Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
De jó,hogy írodDagoth ur írta:Nemsokára kezdődik az FA kupa döntő a Wembley-ben.
Győzzön az Mu,én nekik szurkolok ma,mert a cselzit még sem sikerült megkedvelnem,de nem is akarom
Na jó, lásd kivel van dolgod...ozsimiki írta: Néha néha megesik,ugye elbírod nézni ezt nekem![]()
barca99 írta:off: mikinek egy kis szösszenet.![]()
Miért jó kiemelni egy részt egy hszből amire reagálsz? Miért nem csak azt idézed, amire amúgy is válaszolsz?Bár nekem mind1, csak gondoltam tanítalak egy kicsit...
Igen, igen, csak azt nem értem miért nem ad egyikse Libertadorest. Már nagyban megy ott minden. Már a negyeddöntőnél tartanak és még eg mecsset nem láttam.ozsimiki írta: Talán ha ismét elkezdődik az idény![]()
Gondolom így értetted,na az meg szntem nyár....
Talán ha ismét elkezdődik az idényel fuero írta:Nem tudja vki h mikor fognak megint brazil bajnokságot adni a SportKlubbon?ozsimiki írta: Brazilt adja a SportKlubHorthy mesterrel
![]()
Igennnagy,ki ne hagydd...
És azt nem tudja vki h miért nem adnak Libertadorest?
Nem tudja vki h mikor fognak megint brazil bajnokságot adni a SportKlubbon?ozsimiki írta: Brazilt adja a SportKlubHorthy mesterrel
![]()
Igennnagy,ki ne hagydd...
Brazilt adja a SportKlubKrojf írta:Komáim!
Én mivel tudom nézni a Sport1 cseh verzióját is, ezért már legalább
3 Celtic-Rangerst láttam.
Valószínűleg a magyar adás is közvetíthette volna, a joga megvolt rá,
de nálunk máshogyan működtették a dolgaikat.
Ez olyan, hogy az NFL-t a cseh verzió nem adja, csak a román, illetve
a magyar.
Mellesleg én a PL helyén valamelyik dél-amerikai csúcsligát nézném.
Vagy az argentint, vagy a brazilt.
Döfte ide Krojf komátok.
Lassan már svájci, svéd, norvég, finn, román és orosz bajnokság is lesz. Csak elfog tünni a Serie A és a La Liga isAtesz írta:Helyette meg skót bajnokság lesz
De a skótból csak a Glasgow-i szuper derbit adják. Aminek én személyesen örülök, mert mindig is megszerettem volna nézni egy ilyet. De természetesen óriási vesztesgé a sport tv-nek a PL.Atesz írta:Sztem a Spor Tv nem fog megszűnni, csak egyszerűen nekik is rá kell állni arra a taktikára, hogy normál áron felül kell vásárolni közvetítési jogokat, mert egyik haver írt nekik levelet, és ott azt válaszolták neki, hogy nem érte volna meg annyiért már megvenni a Premier Leaguet.
Helyette meg skót bajnokság lesz, ami engem rohadtul nem izgat, bár én még így vagyok a francia, holland, portugál bajnoksággal is.