Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Most látom h itt is készül a lista. spursGame90 írta:Na mivel látom, hogy van rá kereslet![]()
Liverpool: Slither, lm19.
Arsenal: Zozzy 5, én.
MU: Ozsi, Saviola, Raziel, barca99
Bolton: Los
Chelsea: mindenki![]()
Aztán majd folytatódik a sor
Spurs: énRaziel írta:Man UtdGame90 írta:Na mivel látom, hogy van rá kereslet![]()
Liverpool: Slither.
Arsenal: Zozzy 5, én.
MU: Ozsi, Saviola.
Chelsea: mindenki![]()
Aztán majd folytatódik a sor![]()
De cseszheti Ronaldo, ha csak a kisebb csapatok ellen tud figurázni. Előbb-utóbb azok ellen se nagyon. Nagy csapat ellen mikor játszott nagyon jól? (kiv.: MU - Roma)Raziel írta:Januártól ő lett Angliába az év játékosa,az év fiatal játékosa és a man utd legjobb játékosa^^
Tudomlionelmessi19 írta:És elfeleditek, hogy Januártól nézzük a dolgokat. Pl. Messinek is igen nagy esélye van. Még fele sem telt el az évnek, uh kár kiosztani előre az aranylasztit.
És elfeleditek, hogy Januártól nézzük a dolgokat. Pl. Messinek is igen nagy esélye van. Még fele sem telt el az évnek, uh kár kiosztani előre az aranylasztit.Game90 írta:Sztem azért Drogba sem zárt rossz évet. De majd meglátjuk.Raziel írta:pedig meg fogja kapnivagy ő vagy kaká.Más biztos h nem.
Sztem azért Drogba sem zárt rossz évet. De majd meglátjuk.Raziel írta:pedig meg fogja kapnivagy ő vagy kaká.Más biztos h nem.
pedig meg fogja kapnilionelmessi19 írta:Most néztem meg felvételről a kupa döntőt.
Az a helyzet, h a Chelsea megérdemelte, jobbak voltak sztem.
Amugy meg a MUtól elvették Giggs szabályos gólját, bent volt bőven.
Amit még fontos kiemelni, hogy céronaldo barátunk egy kalap [auto_cenzúra], nem sok, de annyit sem csinált. Egy kezemen meg tudom számolni, h hányszor ért labdához, és egy ujjamon, h hányszor lett belőle valami. Gyötrelem, ő akart aranylabdát?![]()
Semmi, de semmi esélye rá.
Sztem egyszerű a válasz, formahanyatlás + fáradtságlionelmessi19 írta:Amit még fontos kiemelni, hogy céronaldo barátunk egy kalap [auto_cenzúra], nem sok, de annyit sem csinált. Egy kezemen meg tudom számolni, h hányszor ért labdához, és egy ujjamon, h hányszor lett belőle valami.
Igazad vanbarca99 írta:amúgy meg lehetne csinálni ezt több bajnoksággal (francia, portugál, németstb.) is, pl. egy offtopicba...
Én nem úgy álltalában a fiatalokban nem látok semmit. Eboue, Clichy, Walcott, Fabregas mind nagyszerű játékosok és akár világklasszisokká is válhatnak. De pl Senderosban, Djourouban, Hoyteban nincs semmi különös sztem, helyetük kéne érettebb klasszisokat vásárolni...Raziel írta:talán azért nem látsz bennük semmit,mert fiatalok nagyon,mind a 2 jó játékos és csak jobb lesz.Nem könnyü az angol bajnokságban játszani,főleg nem egy Arsenalban,de aki ottvan az már mind jó játékos.
Jaja, én isGame90 írta:
A 2007-2008-as szezontól pedig ugyanilyen jó meccseket várok, de a végén Arsenal bajnoki címmel
persze, tehetséges gyerek, meg van is még ideje bőven bizonyítani, csak az nem igaz, amit előszeretettel írogatnak róla a lapok, h jelen pillanatban ő a legjobb formában levő zsugás, stb. ha az lenne, akkor ezt a mai bugit szállította volna a múnak. még az agyatlan rúni is nagyságrendekkel többet tesz nála egy-egy meccs megnyeréséért, ha az összképet nézzük.Raziel írta:
azért beférne a Romaba simánakkoris nagyon nagy játékos ha ma nem csinált semmit,akkoris tudják h ki ő,és nemsokan tudnak ugy focizni mint ő,erről ennyit és még csak 21éves szóval lehet ikon
sőt már az is,sokan miatta néznek meg meccseket,ahogy sokan barca meccseket Ronaldinho miatt.Nem a mai teljesitmény alapján kell itélni,ottvan a szezonbelei teljesitmény amikor megválasztották a Premier League legjobbjának az évbe ,ő lett a legjobb fiatal játékos az évbe, és ő lett a Man Utd legjobb játékosa az évbe...és még csak 21éves.Kár leirni...