Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát nem tudomSubinho írta:örömmel olvasom, h reikard nem a megszokott 4-3-3 felállást gyakoroltatta az edzésen, hanem az általam már régóta favorizált rombusz alakzatot, melyben a 2 csatár mögött előretolt középső középpályásként, amolyan igazi irányítóként játszik ronaldinho!!! nagyon jó!!! először is ez dinnyó igazi helye, másodszor pedig, nem nagyon aka ő már a szélen futkározni!!! jó lenne élesben is kipróbálni!!! elől pedig végre így 2 csatárral játszhat a barca!!!!
Nem kifejezetten neked írtam, ezért nem is idéztelekozsimiki írta:Nem azért írtamZozzy 5 írta:Mumus, nem mumus, le kell őket takarítani a pályáról a hétvégénNem vagyunk abban a helyzetben, hogy ilyenekkel foglalkozzunk, ki a mumus...
De az tény,h ezek akkor tudnak igazán játszani,ha MI ellenünk nyomják....
Akkor tudjuk őket letakarítani,ha úgy állunk hozzá ahogy írtam...máskülönben az X is necces...
Nem azért írtamZozzy 5 írta:Mumus, nem mumus, le kell őket takarítani a pályáról a hétvégénNem vagyunk abban a helyzetben, hogy ilyenekkel foglalkozzunk, ki a mumus...
Én is így vagyok vele, most meg kell hogy szakadjon a rossz sorozatunk!lionelmessi19 írta:Én optimista vagyok, mint mindig. De mondjuk már kb. 1 hónapja is azt írtam vmelyik topicba,h sztem megszakad a kismadrid elleni rossz sorozatunk...Subinho írta:én már előre félek a hétvégétől!!!
Nehéz lesz, nagy hajtást és végül győzelmet várok a fiúktól!
Én optimista vagyok, mint mindig. De mondjuk már kb. 1 hónapja is azt írtam vmelyik topicba,h sztem megszakad a kismadrid elleni rossz sorozatunk...Subinho írta:én már előre félek a hétvégétől!!!
Azért akkor Puyolt és Márquezt is rendesen szivatta Torres.Remélem legalább annyira hatástalanítani tudjuk majd, mint legutóbb.el fuero írta:Jaj, ne is mondjadrossz volt nézni ahogy Oleguernek semmi köze nem volt a meccshez. Petrov akkor ment el a jobb szélünkön amikor akart. Nem szabad nagyon kinyílnunk, mert a másik oldalt ott van Maxi, elől Torres és Kun. Én nagyon félek a meccstől. Bár csak meglenne a győzelem
Aki most nem hajtja ki magát a pályán, annak sztem már nincs maradása. Ha ezek után motiválatlanul sétálgatva focizza le vki a meccset az úgy meg fogom szidni hogy ..........Zozzy 5 írta:Nem kérdés, ezen a meccsen állhat a bajnoki címünk. Én most úgy érzem, hogy egy másik Barcát láthatunk majd a pályán. A sírások, az ordibálós kitörés túl sok volt ahhoz, hogy megint motiválatlanul menjenek ki
Jaj, ne is mondjadgrecki írta:Nekem a legjobb barátaim közül ketten is Real Madrid szurkolók...
Amúgy a cikkben leírt rossz előjelek mellett további negatívum számunkra, hogy Martin Petrov és Maxi Rodriguez is játszhat ellenünk, akik ugyan hosszú sérülésből gyógyultak fel a közelmúltban, de bármikor veszélyhelyzetet teremthetnek a kapunk előtt. Gondoljunk csak az Atletico elleni tavalyi derbire (amikor Torres kettőt vágott és 3-1 lett a vége), ahol Petrov úgy szétszopatta Oleguert, mint annak a rendje...
Remélem senki sem előre tekintget, hanem mindenki csakis erre a létfontosságú meccsre és remélem győzelemre készül és koncentrál.
Üdv a fórumon!madridistandras írta:Helló mindenki!Először is új vagyok itt és madridista de azt gondolom ezért nem kell egymást utálni...szerintem is izgalmas lesz még ez a 4 forduló és nyugodtan várjatok még azzal a fehér zsebkendővel,még ha nem is a Barca lesz a befutó a végére...
Csatlakozom... Habár a meccs után már én is madridi aranyról beszéltem, mára ezt csaknem ismerem el. Tényleg van még 4 forduló, reménykedjünk és bízzunk a játékosokbanBoixos írta:egy-két alvás után azért arra jutottam, h csak nem kéne feladni a dolgokat, sej! okés, most szarok vagyunk, de van még néhány meccs, azokat be kell húzni, kezdve capello haverjáékkal a hét végén!
nehogy már a madrid legyen a bajnok!
Igy van nem is beszélve arról hogy mig a csapat fele sirt a másik meg rongált(jó értelemben) addig ő tartotta a lelket mindenkiben!!!!kovinho írta:Hát a Puyol eladható dolgot remélem én is hogy viccnek szántad. Hol tudnál találni még ilyen kíváló, tisztaszívű, klubhű játékost? Másrészt végighajtotta egyedüliként az egész szezont és még most is optimista a jövőre nézve.