Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
+ezeket a meccseket a kezdővel KELL letudni,méghozzá győzelemmel! Ha Saviola a pályára kerülne,az azt jelentené,hogy vagy Messi,vagy Eto'o,vagy R10 nincs ottSlither írta:Hát azért nem játszatják mert nem biznak annyira a képességeiben. Csak azért játszatni hogy kihasználjuk a hátramaradt szerződés tök felesleges, mert akkor már 3 éve folyamatosan ott lenne a csapatban.Shandor írta: Éppen ezért duplán nem értem, miért nem számoltak vele tavasszal. Legalább erre a 4 meccsre.. Ha nem is akarják, hogy maradjon, legalább használnák ki a lehetőséget, és játszassák. Vagy olyan sok meccspénzt kellene neki fizetni? Nem hiszem, mert az alapfizuja a nagy. Sok a fizetése és még nem is játszik... Na, ez az igazi pazarlás!!! Ilyenkor hol van a garasoskodás, mint az igazolások esetén?
De az kétségtelen, hogy Giuly és Guddy is több lehetőséget kapott mint Saviolalionelmessi19 írta: Hogy őszinte legyek, én úgy érzem, h nem bíznak se Saviola, se Gyula, se Gudjánosunk képességeiben.Igazából hol egyik, hol másik marad ki.
Hogy őszinte legyek, én úgy érzem, h nem bíznak se Saviola, se Gyula, se Gudjánosunk képességeiben.Enrique írta:Kérdezd Rijkaardtól.Zozzy 5 írta:De miért bíznak jobban Giuly képességeiben?Nah mind1...
![]()
Hát azért nem játszatják mert nem biznak annyira a képességeiben. Csak azért játszatni hogy kihasználjuk a hátramaradt szerződés tök felesleges, mert akkor már 3 éve folyamatosan ott lenne a csapatban.Shandor írta: Éppen ezért duplán nem értem, miért nem számoltak vele tavasszal. Legalább erre a 4 meccsre.. Ha nem is akarják, hogy maradjon, legalább használnák ki a lehetőséget, és játszassák. Vagy olyan sok meccspénzt kellene neki fizetni? Nem hiszem, mert az alapfizuja a nagy. Sok a fizetése és még nem is játszik... Na, ez az igazi pazarlás!!! Ilyenkor hol van a garasoskodás, mint az igazolások esetén?
Éppen ezért duplán nem értem, miért nem számoltak vele tavasszal. Legalább erre a 4 meccsre.. Ha nem is akarják, hogy maradjon, legalább használnák ki a lehetőséget, és játszassák. Vagy olyan sok meccspénzt kellene neki fizetni? Nem hiszem, mert az alapfizuja a nagy. Sok a fizetése és még nem is játszik... Na, ez az igazi pazarlás!!! Ilyenkor hol van a garasoskodás, mint az igazolások esetén?Enrique írta:a mai napig a csapat egyik legjobban keresője...
ÁÁÁ nem hiszem hogy madridba menne azért az neki is elég ciki lenne ráadásul ott csak 3 számú csatár lehetne max 2. tehát ugyanaz a szitu mint itt...és ott sem fog sokkal több játéklehetőséget kapni szerintem!noname írta:Őszintén szólva én most mondtam le Savioláról. Nem hinném h ezek után bármi esélye vanh maradjon. Nyáron így még komolyabb bevásárlásra lesz szükség.Abban azért reménykedem h nem a madridba megy.
Azért nyáron is volt egy-két ajánlata de be akarta bizonyitani hogy kell ö még ennek a klubbnak ami sikerült is neki mikor kapott elég lehetöséget aztán megint le se [auto_cenzúra] és most a keretbe sem kerül, számoma ez kiábránditoZozzy 5 írta:Nyugodj meg Slither, el is fog menni...De egyébként olyan nagyon sok lehetősége nem volt, hogy elmenjen. Nyáron nem jött neki össze semmilyen ajánlat, így kénytelen volt maradni. Télen meg kapott játéklehetőséget, szórta is a gólokat, így legalább arra gondolhatott, hogy 2. számú csatárnak jó lesz. Elé is tesznek egy jó kis szerződést, erre keretbe se kerülEz nekem nem jön össze...
Sztem nincs semmi tiszteségtelen a dologban, a szerződés megajánlásakor is biztosan megmondták neki, hogy nem számítanak rá kezdőként, sőt jelenleg csak a 3. számú csatár. Meg aztán mit kell mindig annyira sajnálni a nyulat, kezdettől fogva tudta, hogy Rijkaard nem igazán bízik benne, és ha akart, akkor már rég elmehetett volna. Nem mondta senki, hogy állandó játék lehetőséget fog kapni.Zozzy 5 írta:Eléggé gusztustalan amit a vezetőség művel...Ajánlottak neki egy szerződést, hogy legyen mi mögé elbújniuk, de valójában egyáltalán nem szeretnék, hogy Saviola maradjonMég a keretbe be teszi be Rijkaard
Tisztességes ember módjára meg kéne neki mondani, hogy nem kell nekik. Nem szerződéssel áltatni, aztán a keretből kihagyni!
lionelmessi19 írta:Itt a nagy kupa dráma közepedte eltörpült Saviola ügye, de azért kíváncsi lennék, h hogy halad.
Sztem nemmadmax87 írta:Na vajon a kis nyulunk kap majd lehetöséget a kezdöben?