Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Arsenal neveléskovinho írta:Jól tolja?
Ezt a gyereket nem ismerem....Game90 írta:Steve Sidwell a Chelsea-ben folytatja pályafutását![]()
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=142234&
ez igy igaz egy nagy 0 volt a chelsea,nemtudom milyen meccset néztélozsimiki írta:Aha,csak kummára nem számít,mivel nyert egy liga+FA kupát oszt ennyiGame90 írta:Sztem azért Drogba sem zárt rossz évet. De majd meglátjuk.Raziel írta:pedig meg fogja kapnivagy ő vagy kaká.Más biztos h nem.
Bl győztes csapatból kerül ki,és Kaka kapja,de én Poolnak fogok szorítani,ha Ők győznek,akkor is Kaka kapja szntem
Bár akkor C.Ronie esélyesebb lesz vmivel...
Én meg most néztem meg,szerintem Nézdd meg még1xlionelmessi19 írta:Most néztem meg felvételről a kupa döntőt.
Az a helyzet, h a Chelsea megérdemelte, jobbak voltak sztem.
Amugy meg a MUtól elvették Giggs szabályos gólját, bent volt bőven.
Aha,csak kummára nem számít,mivel nyert egy liga+FA kupát oszt ennyiGame90 írta:Sztem azért Drogba sem zárt rossz évet. De majd meglátjuk.Raziel írta:pedig meg fogja kapnivagy ő vagy kaká.Más biztos h nem.
upszLos Banditos írta:el fuero: Ha jól tudom az UEFA-kupában (akárcsak a Bajnok Ligájában) egy csoportkörbe nem kerülhet kettő vagy több azonos nemzetiségű csapat.
Sejteni lehetett h úgy is elmegy Hargraves a Muba.Game90 írta: Igen, asszem ő is azEl fuero szurkolok nektek az UEFA-kupában, hogy minnél hamarabb kiessetek
![]()
![]()
A MU első nyári igazolása?![]()
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=142030
Igen, asszem ő is azkovinho írta:Asszem ryhnn is Tottenhames, de javítsatok ki ha tévedek...
Szó mi szó, elég trágyán kezdtük a szezont, de a nagy hajrának köszönhetően meg lett ismét az 5. hely. Jövőre venni kell pár védőt és egy vk-t és akkor ott lehetünk a bl selejtezőben.Game90 írta:Ezt nem bizonyítottátok ebben az évbenel fuero írta:A sZarzenál semmit nem ér. Mi vagyunk London legjobb csapata![]()
![]()
Ezt nem bizonyítottátok ebben az évbenel fuero írta:A sZarzenál semmit nem ér. Mi vagyunk London legjobb csapata![]()
Zozzy 5 írta:Game90 írta:Liverpool: Slither, lm19.
Arsenal: Zozzy 5, én.
MU: Ozsi, Saviola, Raziel, barca99
Bolton: Los
Tottenham: kovinho, noname, el fuero
Fulham: VV19
Chelsea: mindenki![]()
Arsenalt nem csípitek?Csak Game meg én pártolunk az ágyúsokhoz
![]()
Game90 írta:Liverpool: Slither, lm19.
Hajrá hajráGame90 írta:Liverpool: Slither, lm19.
Benne lesz az első 5-ben de kizárt dolog hogy Aranylabdát kapjon...2 dolog miatt:lionelmessi19 írta:Sztem meg igen. Meglássuk majdGame90 írta: Sztem Messi az első 5-ben nem lesz benne
Sztem meg igen. Meglássuk majdGame90 írta: Sztem Messi az első 5-ben nem lesz benne
Lehet, h rosszul tudom, de az egész szezon címeit osztották ki, nem?Raziel írta:Januártól ő lett Angliába az év játékosa,az év fiatal játékosa és a man utd legjobb játékosa^^
Bocsánat, látom már itt van, én még a Serie A topicba írtam....noname írta:Most látom h itt is készül a lista. spursGame90 írta:Na mivel látom, hogy van rá kereslet![]()
Liverpool: Slither, lm19.
Aztán majd folytatódik a sor