ legjobb játékosa :roll: :roll:
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
balazsfoci
Jugador d'estrella

2007.05.17. 16:23:28

Kaka és Ronaldinho között az a különbség h Kaka hisz Istenben és Ronaldinho nem! és Kaka nem úgy hisz ahogy a katolikusok és brazilok többsége! ő újjászületett keresztény! és hát meg is van írva h akik az Úrban bíznak, erejük megújul, és szárnyra kelnek mint a saskeselyű! ez hatalmas fór kaka előtt és csak szellemi okai vannak Ronnie visszaesésének sztem!
Ádám02
Entrenador del Barça

2007.05.17. 15:36:13

Subinho írta:mitől van jobb formában Kaká, mint Ronaldinho és miért nem fáradt, pedig nagyon kemény szezonon van túl???

Kaká nyilatkozata:
"Személy szerint nem hiszem, hogy a világbajnokság miatt fáradtabbak voltunk, én legalábbis semmi ilyen nem éreztem magamon."

szerintem az AKARAT!!!!!!!

Hát végülis nincs jobb formában ki milyen szemmel nézi:
-Kaká játékban,futás mennyiségben veri Ronit
-De nem lehet elfelejteni hogy Roni több számos meccsen is győztes gólt szerzett és mégis csak 18 gólt lőtt volt amikor jól játszott volt amikor nem...Kakának sem ment mindig a játék de az tény hogy többet mozgott és rendben volt-van fejben és szerintem ezért látszik hogy jobb!
Subinho
Director del Fútbol

2007.05.17. 14:50:35

mitől van jobb formában Kaká, mint Ronaldinho és miért nem fáradt, pedig nagyon kemény szezonon van túl???

Kaká nyilatkozata:
"Személy szerint nem hiszem, hogy a világbajnokság miatt fáradtabbak voltunk, én legalábbis semmi ilyen nem éreztem magamon."

szerintem az AKARAT!!!!!!!
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.05.17. 09:08:43

Örülök neki, hogy végül nem kell mennie. :)
Kép
Xavinho
Capitá del Barça

2007.05.16. 22:11:16

http://www.youtube.com/watch?v=fVjWAyFdpbM
Azért nem árt ha néha ilyet is lát az ember,főleg ha Barcás :P
Remélem kipiheni magát a nyáron és ( sok volt aranylabdással ellentétben,akik a díj után elszürkültek) jövőre újra ilyeneket látunk majd tőle ! :D
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.05.16. 22:11:13

Subinho írta: ezért kap évente 21 millát, amivel magasan a legtöbbet kereső focista...
Már bocsi,de korántsem azért kap ekkora dellát,hogy bírja éveken át a kumma fárasztó megterheléseket,hanem azért,mert a TELJESÍTMÉNYÉVEL kiérdemelte azt :wink: Ő nem a szépségével lett elsősorban sztár,hanem a hihetettlen tudásával! Utána jöttek a reklámszerződések,stb.... a Klub is azért ad neki ekkora fizut,mert mindenkit elkápráztatott,és rendkívűli dolgokat csinált a Barcáért! Ilyenkor szokás az ekkora sztároknak ekkora fizetést adni....
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.05.16. 21:51:19

Szerencsére a szövetség tiszteletben tartja Ronnie döntését. Nagyon helyes...
Subinho
Director del Fútbol

2007.05.16. 19:53:32

Enrique írta:
Subinho írta: nagyon sok játékos játszik EB-n, VB-n és mégsem olyan motiválatlan, mint Ronaldinho. nézzük csak meg a világbajnok olasz játékosokat! ők aztán tényleg fáradtak lehetnek, mégsem látod pl. tottin, perrottán, gattuson, pirlon, nestán, stb...
Valóban sok játékos játszik EB-n, VB-n, de ezek egymás váltva csak kétévente vannak, míg Ronaldinho tavalyelőtt játszott a Konf. kupán, tavaly a VB-n, amellett h a BL-menetelésünk egyik vezére volt, aztán idén ismét utaznia kellene - ez így nem normális és ne mondja nekem, hogy tömegesen csinálnak ilyet játékosok. Ráadásul a felsorolt játékosok legtöbbje nem is utazik minden nyáron sem Ázsiába, sem az USÁ-ba, ami megint plusz teher.

Úgyhogy igaz, hogy van EB, VB, de ennek a szerencsétlen Ronaldinhónak annyi helyen kell szerepelnie, akkorák az elvárások vele szemben, hogy egyszerűen nem tud megfelelni nekik.

Remélem és nagyon ajánlom, hogy Dunga is méltányolja majd a levelét.
nem csak Ronaldinho játszott a conf. kupán és tavaly a VB-n, mégis rajta látom csak azt az unottságot, mint tavaly Ronaldon!!! ez nem a kupák miatt van!!! persze lehet erre fogni... és csak mellékesen jegyzem meg, hogy a konf.kupán európai csapatok is játszanak, akik előtte EB-t, utána meg VB-t játszottak... akkor miről is beszélünk??? ezért kap évente 21 millát, amivel magasan a legtöbbet kereső focista...
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.05.16. 17:19:12

Ja, de az egy kutyaütő csapat volt, nem csodálom, hogy el akart menni. Volt ott egy Morris Petersonegy Donyell Marshall, meg egy fiatal Chris Bosh. Szarból nem lehet várat építeni. Ő menni akart, gondolom nem engedték. Érthető, hogy bajnokságot szeretett volna/ne nyerni...
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.05.16. 16:58:40

Az volt a lényeg, hogy ők a rengeteg meccs ellenére sem lazsálnak a pályán.
Hát azért Vince Carter direkt kb. 10 ponttal kevesebbett dobott meccsenként, hogy elcseréljék, aztán miután elcserélték New Jerseybe, hirtelen 27 pontos átlagot csinált ott.
Ezt egyébként én elég patkány dolognak tartom.
Néha,néha azért ott is előfordul.
Na de ez már OFF. :)
Kép
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.05.16. 16:58:35

Majd egyszer kiprószálom :wink: De biztos nem leszek vmi nagy jéghoki rajongó, az biztos :wink:
ON!
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.05.16. 16:53:10

Zozzy 5 írta:
grecki írta: NHL-t viszont nézek, nem is keveset... :wink:
OFF:
Én nem látom a korongot :roll:
Hozzá kell szokni... :wink: Meg az is segít, ha a játékosok ütőjét nézed...
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.05.16. 16:51:02

grecki írta: NHL-t viszont nézek, nem is keveset... :wink:
OFF:
Én nem látom a korongot :roll:
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.05.16. 16:40:25

Atesz írta: De az NBA játékosok enyhén szólva többet keresnek, mármint a sztárokra gondolok. :)
Ez ebből a szempontból tök irreveláns.
Atesz írta: De alapvetően igaz, de azért látszik, hogy annyira nem követed az NBA-t, mert azok is annyit sírnak, hogy csak na. Na nem a sok meccs miatt, hanem, ha bármi bajuk van.
Nem is ez volt a lényeg.

Az volt a lényeg, hogy ők a rengeteg meccs ellenére sem lazsálnak a pályán. És ezt nem hiszem, hogy a dollármilliók okozzák... NHL-t viszont nézek, nem is keveset... :wink:
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.05.16. 16:37:47

Atesz írta:
Zozzy 5 írta:Legyen akárhogy is, erre a nyárra akkor is szüksége van, hogy regenerálódjon egy kicsit. Remélem Dunga is megérti ezt, főleg úgy, hogy akár 2 brazil válogatottat is lehetne csinálni... :roll:
Dunga egy barom, és tuti be fog sértődni, mind az ő mind Kaka döntésén...
Annyi értelem és megértés csak van benne, hogy felfogja, hogy ez a Dinho a brazil válogatottnak sem tudna semmi pluszt adni, és neki magának Ronnienak sem hiányzik ez most :roll:
Ádám02
Entrenador del Barça

2007.05.16. 16:23:34

Hát ha nem akarjuk hogy Roni ismét ilyen idényt csináljon nem kéne elengedni!!!!!
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.05.16. 16:18:45

Zozzy 5 írta:Legyen akárhogy is, erre a nyárra akkor is szüksége van, hogy regenerálódjon egy kicsit. Remélem Dunga is megérti ezt, főleg úgy, hogy akár 2 brazil válogatottat is lehetne csinálni... :roll:
Dunga egy barom, és tuti be fog sértődni, mind az ő mind Kaka döntésén...
Kép
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.05.16. 14:51:09

Legyen akárhogy is, erre a nyárra akkor is szüksége van, hogy regenerálódjon egy kicsit. Remélem Dunga is megérti ezt, főleg úgy, hogy akár 2 brazil válogatottat is lehetne csinálni... :roll:
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.05.16. 12:29:00

grecki írta:Én is remélem, hogy nem kell utazni a Copára. Csak...
Nézzük meg, hogy mennyit "dolgozik" Ronaldinho egy héten. Van napi egy, rossz esetben két edzése, és maximum 3 meccse egy héten, ami mondjuk maximum 15*2 órának felel meg. Magyarul harminc órát dolgozik egy héten... Ha megnézel pl egy pincért, aki szerintem egyáltalán nem talpal kevesebbet, viszont heti 6 napot melózik, napi 12-15 órával!
Vagy vegyünk sportolói példát. A focisták mindig reklamálnak, hogy nem bírják a sorozatterhelést. Akkor ajánlom nézzenek meg egy NBA, esetleg NHL játékost, akinek 82 meccsből áll az alapszakasza, a rájátszással együtt (ha maximális meccset kell teljesítenie), akkor akár 110 meccs is kijöhet, és közben a fél életét utazással tölti, állandóan szállodában lakik. És a legnagyobb sztároknak sincs kevesebb kötelező marketingmegjelenése, mint Ronaldinhónak, és mégsem küzdenek motivációs és fizikai problémákkal.

Szerintem lelki tényezők is befolyásolták az idei gyengébb produkcióját, mert túl nagy lett rajta a nyomás, az elvárások, amelyeknek nem tudott megfelelni. Gondoljatok bele, korábban soha senki nem kritizálta, mert ő volt a tökéletes futballista, idén pedig, ahogyan megszólaltak a negatív hangok, úgy romlott fokozatosan a játéka.
De az NBA játékosok enyhén szólva többet keresnek, mármint a sztárokra gondolok. :)
De alapvetően igaz, de azért látszik, hogy annyira nem követed az NBA-t, mert azok is annyit sírnak, hogy csak na. Na nem a sok meccs miatt, hanem, ha bármi bajuk van.
Kép
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.05.16. 11:44:38

Én is remélem, hogy nem kell utazni a Copára. Csak...
Nézzük meg, hogy mennyit "dolgozik" Ronaldinho egy héten. Van napi egy, rossz esetben két edzése, és maximum 3 meccse egy héten, ami mondjuk maximum 15*2 órának felel meg. Magyarul harminc órát dolgozik egy héten... Ha megnézel pl egy pincért, aki szerintem egyáltalán nem talpal kevesebbet, viszont heti 6 napot melózik, napi 12-15 órával!
Vagy vegyünk sportolói példát. A focisták mindig reklamálnak, hogy nem bírják a sorozatterhelést. Akkor ajánlom nézzenek meg egy NBA, esetleg NHL játékost, akinek 82 meccsből áll az alapszakasza, a rájátszással együtt (ha maximális meccset kell teljesítenie), akkor akár 110 meccs is kijöhet, és közben a fél életét utazással tölti, állandóan szállodában lakik. És a legnagyobb sztároknak sincs kevesebb kötelező marketingmegjelenése, mint Ronaldinhónak, és mégsem küzdenek motivációs és fizikai problémákkal.

Szerintem lelki tényezők is befolyásolták az idei gyengébb produkcióját, mert túl nagy lett rajta a nyomás, az elvárások, amelyeknek nem tudott megfelelni. Gondoljatok bele, korábban soha senki nem kritizálta, mert ő volt a tökéletes futballista, idén pedig, ahogyan megszólaltak a negatív hangok, úgy romlott fokozatosan a játéka.
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2007.05.16. 09:52:30

Subinho írta: nagyon sok játékos játszik EB-n, VB-n és mégsem olyan motiválatlan, mint Ronaldinho. nézzük csak meg a világbajnok olasz játékosokat! ők aztán tényleg fáradtak lehetnek, mégsem látod pl. tottin, perrottán, gattuson, pirlon, nestán, stb...
Valóban sok játékos játszik EB-n, VB-n, de ezek egymás váltva csak kétévente vannak, míg Ronaldinho tavalyelőtt játszott a Konf. kupán, tavaly a VB-n, amellett h a BL-menetelésünk egyik vezére volt, aztán idén ismét utaznia kellene - ez így nem normális és ne mondja nekem, hogy tömegesen csinálnak ilyet játékosok. Ráadásul a felsorolt játékosok legtöbbje nem is utazik minden nyáron sem Ázsiába, sem az USÁ-ba, ami megint plusz teher.

Úgyhogy igaz, hogy van EB, VB, de ennek a szerencsétlen Ronaldinhónak annyi helyen kell szerepelnie, akkorák az elvárások vele szemben, hogy egyszerűen nem tud megfelelni nekik.

Remélem és nagyon ajánlom, hogy Dunga is méltányolja majd a levelét.
Z. Iván
Adminisztrátor

2007.05.16. 09:23:41

Subinho írta: "nem is várható el egy játékostól sem, hogy a legjobb formájában teljesítsen." szöveg kicsit dúrva! nagyon sok játékos játszik EB-n, VB-n és mégsem olyan motiválatlan, mint Ronaldinho.
Ha valakinek harmadik évben zsinórban nincs rendes nyári szünete, azt te milyen szavakkal minősítenéd?
noname
Llegenda del Barça

2007.05.16. 09:16:10

Én örülök Roni döntésének.Ezek szerint a csapatnál is látják Roni rossz formájának az egyik okát. A pihenés jót fog neki tenni és ha jön egy csere a helyére meg egy új edző, akkor remélhetőleg ő is és a csapat többi része is úgy játszik majd mint tavaly.
A Fifa egy szégyen
Lezárt