Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jaja, vigyázz nyáron megyek majd focizni isBercy írta:Íván, Te élsz....![]()
Z. Iván írta:...minden benevezett csapat 1 garnitúra JAKO mez felsőt és 1 karton sört kap AJÁNDÉKBA!!!
Ezek közül kellene választani, mert a többiek akiket nem láttál, azok meg sem közelítették az általad felsoroltak szintjét....Bercy írta:Sziasztok!
Kérnék mindenkit az "A" keretből, hogy tegyünk pontot az új emberek beválogatására.
Az alábbiakban felteszem azok nevét akikkel sztem érdemes foglalkozni, de mellette megkérem Melkort, hogy tegye fel azok nevét akik akkor voltak mikor én nem tudtam menni.
Horváth Zoltán (haze71)
Magyar Tibor (Ede72)
Csobádi Béla- Kapus
Nagy Péter
Ferencz Péter
és talán sikerül Victor barátját Bencét is a csapatban tudni!
Mivel nem hiszem, hogy mindig mindeki ráér, ezért sztem akár 4 főt is lehetne válogatni a fenti emberek közül + 1 kapust.
Beszéltem tegnap a Bayern ellen meccs után az egyik kapussal aki nem Bayern szimpatizáns csak a foci miatt volt ott 1 alkalommal.
Fiatal a srác és egész jó, ha bele tud szokni a csapatba akkor ő is nagy erősítés tud lenni!!!
Kérek mindenkit, hogy amint lehet reaglájon, hogy időben tudjam az embereket értesíteni.
Ez sajnos a Te bizonyítványod!Marci írta:Én nem sok embert láttam, de szerintem Bence nagyon jó volt.Bercy írta:Sziasztok!
Kérnék mindenkit az "A" keretből, hogy tegyünk pontot az új emberek beválogatására.
Az alábbiakban felteszem azok nevét akikkel sztem érdemes foglalkozni, de mellette megkérem Melkort, hogy tegye fel azok nevét akik akkor voltak mikor én nem tudtam menni.
Horváth Zoltán (haze71)
Magyar Tibor (Ede72)
Csobádi Béla- Kapus
Nagy Péter
Ferencz Péter
Mivel nem hiszem, hogy mindig mindeki ráér, ezért sztem akár 4 főt is lehetne válogatni a fenti emberek közül + 1 kapust.
Beszéltem tegnap a Bayern ellen meccs után az egyik kapussal aki nem Bayern szimpatizáns csak a foci miatt volt ott 1 alkalommal.
Fiatal a srác és egész jó, ha bele tud szokni a csapatba akkor ő is nagy erősítés tud lenni!!!
Kérek mindenkit, hogy amint lehet reaglájon, hogy időben tudjam az embereket értesíteni.
Én nem sok embert láttam, de szerintem Bence nagyon jó volt.Bercy írta:Sziasztok!
Horváth Zoltán (haze71)
Magyar Tibor (Ede72)
Csobádi Béla- Kapus
Nagy Péter
Ferencz Péter
AZ!!! Így most jobban alszol???Perrero írta:de Barca szimpatizánsBercy írta: Beszéltem tegnap a Bayern ellen meccs után az egyik kapussal aki nem Bayern szimpatizáns csak a foci miatt volt ott 1 alkalommal.